Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד שריטה ועוד כאב לב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן, היום אפשר להקליט בקלי קלות. לי אישית יש בפלאפון תוכנה שמקליטה לי כל שיחה שנכנסת ויוצאת, אוטומטי לבד.

ההקלטה נשמרת בקובץ קטן (שעת הקלטה לא עוברת את 10-20 מגה). זה גם שומר לי "שעת שיחה+שם מתקשר+טלפון".

אם יש לך אנדרואיד, אני אשמח לשם של התוכנה הזאת.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם יש לך אנדרואיד, אני אשמח לשם של התוכנה הזאת.

נוקיה מערכת הפעלה symbian

תוכנה קלה מאוד לשימוש, מי שיש לו גם נוקיה - אתן בשמחה בהודעות פרטיות כי אולי אסור על גבי הפורום.

מי שיש לו אנדרואיד בכלל אין מה לדאוג, יש כ"כ הרבה אפליקציות למערכת הזאת אני פשוט לא שולט בה.

נסה פה יש חבר'ה מומחים בתחום שישמחו לעזור - אנדרואיד - השרשור הבינוני שמתכווץ במים קרים.

פורסם

טוב אז עכשיו 12 בלילה והנה ההודעות מתחילות, הפעם לפלאפונים של החברה שלי ושל אמא שלי.

- לחברה שלי הוא שולח קללות ובקשות גסות, פשוט דיבור מסריח.

- לאמא שלי איומים ודרישה של כסף, הוא מבקש 500 אלף שקל , בנוסף מאיים לפגוע באחותי הקטנה ובבית שלי.

- הוא גם יודע פרטים מוזרים, שיש אזעקה בבית , שאמא שלי יוצאת עם אמא שלה ביום חמישי לתל אביב.

שוב אותו מספר של HOT מובייל שאני גם אפרסם אותו פה 0575054901 (החוקר בטוח שההודעות נשלחו דרך מחשב)

מחר אני הולך שוב למשטרת ישראל, אמא שלי לקחה את האיומים קשה וכרגע לא מרגישה טוב, ממש נלחצה .

בנוסף עשיתי בירור באינטרנט ועבריין מקלדת משתמש בתכנה Text2me , חשבתי לפנות אולי ליוצר האפליקציה ולבקש ממנו פרטים.

מצאתי את כתובת E-mail של היוצר [email protected] , השאלה האם היוצר ישראלי ויש על מה לדבר איתו? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

לדעתי, לא להמתין, למהר לתחנת המשטרה. כמה שיותר מהר.

אם לא תגיעו לשם מפוחדים ולחוצים הם יחשבו שאתם עובדים עליהם (מנפחים את הסיפור) אז להגיע לחוצים ומפוחדים.

תדאגו שהם יעשו משהו. תגידו שאין לכם מה לעשות, אתם סומכים על משטרת ישראל.

שאתם מתלוננים שאם יקרה משהו שלפחות התלוננתם. אולי המילים האלה יזיזו שם כמה אנשים. או שאני שוב תמים.

אני שואל שוב, השיחות מוקלטות? או לפחות מאז שהזכרתי את נושא הקלטת השיחות - דאגת לחפש בגוגל תוכנה ולהתקין?

לך ולאמך, לחברה שלך, לכל מי שמאימים עליו. זה חשוב לדעתי.

ההודעות SMS שמורות שזה כבר טוב.

אני לא מבין איך לא משכילים לעשות משהו במשטרה? אתה אומר שהוא מאיים על אמא, על אחותך הקטנה - מה עוד צריך?

שזה יעבור למעשים ולא איומים?

אמרת שיש לכם חוקר, אולי לקבל ממנו הדרכה והמלצה מה לעשות בטוח יש לו קשרים עם כמה אנשים במשטרה - לא?

פורסם
לדעתי, לא להמתין, למהר לתחנת המשטרה. כמה שיותר מהר.

אם לא תגיעו לשם מפוחדים ולחוצים הם יחשבו שאתם עובדים עליהם (מנפחים את הסיפור) אז להגיע לחוצים ומפוחדים.

תדאגו שהם יעשו משהו. תגידו שאין לכם מה לעשות, אתם סומכים על משטרת ישראל.

שאתם מתלוננים שאם יקרה משהו שלפחות התלוננתם. אולי המילים האלה יזיזו שם כמה אנשים. או שאני שוב תמים.

אני שואל שוב, השיחות מוקלטות? או לפחות מאז שהזכרתי את נושא הקלטת השיחות - דאגת לחפש בגוגל תוכנה ולהתקין?

לך ולאמך, לחברה שלך, לכל מי שמאימים עליו. זה חשוב לדעתי.

ההודעות SMS שמורות שזה כבר טוב.

אני לא מבין איך לא משכילים לעשות משהו במשטרה? אתה אומר שהוא מאיים על אמא, על אחותך הקטנה - מה עוד צריך?

שזה יעבור למעשים ולא איומים?

אמרת שיש לכם חוקר, אולי לקבל ממנו הדרכה והמלצה מה לעשות בטוח יש לו קשרים עם כמה אנשים במשטרה - לא?

הכוונה ללכת למשטרה עכשיו? , אני לא חושב שזה יעזור גם שאני אגיע לשם עכשיו .

מחר אני הולך בכל מקרה ואמא שלי גם תבוא לעשות קצת בלגן ( אולי ככה יבינו שזה כן רציני? ) .

בנוגע לחוקר, הכוונה שלי לחוקר במשטרה.

הקלטה של השיחה לא הייתה, אמא שלי לא הכי יודעת איך להשתמש בכל האפליקציות האלה ואני לא הייתי בסביבה.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

נראה לי ששמעתי פעם שאם גם לך יש את טקסט2מי אז אתה כן רואה מי זה ולא סתם מספר.

מישהו יכול לאשר? נראה לי ששווה לבדוק בכל מקרה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הבנתי.

לא שאני מבין גדול בנושא, אני גם בחור צעיר כמוך.

בטוח שיש כאן אנשים מבינים יותר. אולי אפילו חלקם עובדים במשטרה, חלקם עברו חוויות דומות ויוכלו לעזור לך.

מקווה שיהיה טוב, שהכל יסתדר כמה שיותר מהר.

עם כאלה חברים כמו החבר שתיארת (אני מבין שהוא אחראי להכל) מי צריך אויבים באמת. פשוט אין לי מילים.

פורסם

תלך לתחנת משטרה שוב ושוב, אל תזוז משם עד שלא יתחילו להזיז שם עניינים, קח את אימא שלך, את חברה שלך איתך ותראה להם שם את הודעות הטקסט. פשוט מטורף ואני במקומך לא הייתי מחכה דקה נוספת. הכי טוב זה ללכת למשטרה בזמן שאתה מקבל את ההודעות או זמן קצר לאחר מכן, ככה הם יראו שזה ממש אכפת לך ולא יחשבו שזה שטויות כפי שאולי הם חושבים כי אתה בא אחרי הרבה שעות מאז שזה קורה. תהיה לחוץ בתחנה ואל תנסה להיות אדיש, ההיפך. אל תזוז משם עד שלא יקום שם מישהו ויקשיב לך עד הסוף וגם יעשה משהו.

אתה בטוח שלא הסתבכת עם מישהו חוץ מה"חבר לשעבר" שלך? יש לו אולי משפחה עם עבר/מכיר אנשים כאלה?

אם הייתה חבר שלו פעם, כנראה שיש לכם בנוסף גם כמה חברים משותפים ששמרו על קשר גם איתך וגם איתו. אולי תנסה לדבר איתם שינסו להוציא ממנו את זה? אולי הם יודעים על זה משהו? תברר.

לא ייאמן איך המשטרה אדישה לדברים כאלה, אבל כשמישהו משחיר חלונות באוטו/נוהג עם מוזיקה רועשת/נוסע קצת יותר מהר מהמותר ישר נותנים דו"ח, משפטים ויוצאים בהצהרות תקשורתיות בכל חור שהם עושים עבודה קשה. פשוט עצוב...

פורסם
זה עדיף מאשר לקבל ונדליזם מסתם אנשים צרי עין אקראיים.

הרשה לי לתקן לך,

זה עדיף מאשר לקבל ונדליזם מסתם רוסים שיכורים אקראיים.

גילוי נאות: לפני שמאשימים אותי בגזענות, אני חצי רוסי בעצמי ומכיר המון רוסים שמכירים המון רוסים אחרים שאשכרה מסתובבים ברחובות שיכורים ושוברים מראות / מנפצים חלונות של מכוניות סתם בשביל להרגיש גברים. זו המציאות, ערסים שוברים בשביל נקמה, רוסים שוברים בשביל האקשן. חלאות...

פורסם

היט רן אם אני זוכר נכון אתה גר בראשון נכון?

צר לי על החווית שלך, מכעיס מאוד.

האם יש לך את ההודעה שאיימו עלייך? המספר אני מבין מוכר לך כאשר אתה יודע שזה חבר שלך לשעבר? אם כן למשטרה לא אמורה להיות בעיה לטפל בזה, נסה ללכת אליהם שוב, הסיכוי גבוה יותר שבכל זאת יטפלו בזה.

אולי עדיף לשכור חוקר פרטי שיבדוק את הדברים? כן זה עולה כסף ואני לא ממש בקיע במספרים, פשוט מנסה לעזור לך.

אגב השכן לא אמור לעבור דירה מזכרוני ? פשוט תוכל למחוק שם אחד מהרשימה הקצרה הזאת....

נ.ב - תגיע עם אמך ושתעשה שם סצנות בתחנה, בכל זאת לא מפחיד אותה שמאיימים עליה ועל הבן שלה...

עריכה - מסתבר שקראתי עד דף 2, רק עכשיו סיימתי את דף 3....

לך מיד למשטרה!!!!!! תעדכן את המפקד שלך שוב וקח יום חופש. מפחיד לצאת מהבית ככה...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

למרות שאתה עדיין לא השלמת עם זה, לדעתי הסתבכת עם אנשים בעלי השקפת עולם צרה (בכלל לא בטוח שמדובר ב"עולם תחתון"), שמסתכלים עליך כאחד שהולך להלשין כל יום למשטרה על מה שעושים לו... וזה מה שמדרבן אותם להמשיך כי רואים איך אתה מגיב למעשים...

שים לב שהם יודעים עליך הרבה פרטים אז קח בחשבון שזה מישהו שאתה מכיר ואולי היה אצלך בבית... אלא אם כן אתה חייב למישהו כסף, לא סביר להניח שהוא עושה עליך מעקבים. מה שכן שמעתי מקרים דומים למה שאתה מספר, שהתרחשו בעקבות הלוואות שנלקחו מגורמים מסויימים והוחזרו ללא ריבית וכ'ו אז תוודא שאתה או אחד מבני המשפחה שלך לא מעורב בדבר כזה או אחר.

המשטרה לא תתעורר עד שזה לא יהיה לפגיעה משמעותית ברכוש (שריפה של הרכב או פריצה לבית) אז תשכח מתלונות... יש משפט שאומר עין תחת עין שן תחת שן ולפעמים צריך להוכיח לצד השני שאתה יותר משוגע ממנו אבל כנראה שאתה לא

פורסם

תלך למשטרה ותאיים שתיגש עם זה לעיתונות ולתיקשורת כולל בפייסבוק ושם תספר על האיומים עליך ועל משפחתך ושהמשטרה לא עושה שום

דבר בנידון ואם יקרה למישהו משהוא זה יהיה על אחריותם רק כך הם מבינים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

ההודעות נשלחות דרך התוכנה text2me או משהו כזה דרך המחשב. אני גם השתמשתי בה אבל לדברים חיוביים (מישהי שרציתי) .שים לב שהוא יודע שיש אזעקה ,משמע זה מישהו שהיה אצלך בבית.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...