Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

25k. נערך

ronbbmxx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.סיאט איביזה 2004-2003

2.מאזדה לאנטיס 2005-2006

אני מקבל משכורת בגודל של 3,100 בערך כי אני חייל ואני עובד באותו הזמן

הייתי די נעול על המאזדה בגלל שאני יכול להשיג אותה ב - 24K והיא נראית מרשימה ללא תקלות יותר מידי הבעייה הגדולה היא הדלק בגלל זה קצת מפחיד אותי לקנות רכב כזה

תודה לעוזרים :]

פורסם

אתה מודע לקושי בלהחזיק רכב בזמן שירות צבאי?צבא>עבודה>מיטה, הייתי ממליץ לך לחסוך עד לשחרור ואז לקנות משהו יותר טוב.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אני עושה משמרות בחודש אני 10 ימים בבסיס ו20 ימים בבית ואני צריך אוטו לא רק עבורי האוטו ישמש גם למשפחה כי אין לנו אוטו בבית רק לאבא שלי וההורים שלי גרושים

פורסם
אני עושה משמרות בחודש אני 10 ימים בבסיס ו20 ימים בבית ואני צריך אוטו לא רק עבורי האוטו ישמש גם למשפחה כי אין לנו אוטו בבית רק לאבא שלי וההורים שלי גרושים

לדעתי המזדה קצת גדולה לתחזוקה, ולמכר היה איביזה אוטומט שהגיר עשה בעיות ובסוף הלך ב220K.

אבל מה חבר סטודנט קנה שרייד 99 עם נסועה נמוכה ומחזיק אותה לבדו, ויש פה עוד מישהו בפורום שמשפץ את השרייד שלו תוכל לשאול אותו.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

tאני ממש לא רוצה רכב ישן , מזתומרת 220K ?

אין עוד מישהו שיש לו ביקורת ? עזרה ? אני באמת לא מספיק מבין בזה אבל אני רוצה רכב שיהיה מפנק מבפנים ושייראה טוב זה חשוב לי

פורסם

לא רוצה לבאס אותך אבל עם משכורת 3100 שח שאמורה להחזיק אותך ועוד כמה דברים ובנוסף דלק למזדה לנטיס ( שהיא לא החסכונית ביותר שיש) תוסיף ביטוח מקיף (25,000 עולה האוטו, לא תעשה מקיף??) תוסיף טיפולים בלאי ושאר ירקות ותראה שאתה במינוס כל חודש.

הצעתי אליך, רכב קטן ידני פשוט וזול. דייהטסו שרייד/ פיאט פונטו/ פגו 306 ידני ועוד כמה דוגמאות.

אל תכעס, אבל לא ווה לתחיל את החיים במינוס בשביל פוזה. מנסיון:|

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...