Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 16K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בעוד כחודש אתחיל ללמוד ואני זקוק לרכב להתניידות.

הדרישות שלי מהרכב:

1.אמינות-הכי חשוב לי-מכוון שזה רכב משנתונים 1999-2002 אז הנושא של האמינות מאוד חשוב

2. קטן-רק 5 דלתות ומבחינתי כמה שיותר קטן

3.חסכוני בדלק- בתחום ההגיוני בטווח מחירים הזה

4.עלות טיפולים סבירה

מבחינת מצב חיצוני פחות משנה לי העיקר המצב המכאני... הרכב אמור לשרת אותי לחמש השנים הבאות שלי כסטודנט...לא הולך לגמוע איתו מרחקים כל כך (לרוב מהבית ללימודים ובתוך העיר)

חשבתי על הדגמים הבאים:משנתונים 1999-2002 לפי התקציב( אשמח שמישהו ישלול או יוסיף לי אופציות עם הסבר מדוע)

פולקסווגן פולו

סיאט איביזה

רנו קליאו

פורד פיאסטה

אופל קורסה

פורסם

ידני אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קראתי ממש המון באתר. וראיתי שהכי מומלץ ידני. אז ידני.

נ.ב

שמתי לב שההמלצה הכוללת היא לקחת רכב עם שנתון גבוהה ככול שאפשר... לדוגמה פיאט פונטו 2003 שנכנסת בתקציב

פורסם

תוכל להוסיף לרשימה את הפונטו ספייס

וסיטרואן סקסו - היתה לי אחת שנת 2000 ידנית, פשוט הופתעתי מהאמינות והאחזקה הזולה

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הספייס חדישה יותר, בתקציב שלך אל תתמקד על דגם וחפש פשוט רכב שנכנס בתקציב בדגש על שנתון גבוהה ככל הניתן (את זה כנראה תקבל באירופאיות ה"נחותות" הלא הן הצרפתיות והאיטלקיות, הגרמניות עם מחירון הזוי וכנל היפניות) וזו שתהיה בעלת היסטורית טיפולים מלאה מה שיתן לך מבט על מחלות חוזרות ונישנות ברכב, ומה עתיד להתבלות ברכב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

במקום לפתוח שרשור חדש מצרף את שאלתי לפה.

אני מחפש גם רכב קטן, אמין (כמה שפחות טיפולים) חסכוני בדלק ואחזקה זולה בתקציב הנ"ל (עד 15k) כרכב שני למשפחה.

מסקירה ביד 2, לפי טווח המחירים, ראיתי בעיקר את האופציות:

1. רנו קליאו B - שנתונים 02-03.

2. פיג'ו 206 - שנתונים 01-03.

3. פיאט פונטו ספייס - שנתונים 01-03.

4. פורד פיאסטה - שנתון 03.

5. אופל קורסה - שנתונים 01-03.

יש לי כמה שאלות:

1. איזה מבין האופציות לעיל היא הכי טובה, וכן הכי מתאימה לי מבחינת הפרמטרים שציינתי לעיל (אמינה, חסכונית בדלק, אחזקה לא יקרה מבחינת טיפולים וכו')?

2. אופל קורסה, נפח 1200 (75 כ"ס), ידנית, היא מספיק חזקה בשביל קצת עליות (האוטו יהיה בדרך כלל ריק) ואני אוכל לנסוע איתה 90-100 או שהיא לא מספיק חזקה? אני גר באיזור מעט הררי וזה חשוב לי שזה יסחוב.

3. באופן כללי, על מנת לקבל רכב שיצליח לסחוב סבבה בעליות (במהירות נורמלית של 90-100) וגם כמובן שיהיה חסכוני בדלק, כמה כ"ס מומלץ לי לבחור? מהו נפח המנוע המומלץ (מינימלי/נומינלי וכו')?

4. האם יתכן שצריכת הדלק של הרנו קליאו B (למשל שנתון 03) היא 1:10.13 (לפי אתר kml)? באופן כללי, הערכים באתר kml הם בדר"כ אמינים ויש לסמוך עליהם או שזה סתם ערכים?

5. הפיאט פונטו ספייס היא בעלת 60 כ"ס? האם היא בכלל תצליח לסחוב בעליות?

6. יש עוד רכבים, שלא ציינתי לעיל, שהייתם ממליצים עליהם?

רוב תודות לכל העוזרים,

ליאב

פורסם
במקום לפתוח שרשור חדש מצרף את שאלתי לפה.

אני מחפש גם רכב קטן, אמין (כמה שפחות טיפולים) חסכוני בדלק ואחזקה זולה בתקציב הנ"ל (עד 15k) כרכב שני למשפחה.

מסקירה ביד 2, לפי טווח המחירים, ראיתי בעיקר את האופציות:

1. רנו קליאו B - שנתונים 02-03.

2. פיג'ו 206 - שנתונים 01-03.

3. פיאט פונטו ספייס - שנתונים 01-03.

4. פורד פיאסטה - שנתון 03.

5. אופל קורסה - שנתונים 01-03.

הכיוון שלך נכון וריאלי תתמקד בידניות

יש לי כמה שאלות:

1. איזה מבין האופציות לעיל היא הכי טובה, וכן הכי מתאימה לי מבחינת הפרמטרים שציינתי לעיל (אמינה, חסכונית בדלק, אחזקה לא יקרה מבחינת טיפולים וכו')? את הפיאסטה ואת הקורסה אינני ממש מכיר אז לא אתייחס אבל כולן עונות על הצרכים שלך, הפיאט תהיה הזולה ביותר לאחזקה

2. אופל קורסה, נפח 1200 (75 כ"ס), ידנית, היא מספיק חזקה בשביל קצת עליות (האוטו יהיה בדרך כלל ריק) ואני אוכל לנסוע איתה 90-100 או שהיא לא מספיק חזקה? אני גר באיזור מעט הררי וזה חשוב לי שזה יסחוב.

3. באופן כללי, על מנת לקבל רכב שיצליח לסחוב סבבה בעליות (במהירות נורמלית של 90-100) וגם כמובן שיהיה חסכוני בדלק, כמה כ"ס מומלץ לי לבחור? מהו נפח המנוע המומלץ (מינימלי/נומינלי וכו')? ה1.4 ידני מהדגמים שהצגת כאן אמור להיות מספיק

4. האם יתכן שצריכת הדלק של הרנו קליאו B (למשל שנתון 03) היא 1:10.13 (לפי אתר kml)? באופן כללי, הערכים באתר kml הם בדר"כ אמינים ויש לסמוך עליהם או שזה סתם ערכים? החזקתי כזו והצריכה היא יותר לכיוון 1-12 משולב

5. הפיאט פונטו ספייס היא בעלת 60 כ"ס? האם היא בכלל תצליח לסחוב בעליות?

6. יש עוד רכבים, שלא ציינתי לעיל, שהייתם ממליצים עליהם?

רוב תודות לכל העוזרים,

ליאב

123456

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

כמה קילומטר'ז היה מדובר? אני סיננתי ביד 2 לפי עד 150000 ק"מ.

דבר אחר, איך באמת הספייס, היא טובה? הבנתי ממה שקראתי בפורום שיש איתה לא מעט בעיות בנושא של ראש מנוע וכו'...

יש עוד דברים שתוכל להמליץ?

פורסם

טוב שהוספתה עניין בדיון... השאלות שלך דומות מאוד לשלי

חיפשתי ביד 2 פונטו ספייס 2002-2004 גימור ELX ולא מצאתי הרבה מהדגם שאני מחפש והוא הרבה יותר חזק מהפשוטים יותר...

השאלה היא האם להתעקש על הגימור או שגם פונטו 1300 סמק הרגילות עושות את העבודה. הנסיכה היא עירונית ולא ההרית בכלל.

נ.ב

מצאתי פונטו גימור דינמיק 80 כ"ס מנוע v16 שנמכר על ידי סוחר 150000 קילומטרז. יד 4. במחיר של 16 אלף מה אתם אומרים?

פורסם

אני מכרתי את שלי עם 170 אלף ק"מ.

קיבלתי ה-מ-ו-ן טלפונים, הרכב פורסם במשך כמה שעות בלבד ביד2 עד שהורדתי את המודעה, בגלל שאנשים התקשרו בשעות מאוחרות מאוד (פרסמתי בשעה 21:00 ואנשים עוד התקשרו ב-23:00).

אם לא הייתי לחוץ למכור כי כבר הייתה לי מכונית אחרת בחניה, הייתי דורש מחירון עגול (18K) בלי הפחתת ליסינג ובלי הפחתת ק"מ, אבל כאמור לא הייתי במצב שבו אני יכול להיות עקשן - אז מכרתי במחירון משוקלל.

פורסם

מצאתי משהו נשמע טוב על הדף. מה אתם אומרים?

הבעיה שאני גר 3 שעות מהבעלים ... שווה להתאמץ?

כנסו לקישור ידנית אין לי אופציה להוסיף תמונות

img51.imageshack.us/img51/5415/11bk.png

• תוכן חדש...