Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(קורולה 99).

שלום, החלפנו סוף סוף צמיגים (קונטיננטל אקו 5 , איכותיים מאוד).

פרט לאיזון עם המחשב\משקולת הזו שיש בפנצ'ריות, נאמר שלא צריך פרונט.

אז האם באמת לא צריך פרונט כשמחליפים צמיגים ?

עוד בעיה קטנה, האחוריים עברו לקדימה ויש משיכה קטנה לצד ימין, האם זה אוויר?

כי באחוריים לא נגעו והעבירו אותם לקדימה עם אוויר די מלא שמולא לפני שבועיים בערך.

תודה!

פורסם

נפח אוויר ותדע.

אני אימצתי לעצמי כלל - לאחר כל החלפת צמיגים לגשת לכיוון פרונט.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למיטב ידיעתי אין הנחיה גורפת לבצע כיוון פרונט לאחר החלפת צמיגים. לרוב, כיוון פרונט נעשה אם היתה משיכה בהגה טרם ההחלפה, שהמשיכה גם עם הצמיגים החדשים, או כאשר בצמיגים הישנים התגלתה שחיקה לא אחידה.

וכמובן, ישנם גם המהדרין כמו איתמר, שהולכים על בטוח ואין כל פסול בכך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בעיקרון לא הייתה משיכה כמו שעכשיו יש, ובנוסף היום שמתי לב שהאוטו קצת רועד ב100 קמ"ש (יכול להיות דמיינתי ויכול להיות שלא).

בכל אופן, האם יכול להיות שאיזון הגלגלים האחוריים משפיע?

אני כמעט בטוח שזה לא קשור לאוויר כי האוויר מולא לפני בערך שבועיים.

גם אני בדעה שצריך פרונט, אבל בכל זאת, נאמר שלא וגם זה כסף ואם לא צריך חבל לזרוק סתם.

פורסם

ובהמשך למה שאלעד המלומד אמר, אם הרעידות התחילו לאחר החלפת הצמיגים יש להניח שלא בוצע איזון כראוי. נתקלתי בפנצ'ריות שלא יודעות לעשות איזון או שמכונות האיזון שלהם לא מכויילות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני שלחתי את כל הרכבים לכיוון פרונט ומאז בלא מעט כבישים הרכבים מושכים ימינה שעוזבים את ההגה.

אמרו לי שזה מהסטייה של הכביש וזה תקין .

מה דעתכם?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

פעם קראתי שסטייה ימינה זה סביר בכבישים כי ככה הם בנויים, אבל לא נראה לי שסטייה משמעותית תיחשב בגדר הנורמלי.

אני חושב על כך שיכול להיות שחסר אוויר או איזון.

פורסם

כן יש קצת סטיה בכביש בגלל שלכבישים אמורה להיות זווית לניקוז מים.

כשהחלפתי צמיגים פה (באירלנד), ביקשתי לעשות כיוון פרונט והוא אמר שחבל על הכסף שלי ולא צריך כל עוד הרכב לא מושך, ההגה ממורכז בנסיעה ישרה ואין סימנים של שחיקה לא אחידה בצמיגים.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

האם צריך לאזן את הצמיגים שהיו מאחורה וזאת הבעיה?כי האיזון נעשה בצמיגים החדשים והאחוריים שעברו לקדימה לא נגענו בהם.

יכול להיות שזה קשור או שצריך פרונט?סך הכל ההגה ישר ופשוט מושך ימינה, הקטע שמולא אוויר לפני כמה זמן (שבועיים בערך)ככה שלא נראה לי שזה קשור לזה.

אני נוטה להאמין שזה איזון, אבל כנראה שנבצע פרונט בהמשך.

היום אני אשתדל לבדוק את זה, תודה רבה לכם.

פורסם

טוב, הפאנצ'ר מעכר שלנו אמר לנו לבדוק פרונט ואם לא-לחזור. כנראה שנוגעים בקדמיים או שנוגעים בצמיגים ברכבים מסויימים צריך פרונט, בדיוק עבר האוטו טסט שלמיטב ידיעתי בודקים את הפרונט שם, אבל לא נורא.

תודה לכולם, אבל לא לנעול את השרשור בבקשה.

• תוכן חדש...