Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה שלי עובדת במפעל כבר 6 שנים, ובחצי שנה האחרונה הגיע מנהל חדש שהיא לא מסתדרת איתו, והתחילה לעשות בעיות בשביל שיפטרו אותה.

זימנו אותה לשימוע בעוד שבועיים.

מישהו יכול לומר מה מהמשמעות של שימוע במקום עבודה?

האם זה הכנה לפיטורים?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שכן, היום חובה (לא יודע אם בכל מקום) לעשות שימוע לפני שמודעים על פיטורים וזאת כדי לאפשר לעובד להתגונן ולעלות טיעונים כנגד פיטוריו.

פורסם

שימוע זה בחוק לפני פיטורים.

עכשיו זה לא אומר שהיא תפוטר במאה אחוז, אבל הסיבה היחידה שיש שימוע היא על מנת לפטר אותה.

ייתכן כי יוחלט לאחר מכן שלא לפטר אותה, אבל כיוון שהיא לא יותר מדי מעוניינת במשרה.. כנראה שזה לא יקרה ושהיא כן תפוטר.

פורסם
והתחילה לעשות בעיות בשביל שיפטרו אותה.

כנראה שהיא תקבל את מבוקשה,

מקבלים הודעה מראש על שימוע בכדי להערך ולהתכונן,

ניתן להגיע בליווי נציג הסתדרות/חבר וועד עובדים/עו"ד/קרוב משפחה/כל אדם אחר.

Gn'f'R

פורסם

האם היא אמורה להגיד להם שלא בא לה לעבוד שם ? או שאז הם יכולים לפרש את זה כאילו היא התפטרה ולא פוטרה ?

או שעדיף שהיא תגיד שמבחינתה אפשר להמשיך ככה עוד שנים ?

פורסם
האם היא אמורה להגיד להם שלא בא לה לעבוד שם ? או שאז הם יכולים לפרש את זה כאילו היא התפטרה ולא פוטרה ?

או שעדיף שהיא תגיד שמבחינתה אפשר להמשיך ככה עוד שנים ?

לדעתי שתי האמירות הללו אינן ראויות, ומראות רק על זלזול במקום העבודה ו/או חוסר איכפתיות.

alfa 156 2.5.

פורסם

הם יכולים לפרש מה שהם רוצים איך שהם רוצים, זה לא יתקבל בשום מקום

בשביל שהיא תתפטר היא צריכה עד כמה שזכור לי לתת התראה בכתב בו מודיעה על סיום עבודתה, עם תאריך וחתימה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אף אחד לא יתבע ממנה סכום כסף כלשהו, אבל ייתכן והיא לא תהייה זכאית לדמי הודעה מוקדמת ופיצויים.

במקרה הזה תמיד אפשר לפנות לעו"ד המתמחה בדיני עבודה שיגרום להם לשלם את מה שהם חייבים לה.

פורסם

היא היתה צריכה ממש לגרום נזק חמור באופן קיצוני/פלילי כדי לא להיות זכאית לפיצויים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היא היתה צריכה ממש לגרום נזק חמור באופן קיצוני/פלילי כדי לא להיות זכאית לפיצויים.

תתפלא, אבל לי היה מקורה דומה וזה בגלל שלא הייתי מסוגל לעשות מעבר לתקן הנדרש (זאת הייתה עבודה מועדפת).

פורסם

או להודות שהיא מזלזלת בעבודה וכ"ו כדי שיפטרו אותה, ועם הוכחה שכזאת אני בספק אם בית משפט יחייב מעסיק לתת לה פיצוי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
או להודות שהיא מזלזלת בעבודה וכ"ו כדי שיפטרו אותה, ועם הוכחה שכזאת אני בספק אם בית משפט יחייב מעסיק לתת לה פיצוי.

הפסיקה לא תומכת בספק שלך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ה"עברות" שמיוחסות לה הן:

דיבור בטלפון בזמן קבלת קהל (אי התיחסות לקהל הלקוחות)

סגירת המפעל בזמן שעות העבודה (לחצי שעה)

פתיחת המפעל באיחור.

האם זו סיבה לא לתת לה פיצויים ?

• תוכן חדש...