Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 3 חודשים קניתי רכב מסוג רנו סניק 2, עשיתי לו בדיקת קניה. הבדיקה יצאה בסך הכל טובה למרות כמה דברים קטנים. במערכת הקירור מצאו קורוזיה במים וצנורות יבשים, ובמנוע נזילת שמן קטנה.

שבוע לאחר הקניה עשיתי טיפול לרכב ואחד המכונאים שם לב שיש חלודה על אחד הפלגים ושצבע של המנוע לא טוב. אמר לי שאני יעקוב אחרי צריכת שמן ומים.

התחלתי לעקוב וראיתי שכל הזמן חסר לי מים, לאחר כל נסיעה הייתי צריך למרות מים. פניתי למוסך רנו והם התחילו לחפש בעיה. החליפו טרמוסטת מים ויוניט חום מנוע. למרות זאת שום דבר לא עזר והרכב המשיך לעבד מים ללא נזילות. ואז הסתבר שהבעיה היא בעטם ראש מנוע שדרוש שיפוץ.

שאלה היא האם יש פה מקום לטביעה נגד מכון הבדיקה? הם לא מצוא שום דבר? אז למה הייתי צריך לעשות בדיקה, הרי לראות צינורות יבשים ונזילת שמן הייתי יכול בעצמי?

test.JPG

פורסם

האם יש מקום לתביעה? כן.

מה הסיכויים שלך לזכות בתביעה? שואפים לאפס.

תסיק את המסקנות שלך לבד, האם בפעם הבאה שווה להשקיע 500 ש"ח בטופס הנ"ל?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...