Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כחודשיים בערך אני מתכוון לקנות רכב ראשון שאותו אני יחזיק לבד אחרי 4 שנים עם מאזדה 3 מתנת אבא.

הסכום שחסכתי מגיע ל 35.000 שקל אבל בקניית הרכב אני אמור להשאיר בצד כסף לביטוח [כ 4.000 שקל לערך ] ,מעבר לזה יש לי בצד עוד סכום נחמד ליישור קו + מערכת + תיקונים קטנים.

הצרכים שלי מהרכב :

הרכב ישמש אותי לנסיעה יומיומית לעבודה [30 קילומטר ביום] + יציאות סופי שבוע ,גג 1200 קילומטר בחודש בנסיעה בינעירונית.

מעבר לכך אני צריך תא מטען מספק ולא מאוד קטן ,שיספיק לפחות לזוג כסאות לים + נרגילה :)

אוטומט בלבד בגלל סיבות אישיות !

אחרי מספר בדיקות גם פה בפורום וגם במאמרים שונים החלטתי שלפי הצרכים שלי ישנם שלושה רכבים שמאוד אהבתי למרות שהם לא מאותה קטגוריה.

1. הונדה סיוויק 2005/6 - יחסית גדולה בשבילי אבל סבבה בדלק ,תא מטען עצום ויופי שאני מאוד אוהב ,החיסרון הוא שהביטוחים והחלפים והטיפולים השוטפים יחסית לשאר הרכבים יקרים ואני לא בטוח שאוכל לעמוד בזה [אשמח לשמוע דעות].

2. פג'ו 206 שנת 2005/6 - 110 כ"ס שמאוד יספק אותי ,דיי חסכונית ונראית אחלה במיוחד עם גג פנורמי ,החסרון הוא שיש הרבה שמועות שפג'ו עושה מלא צרות במיוחד בחשמל ותא מטען בינוני - קטן - אבל אפשרי להסתדר איתו.

3. פיאט פונטו ספייס 2004/6 - אהבה שלי מילדות ,קל מאוד לתחזוקה ,לא רואה תחנות דלק ותא מטען סביר ,החסרון הוא שגם עליה שמעתי הרבה דברים רעים לגבי ביקור במוסכים.

אני הולך בשנה לתחזק את הרכב מכל הבחינות - ביטוחים + טיפולים + כל צרה שתגיע לא עלינו - בראש ובראשונה חשוב לי שהרכב יהיה אמין ולא ישן לילות שלמים במוסכים וישרוף לי את הכיס.

פורסם

שלום,

אני אתחיל מהגרוע אל הנורמלי.

פג'ו 206 שנת 2005/6 - רכב גרוע עם המון תקלות, אם תשים לב בחתימה שלי יש דירוג של הרכבים הנגררים ביותר.

פיאט פונטו ספייס 2004/6 - לרוב יש להם תקלות של חימום יתר וראש מנוע, אבל בסך הכל רכב נחמד.

הונדה סיוויק 2005/6 - יש לחבר טוב שלי אחת כזאת הוא מאוד מרוצה ממנה, עושה טיפולים בזמן ולא רואה תקלות.

בסך הכל רכב מעולה עם יציבות טובה על הכביש חלל גדול בתא הנוסעים, תא מטען מעולה עם המון

מקום(העמסנו לרכב הזה המון דברים כשנסענו לכינרת:גנרטור, שלושה ארגזים של בירות ועוד מלא קשקושים)

בהצלחה!

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

לגבי תכא מטען אל תדאג,אפילו בפנדה שלי אפשר להכניס מה שאתה רוצה,הגיר האוטומטי של פיגו לא הכי מוצלח,אם היינו מדברים על ידני היא בהחלט הייתה אופציה.

לספייס יש גיר רובוטי ברמת איבזור sx ו גיר רציף ב elx שהוא עדיף,בעיות של התחממות שייכות לאפריל 84,אם המערכת תקינה אין בעיה ולא משנה כמה חם,פשוט אנשים חושבים שמים יכולים להיות תחליף לנוזל קירור ולכן הולכים ראשי מנוע והתחממות.

ההונדה תהיה עדיפה בכול פרמטר למעט צריכת דלק,היא גם תהיה ישנה יותר,ואני מעריך גם הביטוח יהיה יקר יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...