Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בזמן האחרון, כשהגלגל השמאלי האחורי עולה על בורות, אני שמע רעשים מוזרים מהכיוון של הבגאז' כאילו דברים "עפים" שם, מה שמוזר, שזה מגיע רק מהגלגל השמאלי האחורי בזמן נסיעה איטית

אשמח לדעת אם הבעיה מוכרת למשהו.

תודה!

פורסם

קודם כל - הבדיקה הכי פשוטה - לרוקן את תא המטען או לעגן כל מיני חפצים שיש בו.

שנית - בדוק (במידה ואתה יכול) אם האגזוז אינו נוגע (או קרוב לגעת) בגוף הרכב (אמורות להיות תושבות גומי שמחזיקות אותו במרחק מה מגוף הרכב וגם משכחות רעידות).

בנוסף - ייתכן שבולמי הזעזועים עשו כבר את שלהם.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובות.

לא היה לי פאנצ'ר, מה שכן, עשיתי טיפול מקיף בגלל זיהום אוויר שבו החלפתי גם את הממיר וגם את הקופסה של האגזוז.

מקודם ניסתי להפעיל מעט משקל על הפאגוז', בחלק שמעל הגלגל ואכן שמעתי רעשים דומים, אולם מעט חלשים יותר.

אני מצרף תמונות להמחשה, אולי באמת האגזוז קרוב מדי לגוף האוטו?

IMG_0088.jpg

IMG_0089.jpg

IMG_0090.jpg

IMG_0091.jpg

IMG_0092.jpg

IMG_0093.jpg

פורסם

ייתכן באמת שניתן לקשר בין החלפת הדוד של האגזוז (?) לרעשים.

ממליץ לך לחזור לאותו בעל מקצוע לבדיקה (הוא יעלה את הרכב על ליפט / בור ויהיה קל יותר לבדוק ולאבחן במדוייק).

alfa 156 2.5.

פורסם

לאחר ביקור במסוך(מורשה!!), ניתנה לי הערכה שהבולם השמאלי הלך.

נתנו לי הצעה של 1500 שקל להחלפת 2 הבלמים.

מדובר במאזדה לאנטיס 2001 323 נפח של 1600.

מה ההפרש בין מוסך מורשה למוסך לא מורשה (פלוס מינוס) והאם ניתן להחליף רק בולם אחד.

תודה!

פורסם

לא מחליפים רק בולם אחד ואל תמהר להחליף רק בגלל שאמרו במורשה. גש קודם לאותו אחד שטיפל לך במערכת פליטה שיבדוק את העניין. יותר סביר והרבה יותר זול.

CoupéF7R

פורסם

אכן ניראה שהדוד אגזוז (עמעם) קרוב מאוד למגן חום יתכן ובזמן נסיעה הדוד פוגע במגם ויוצר רעשים.

כאשר האגזוז קר תטלטל אולו למעלה-למטה וימינה -שמאלה עם היד ובדוק אם אתה שומע רעשים.

• תוכן חדש...