Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומט בסביבות 7-8K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שני לאשתי שיסע כ-4-5 ק''מ ביום בתוך העיר.

מאחר והנסיעות קצרות,עניין החסכוני לא בראש סדר העדיפויות.

חשוב שהרכב יהיה אוטומט,אמין,פשוט וחלפים זולים.

ראיתי סיריון מנוע 1000 אך קראתי פה שהמנוע נוטה לעשות בעיות..

חשבתי על בלנו,שרייד או יונדאי אקסנט או אפילו קוואליר.

אשמח לדעתכם

פורסם

לדעתי הקוואליר תהיה אופציה טובה. סיבות:

1. רכב פשוט מבחינת מכלולים עיקריים, בד"כ מפגין אמינות גבוהה וזול לאחזקה.

2. מחיר זול (יחסית ליפניות למשל) - ב 7-8K אפשר להשיג באופן פרקטי רכב שנת 2001 לפחות ואולי אפילו יותר

3. ראיתי כמה קוואליר כאלו אצל חברים (גם כן רכב שני לא יותר מ 2002) והם מחזיקים יופי ונוסעים מצויין.

4. רכב לא "מתפרק", חוץ מהדש-בורד שכפי שהבנתי רגיש (ואני חושב שגם לא בכל השנתונים). מזגן חזק כיאה לאמריקאית נסיעה חלקה ואפילו כוח יש מספיק.

דרך אגב גם אני כנראה באותה סירה, צריך רכב שני לאשה, תקציב קצת יותר גבוה באזור ה 12-13 וגם לקצת יותר ק"מ (אני מעריך 30 ביום) אבל השיקולים דומים. לאור המחירים ולאור האופציות האחרות, קוואליר נראית כבחירה הכי טובה.

בהצלחה!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

האקסנט אכן אופציה טובה,יש גם את הדייהטסו שרייד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...