Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כרגיל אחרי תקופה שהרכב לא נמצא אצלי אני מוצא בו בעיות חדשות.

מדובר בהונדה סיוויק 2007.

הבעיה היא שכשנוסעים מהר ( 60+ ) מרגישים רעש מאוד רציני, כאילו יש מאורר משוחרר שלא עובד ומושפע ממהירות הנסיעה. ניסיתי עם מזגן כבוי ודלוק, ובשני המצבים הרעש קיים. האם מישהו מכיר תופעה דומה ויש סיכוי לפתור זאת מבלי כניסה למוסך?

דבר שני,

ברכב יש ציפוי עור מקורי שבזמן האחרון התחיל קצת להתקלף. קשה לי להאמין שיש חומר שיפצה על הקילוף אז רציתי לדעת האם יש מקום שמבצע ציפויי עור להגה ברמה גבוהה ומה הטווח מחירים?

תודה רבה.

פורסם

בעניין הרעש: יכול להיות שאתה שומע אותו מהגלגלים.

תנסה, כשהרכב עומד, להחליק את היד על הצמיג בעיקר בחלק הפנימי. אם תרגיש "קוצים" או "עליות וירידות"- מעין עיוות- סביר מאוד שזה הרעש (המשגע והמעצבן) קל יותר יהיה לעלות על זה כשהרכב על הליפט בגובה הכי גבוה..ואז לסובב את הגלגל מהר ותראה איך הצמיג "רוקד".

זה בעיקר קורה בגלגלים האחוריים.

בעניין ההגה.תשקול אפשרות לקנות מפירוק?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
בעניין הרעש: יכול להיות שאתה שומע אותו מהגלגלים.

תנסה, כשהרכב עומד, להחליק את היד על הצמיג בעיקר בחלק הפנימי. אם תרגיש "קוצים" או "עליות וירידות"- מעין עיוות- סביר מאוד שזה הרעש (המשגע והמעצבן) קל יותר יהיה לעלות על זה כשהרכב על הליפט בגובה הכי גבוה..ואז לסובב את הגלגל מהר ותראה איך הצמיג "רוקד".

זה בעיקר קורה בגלגלים האחוריים.

אני אבדוק את העניין מחר, למרות שלא ניראה לי שזה רעש מהצמיגים כי ממה שאני מצליח לקלוט הרעש מגיע יותר מאיזור המכסה מנוע ובאמת נשמע כמו מאורר משוחרר.

עוד משהו, הרגע שמתי לב שאחרי שאני מדומם מנוע מסיעה יש איזה רעש מהמכסה מנוע, פתחתי והיה רעש שלא נשמע תקין במיוחד, כאילו משהו ממשיך להסתובב כמו שהרכב מונע, כניראה שאין מנוס ממוסך...

פורסם

הרכב נכנס למוסך הונדה בראשון וממה שנאמר לי המיסב האחורי שמאלי תקול.

הבעיה : הם לא מתחייבים שאחרי שזה יוחלף הרעש יפסק, אבל בכל מקרה אומרים שהוא תקול וצריך להחליפו.

אני מחנה יחסית הרבה על מדרכה, כשעולים עם חצי צד, באמת זה הצד השמאלי... האם זה מה שגרם לתקלה? אני ממש מקפיד לעשות את זה ללא תנופה, כנל לגבי הירידה...

עלות החלק היא 1050 שקלים, האם נחשב גבוהה מאוד או ממוצע?

פורסם

1100 ש"ח למיסב!? :shock:

אולי זה מיסב ייחודי להונדה, אני לפני חודש בערך החלפתי מיסב אחורי[שרייד] בעלות "מטורפת" של 100 ש"ח.

פורסם

הבעיה : הם לא מתחייבים שאחרי שזה יוחלף הרעש יפסק, אבל בכל מקרה אומרים שהוא תקול וצריך להחליפו.

אני מחנה יחסית הרבה על מדרכה, כשעולים עם חצי צד, באמת זה הצד השמאלי... האם זה מה שגרם לתקלה? אני ממש מקפיד לעשות את זה ללא תנופה, כנל לגבי הירידה...

התחלת מהקל אל הכבד?

אמרת להם לבדוק קודם את הצמיגים כמו שאמרתי לך?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

וואו,ואחכ אומרים שצרפתיות יקרות לאחזקה..מיסב גלגל ל307 220שח מקורי!.

אני מציע לבדוק בEBAY,זה מחיר מטורף.

פורסם

מסתבר שהמיסב היה ה"פיצוחים", העלות שלו הייתה 200 בערך.

החלק היקר יותר זה הנבה גם כן בגלגל האחורי שמאלי. המחיר שלה היה 900+.

בכל אופן, אכן לאחר שהרכב יצא מהמוסך הרעש המטריד עבר, מה שהיה היה רעש לא בגדר התקין ובטח שלא מהצמיגים.

הצמיגים אגב גם כן הוחלפו, הם בהחלט הרעישו והיו יבשים אבל זה לא היה בוודאות המקור לרעש.

הוחלפו לרבעייה DUNLOP SPORT BLUE RESPONE במחיר של 430 לצמיג. בהחלט יש הבדל משמעותי באוד בנוחות נסיעה וכמובן גם בזה שהצמיגים החדשים שקטים יותר.

לגבי הכיסוי עור להגה, כניראה שאני ארד מזה כרגע לפחות ואני אנקה כיסוי רגיל לבנתיים...

תודה לכולם על העזרה!

• תוכן חדש...