Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד שריטה ועוד כאב לב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני זוכר נכון, היה לך גם סיפור עם שכן שנצמד לך לאוטו שאיים עליך והגשת נגדו תלונה במשטרה.

אם כך יש סיכוי לא קטן שזה סוג של מעשה נקמה מצידו. יש לו את המניע, הוא מכיר את הרכב שלך ומכיוון שהוא גר לידך גם יותר קל לו לעשות את זה מאשר איזה חבר שגר רחוק יותר.

מה שכן, האיומים בהודעות מצביעים יותר על הכיוון של החבר.

בכל מקרה, 99% שזה אחד משניהם.

לפחות יש לך מושג מי יכול לעשות את זה. זה עדיף מאשר לקבל ונדליזם מסתם אנשים צרי עין אקראיים. הסיטואציה בה מישהו עשה לך נזק לאוטו ואין לך מושג מי ולמה הרבה יותר מתסכלת (מנסיון)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממש מרתיח!

ואתה אומר שחבר שלך לשעבר עשה את זה???

אם כן, אתה מכיר אותו ואת הטיפוס, למה אתה לא מנסה לדבר איתו וליישב את זה?

הוא מבחינתנו לא עשה את זה.

בנוסף זה לא בן אדם שאפשר לדבר איתו, חמום מוח ״ערס״ שמתנהג כמו בן 15.

ההוכחות היחידות שיש לי כרגע זה חודש לפני המקרה הראשון קיבלתי איומים ממנו בהודעות ( מספר שלו ).

ועכשיו בפעם השניה ממספר לא מזוהה של חברת הוט מובייל.

אני לא יודע אם לקשר את שני המקרים , אבל לדעתי זה אותו אחד.

אני לא מבין כמה רוע יש באנשים, מה שכן, אותו ״חבר״ ידע שהרכב זה במקום הרגיש לפגוע בי.

אני מאוד מקווה שהמשטרה אזרחית/צבאית תעשה פה משהו.

זה כבר לא רק איום על רכוש, זה נהפך לאיום על החיים שלי.

בנוגע למצלמת אבטחה, חשבתי על זה.

זה עסק לא זול, מצלמה אחת + מכשיר הקלטה עולה בערך כ - 1500₪.

אין לי את הכסף הזה כרגע, אני חיי ממשכורת צבאית ועוד כסף שחסכתי לפני הצבא.

אשמח לעוד תגובות והצעות, הפורום ממש עוזר וזה המקום היחיד שבאמת מבינים אותי.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
אם אני זוכר נכון, היה לך גם סיפור עם שכן שנצמד לך לאוטו שאיים עליך והגשת נגדו תלונה במשטרה.

אם כך יש סיכוי לא קטן שזה סוג של מעשה נקמה מצידו. יש לו את המניע, הוא מכיר את הרכב שלך ומכיוון שהוא גר לידך גם יותר קל לו לעשות את זה מאשר איזה חבר שגר רחוק יותר.

מה שכן, האיומים בהודעות מצביעים יותר על הכיוון של החבר.

בכל מקרה, 99% שזה אחד משניהם.

לפחות יש לך מושג מי יכול לעשות את זה. זה עדיף מאשר לקבל ונדליזם מסתם אנשים צרי עין אקראיים. הסיטואציה בה מישהו עשה לך נזק לאוטו ואין לך מושג מי ולמה הרבה יותר מתסכלת (מנסיון)

נכון מאוד , הוגשה תלונה נגד השכן וגם נפתח לו תיק פלילי במשטרה.

מאז חוץ מכמה מילים והתנהגות מגעילה בכביש ( חותך אותי , נוסע על 20 שאני מאחורה , בולם בפתאומיות ) לא שמעתי ממנו.

גם אני כבר לא חונה ליד הבית ככה שיש לו את כל החניה לעצמו.

יש סיכוי לא קטן שזה הוא, אבל בגלל ההודעות אני לא חושב שזה הוא.

שגיאות הכתיב ואופן הכתיבה בהודעות גורמות לי לחשוד בחבר לשעבר.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

אם אתה יודע מי זה פשוט תיגש אליו ותאיים שאתה הולך להגיש תביעה משפטית על הנזק ועל האיומים, הרי אמרת שקיבלת ממנו הודעות SMS מאיימות בעבר עם מספר מזוהה לא? לדעתי זה כבר מספיק כדי להגיש תלונה (כמובן תלוי מה התוכן אבל אם זה מוגדר כאיום אז לא צריכה להיות בעיה). לרוב האנשים שאין להם תיקים במשטרה ושמבינים את המשמעות, בד"כ אכפת מענין של הגשת תלונה שיכול לגרום לפתיחת תיקים, רישום פלילי וכו', במיוחד בחור צעיר (חייל נניח?) שרק מתחיל את החיים ושיצטרך אח"כ למצוא עבודה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לחבר כמו זה שמתואר לא אכפת כנראה מתיקים פליליים. גם ככה הוא הולך לפתוח בסטה לירקות בתנועה. או לחשוף חריץ ולבצע שיפוצים (מצטער על החוסר פוליטיקלי קורקט) אני אומר אל תיגש. אל תיישב שום הדורים ואל תדבר עם אף אחד. תן למשטרה למצוא אותו ולתת לו על הראש.

אני רק מאחל לך שהמשטרה לא תיתן לך תשובה כמו שאני קיבלתי כשאיימו עליי: "עשו לך משהו? פגעו בך? מימשו את האיומים? לא? אז על מה אתה מתלונן פה בדיוק?"

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לחבר כמו זה שמתואר לא אכפת כנראה מתיקים פליליים. גם ככה הוא הולך לפתוח בסטה לירקות בתנועה. או לחשוף חריץ ולבצע שיפוצים (מצטער על החוסר פוליטיקלי קורקט) אני אומר אל תיגש. אל תיישב שום הדורים ואל תדבר עם אף אחד. תן למשטרה למצוא אותו ולתת לו על הראש.

אי אפשר לדעת עד שלא מנסים. אפקט כזה של פוקר אם תרצה (בפוקר אתה יכול לגרום במצבים מסויימים גם למישהו עם זוג אס ביד להתקפל, אם אתה יודע לבלף, יש כאלה שעושים את זה גם בחיים האמיתיים וסומכים על זה שהצד השני פועל בהגיון ולא יעשה צעדים קיצוניים). לפעמים דווקא צעד פשוט אבל יעיל כמו איום בהגשת תלונה או פשוט הגשת תלונה בפועל (נקרא לזה תלונה עומדת שאפשר לסגור אותה), ויכול להיות שבזמן ש ה "חרב על הצוואר" אותו אחד שמשחק אותה עבריין צמרת וששורט מכוניות בהסתר ושולח SMS מאיימים, פתאום יתגלה כבן אדם שלא מתאים לו כל-כך תיק פתוח במשטרה (גם אם הוא לא מבין את המשמעות בעצמו, אולי הסביבה הקרובה תאיר את עיניו).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם זה אכן אותו "חבר" לשעבר אני מציע לא להתעמת איתו אלא אם יש לך יכולות הגנה עצמית (לא בדיחה!!). . לפי התיאור גם אם הוא רק ערס צעצוע עימות יכול מהר מאוד להיגרר לדקירה רק כדי שאותו "חבר" לא ירגיש שיצא פרייאר. . מצלמה פשוטה (150 ש"ח בהום סנטר וכאלה) תעשה את העבודה בשבילך ותספק הוכחות למשטרה. לא צריך יותר מזה .

עם כל העצבים עדיף שריטה באוטו ולא על הגוף. .

גם אני הייתי מעורב במקרה דומה שנגמר שזה שאני צריך להסביר ל"חוקר דמיקולו" , איך יכול להיות שבנאדם "דוקר את עצמו" אם הוא זה שתקף אותי.. שום דבר טוב לא יצא מזה , אל תנסה אפילו לרמוז לו שאתה חושד בו כי זה רק יחמיר את ההתנקלויות והוא כנראה יערב אנשים נוספים שיעשו לך נזקים כשיש לו אליבי מוצק..

לגבי השכן, נו טוב, לא נאה ולא יאה לכתוב את מה שאני חושב שמגיע לו..

פורסם
אם אני זוכר נכון מדובר במאזדה 3 בצבע שמפניה ששמת תמונה שחבר שלך לטענתך שרט בצורה מזעזעת את צד הרכב , לדעתי לפחות הסבירות די גבוהה שזה יהיה אותו הבן אדם , אלא אם כן חניתה למישהו בחניה או איכשהו הרגזת מישהו .

בכל מקרה כדאי מאוד לשים לזה סוף ,הייתי חושב אפילו על מצלמה שתתעד את הרכב שלך מהבניין או שתנסה לחנות במקום אחר .

"אלא עם כן חניתה למישהו בחניה" ????

מה נהיה איתך? אולי חנתה לך שם אישה זקנה שלא שמה לב ...

בחור, אתה חייב לגשת למשטרה. למה אתה מחכה?

אם אינך יודע לאן פניך מועדות

שום רוח לא תביא אותך לשם סנקה

פורסם

שלום איציק,

קראתי את השרשור בנושא שמשך את עיני משום שגם אני קורבן לונדליזם שמבוצע למכוניות חונות, אם על ידי שכנים לחניה (בכל מקום בארץ) שפותחים דלת בפראות ומורידים חתיכת צבע ויוצרים שקע, או "החבר'ה" שיושבים\נשענים עם הג'ינס על הרכב או כל ידי אחרים כמו עובדי קבלן בסלילת כבישים שחרטו עם צמת חוטי ברזל את מכוניתי.

אינני שולל את מה שכתבו קודמי לטוב ולרע זו דעתם ואני מכבדם על כך לכל אחד יש את האמת שלו.

מעבר לכך ברצוני להסב את תשומת לבך למספר עניינים חשובים:

1. יש משהו בהתנהלות שלך שמושך אליך :mm_nah::onfire:

2. יכול להיות שנדרשת התערבות חיצונית ולא ישירה שלך - הסבר בהמשך

לפיכך :

1. תפריד בטיפול בין השכן לחבר - טפל בחבר קודם נראה יותר הרסני המצב

2. במקביל להתנהלות מול המשטרה שחובתך להתלונן ובעיקר כשיש איומים, עליך למצוא דרך לעשות סולחה עם הבחור.

לטעמי,

בנוסף זה לא בן אדם שאפשר לדבר איתו, חמום מוח ״ערס״ שמתנהג כמו בן 15.

.

3. מניסיוני, אין אדם שאי אפשר לדבר איתו, צריך לדעת לעשות זאת

במקצועי הנוסף אני גם מגשר, ולפיכך מאמין כי ניתן לעשות סולחה ביניכם. ולצורך כך יש מספר אפשרויות :

1. יש מקום לפנות אל הבחור ולהידבר אתו באמצעות חברים משותפים, או פניה דרך קרובי משפחה

2. מרכז הגישור בראשון לציון - אפשר להזמין את הבחור לגישור בנושא 03-9689805

אם זקוק לפרטים נוספים אשמח לסייע

בהצלחה

משה

פורסם

החבר שלך נשמע לי סתם איזה פחדן מה הוא בא ושורט לך את האוטו בלי שתראה אם הוא היה גבר הוא היה עושה לך את זה מולך, וזה שהוא שולח לך הודעות עם איומים הוא בכלל לא נראה גבר כי מי שולח הודעה עם איומים {תוך 2 דקות עולים עליך} מאיימים פנים מול פנים או במקסימום בשיחה, למרות שלא הייתי ממליץ.

בקיצור אני חושב שתלך אליו תנסה להבין אם זה הוא עשה את זה גם הפעם אם זה הוא תנסה לסגור את זה ביפה אם לא ייסגר אז תבין שאן לך בררה המשטרה לא תעזור לך ואתה בכוחות עצמך, הוא לא יפסיק לעשות לך נזקים אז פעם פעמיים הוא עושה שריטה ואחרי זה הוא יבין שכבר שריטה זה לא מזיק אז ידקור לך 4 גלגלים ולאט לאט זה יעלה.

בהצלחה.

פורסם

תודה לחברי הפורום, ממש כיף לחזור הביתה ולראות כל כך הרבה תגובות .

אז ביקרתי במשטרת ראשון לציון, המתנה של 40-50 דקות ואז ראיתי חוקר.

הבאתי איתי את טופסי התלונה הקודמת , אבל התלונה לא נמצאה! אחרי בערך 10 דקות של חיפושים הוא מצא את התלונה אבל אמר לי שהגשתי תלונה אך ורק על איומים.

אחרי ויכוח ואני מסביר לו שנעשה לי נזק ברכב לפני 4 חודשים והגשתי תלונה על הנזק והאיומים הוא הבין והמשיך בתלונה החדשה.

הוא פתח תלונה חדשה וצירף סעיף לתלונה הקודמת ( משהו כזה ) .

קיבלתי ממנו הרגשה של שביזות, החוקר לא ממש נתן לי לדבר ואני מרגיש שהחסרתי דיי הרבה דברים .

יצאתי בהרגשה שבזבזתי את הזמן שלי.

בכל מקרה, הוספתי לתיק צילומים של ההודעות + דיסק המכיל תמונות של הנזקים שנעשו לי ברכב .

מפה אני כבר לא יודע איך להתנהל, הציעו לי לנסות לדבר איתו.

אבל הוא מבחינתו יכחיש הכל.

אחרי שאני חוזר מהשטרה אמא שלי מספרת לי, מתקשרים לפלאפון הפרטי של אמא שלי ומוסרים גם לה איומים:

נאמר לה בשיחה - " לבן שלך לא יהיה רכב יותר " " הנזק לרכב שלו רק יגדל " וכו' .

אין לי מושג מה רוצים ממני, אני מרגיש לא בטוח לחלוטין! והמשטרה מצידה לא ממש עוזרת לי.

אני מאמין שזה יגיע לפגיעה בנפש רק אז הם יעשו משהו וחבל .

עוד משהו - המפקד דיבר איתי והסביר לי שזה עניין אזרחי ולפנות למשטרה האזרחית.

מדוע? כי הוא לא חייל.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

המצב נשמע יותר ויותר כמו סרט, מתקשרים לאמא וכ'ו...

אתה בטוח שלא התעסקת עם מישהו? משהו מיוחד? כול זה בגלל ריב על נרגילה? :shock:

לאן התדרדרנו?

לדעתי זה מישהו שאתה מכיר כמעט בטוח, הרי מאיפה פתאום השיגו את הטלפון של אמא שלך? איזו סיבה יש להם לאיים עלייך בכלל? ועוד בצורה/רמה כזאת?

ניראה לי שכדאי שתיקח את הרכב לאיזה דוד רחוק או חבר רחוק לשבוע-שבועיים, אפילו בעיר אחרת. תנסה להתנהל בתחבורה ציבורית לתקופה הקצרה הזאת, ותראה אם זה ממשיך או מתקדם לאן שהוא, ככה גם תפסיק לספוג נזקים ברכב, וגם אולי ירדו ממך, שווה ניסיון.

פורסם
המצב נשמע יותר ויותר כמו סרט, מתקשרים לאמא וכ'ו...

אתה בטוח שלא התעסקת עם מישהו? משהו מיוחד? כול זה בגלל ריב על נרגילה? :shock:

לאן התדרדרנו?

לדעתי זה מישהו שאתה מכיר כמעט בטוח, הרי מאיפה פתאום השיגו את הטלפון של אמא שלך? איזו סיבה יש להם לאיים עלייך בכלל? ועוד בצורה/רמה כזאת?

ניראה לי שכדאי שתיקח את הרכב לאיזה דוד רחוק או חבר רחוק לשבוע-שבועיים, אפילו בעיר אחרת. תנסה להתנהל בתחבורה ציבורית לתקופה הקצרה הזאת, ותראה אם זה ממשיך או מתקדם לאן שהוא, ככה גם תפסיק לספוג נזקים ברכב, וגם אולי ירדו ממך, שווה ניסיון.

זה בטוח מישהו שמכיר אותי וגר בשכונה שלי, השאלה איך אני אדע מי זה בדיוק? .

איזו סיבה? , יש שני חשודים, השכן שנפתח לו תיק פלילי במשטרה בגללי והחבר לשעבר .

אני לא מאמין שזה יפתור את הבעיה, מי שעושה זאת גר כמה רחובות ממני והיה לי שקט של כמה חודשים ועכשיו שוב זה חוזר.

אז אני ארחיק את הרכב לחודש , מה יהיה כשאני אחזיר אותו? .

ככה אני אמור לחיות?, בפחד? .

זה כבר לא הרכב, זה נהיה כבר איומים על החיים שלי.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

חלילה לחיות בפחד, לא ידעתי שהוא גר קרוב אלייך, חשבתי שאולי אם לא יראו את הרכב לתקופה יחשבו שמכרת ויפסיקו לבוא.

בקשר לאיומים, לדעתי, ואני אומר ברצינות, לך למשטרה כול יום אפילו, תשגע אותם, תגיד ותראה שאתה מפוחד, עד שיעשו משהו

פורסם

שאלה למנוסים עם משטרה:

היחס לבחור ישתנה אם הוא יגיע עם הקלטות שבהן שומעים שהחבר מאיים על האמא? על הבחור?

או שזה לא באמת משנה?

אם כן, היום אפשר להקליט בקלי קלות. לי אישית יש בפלאפון תוכנה שמקליטה לי כל שיחה שנכנסת ויוצאת, אוטומטי לבד.

ההקלטה נשמרת בקובץ קטן (שעת הקלטה לא עוברת את 10-20 מגה). זה גם שומר לי "שעת שיחה+שם מתקשר+טלפון".

כי כפי שהוא מתאר את המצב כרגע, זה נראה לי הזוי.

אני מבין שהמשטרה אדישה. מה עוד נותר לו לעשות? לשכור אנשים שישמרו עליו? על הרכב? על הבית?

אני באמת מתעניין. באמת ובתמים.

הייתי בטוח שהמשטרה מתייחסת לדברים כאלה ברצינות, לא כפי שתיארת הבחור את ייחסה של המשטרה.

מה עוד נשאר לו לעשות? או למצוא חבר מישהו שמכיר מישהו במשטרה - אולי יזרז קצת את הטיפול בעניין.

או להתחיל לבזבז כספים? מצלמות, אבטחה, אמצעי מיגון אני לא יודע מה עוד

אני מקווה שתצליח לחזור לשגרת חיים רגילה בהקדם האפשרי.

• תוכן חדש...