Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין לגבי שטיפה עם קצף כבר זמן מה,מה דעתכם לדעתכם יתן תוצאה טובה יותר(מבלי להתייחס למחיר)?

האקדח קצף שמתחבר לצינור גינה נישמע מעניין,יש להשיג בארץ?מה המחיר?

m7kj.jpg
פורסם

מצאתי אחד בחו"ל,http://www.jefferspet.com/product.asp?pn=0T-EE&crcat=Direct&crsource=Shopping&crkw=eZall%C2%AE+Green+Bathing+Kit

מחכה מהם לתשובה לגבי מחיר של משלוח,המוצר עצמו עולה 30 דולר,http://www.youtube.com/watch?v=iPSeDnP0uqk

לגבי הגלוריה,דיברתי היום שוב עם אגרוטל,הצפי הגעה של המוצר הוא באוקטובר,המחיר ינוע בין150 ל200 ש"ח ליחידה...

השאלה היא איזה מוצר יתן לי תוצאה יותר טובה?

m7kj.jpg
פורסם

זו לא הקצפה כמו שרואים בסרטונים של מיסטר פינק אבל זה בהחלט הרבה יותר טוב ממה שאני רואה ב ONR שלי ובמגווירס.

מי שקונה את החיבור המקציף הזה שיקח בחשבון שהוא יצטרך לקנות שמפו מקציף כי אני בטוח שקצף שתנסה להוציא מ ONR למשל ישקע ויעלם מהר מאוד אז אתה תאבד את האפקט המקציף שחיפשת.

מעבר לזה, כל מוצר שמתחבר לצינור גינה שתיקח על מנת להקציף יצטרך להיות טיפה מורכב (ויקר יותר) יותר כי לא משנה מה תעשה, על מנת להקציף טוב אתה חייב להכניס אוויר לצנרת והמון.....אם אתה מוהל את המים בלבד עם שמפו ומוציא דרך פיה מקציפה אז הקצף שתקבל הוא מינימלי ו"כבד" ואתה רואה שבסרטון פה כל הקצף יורד על הריצפה ולא נשאר יציב וקל על הרכב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
זו לא הקצפה כמו שרואים בסרטונים של מיסטר פינק אבל זה בהחלט הרבה יותר טוב ממה שאני רואה ב ONR שלי ובמגווירס.

מי שקונה את החיבור המקציף הזה שיקח בחשבון שהוא יצטרך לקנות שמפו מקציף כי אני בטוח שקצף שתנסה להוציא מ ONR למשל ישקע ויעלם מהר מאוד אז אתה תאבד את האפקט המקציף שחיפשת.

מעבר לזה, כל מוצר שמתחבר לצינור גינה שתיקח על מנת להקציף יצטרך להיות טיפה מורכב (ויקר יותר) יותר כי לא משנה מה תעשה, על מנת להקציף טוב אתה חייב להכניס אוויר לצנרת והמון.....אם אתה מוהל את המים בלבד עם שמפו ומוציא דרך פיה מקציפה אז הקצף שתקבל הוא מינימלי ו"כבד" ואתה רואה שבסרטון פה כל הקצף יורד על הריצפה ולא נשאר יציב וקל על הרכב.

אתה מכיר אקדחי קצף מסוגים שונים שמתחברים לצינורות גינה כמו שבסרטון?

אם כן אשמח לדעת,מחר אני מתכנן להזמין...

m7kj.jpg
פורסם

אם אתה מתחיל עם קניות, לא עדיף לסגור את הפינה הזאת עם גרניק + מקציף יעודי ?

מרססים יתנו לך קצף דיי חלש (ובהגבלה של נפח) , אקדח גינה נשמע כמו גימיק.

פורסם
אם אתה מתחיל עם קניות, לא עדיף לסגור את הפינה הזאת עם גרניק + מקציף יעודי ?

מרססים יתנו לך קצף דיי חלש (ובהגבלה של נפח) , אקדח גינה נשמע כמו גימיק.

אני מחפש משהו פחות מסורבל ופחות להתעסק עם צינורות מים וחשמל,אז לא ללכת על אקדח קצף ולחכות לגלוריה?

עריכה-יש גם את המוצר הזה אבל הוא עולה מעל 400 שקל

http://www.ebay.com/itm/Pinnacle-Gilmour-Foamaster-Hose-Fed-Snow-Foam-Car-Wash-Gun-Sprayer-/151039283263?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item232aa4903f

m7kj.jpg
פורסם

בתור אחד שמוריד בקביעות מים וחשמל מהבית , אני יכול להגיד לך שזה שווה את זה.

במידה ואתה מתעצל , לדעתי הגלוריה תתן לך פתרון מאשר האקדח שמתחבר לצינור גינה.

בהצלחה ושבוע טוב שיהיה :-D .

פורסם
בתור אחד שמוריד בקביעות מים וחשמל מהבית , אני יכול להגיד לך שזה שווה את זה.

במידה ואתה מתעצל , לדעתי הגלוריה תתן לך פתרון מאשר האקדח שמתחבר לצינור גינה.

בהצלחה ושבוע טוב שיהיה :-D .

תודה רבה על העזרה,אחכה לדעות נוספות ואז אחליט...

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...