Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן GT 2009 טורבו 2 ל' ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן רכישת רכב ספורטיבי בתקציב 70K, ניתן לחרוג מעט.

הדרישות שלי מהרכב שיהיה 5\3 דלתות, ידני, טורבו, תא מטען נדיב, מודל 2007 לפחות.

בעבר היתה לי רנו קליאו B, מאד אהבתי את המושבים ואת החלל הפנימי לכן יש לי נטייה חזקה לכיוון הצרפתיות.

רנו קליאו B ספורט לא באה בחשבון כיוון שהיא מיני, חשבתי גם על גולף GTI, אך הבנתי שעלות של ביטוח היא סביב ה- 10K בשנה, חשבתי גם על לאון, אך זה נראה שהתא מטען שלה קטן מידיי כנ"ל לגבי אודי A3 או S3 משנתונים נמוכים יותר. אשמח גם לשמוע על רכבים אחרים שלא הזכרתי פה.

בהקשר של המגאן, אינני יודע על הרכב הרבה בתחומים של: עלויות אחזקהו, חוויות נהיגה (הבנתי שהיא טובה מפורומים אחרים), צריכת דלק ואמינות הרכב.

תודה לכולם ושבת שלום =]

under construction...

פורסם

שמע בתקציב שאתה מחפש סיאט קופרה תכנס לך בול , אומנם אין לה התנהגות כמו של צרפתיה אבל בקו ישר היא תמרח לך חיוך על הפנים , קצת שיפורים ואפשר יהיה להביא את הרכב לתוצאות יפות.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

[הלאון בירסת הטורבו הרגילה שלה פחות ספורטיבית מהשאר, אך תא המטען שלה בנפח מספק +.

בתקציב נכנסת אחת מ09 בכיף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה לכל המגיבים.

האיביזה קצת קטנה עליי, אני רוצה להתקין ברכב מערכת עם 3 מגברים, סאב ו- 3WAY מקדימה וזו הסיבה שאני מעוניין בתא מטען נדיב+.

עדיין לא מצאתי 225 למכירה, בקשר לרכב הזה אני מנסה לברר קודם כל עלויות אחזקה, (אני לא מעוניין לקנות רכב כזה ללא שיעורי בית) טיפולים, ביטוח וכ'ו. עד כה קבלתי הצעת מחיר לביטוח הרכב על סך 14K , וזה לא משהו שאוכל לחיות איתו (מקיף+חובה).

לכן גם שאלתי על אופציות אחרות וגם לפרטים על ה 225.

תודה שוב ושבוע טוב לכולם.

under construction...

פורסם

כיאה לרנו ספורטיבית, עלויות הטיפולים בקרסו בשמיים.

אולם, אם תבחר לטפל במוסכים מתמחים המחירים עדיין יהיו גבוהים, אך נסבלים הרבה יותר.

לגבי מחירי ביטוח, חבר הפורום יוני.ס ביטח את המגאן הנ"ל דרך הביטוח של קרסו. יצא לו יותר זול מקליאוספורט 2002 :shock:

הרכב מהנה מאוד, אך לדעתי האישית והלא מלומדת איבד מעט מהטאצ' הצרפתי, ומזכיר יותר את הוואגיות בהתנהגות (לטוב או לרע).

אבל למרות הכל - ממליץ בחום, בטח במחירים שהן נסחרות בהן היום.

• תוכן חדש...