Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך בפסיקת בית משפט כדי לנכות לעובד ימים שהוא היה חייב לתת כהודעה מוקדמת ולא נתן.

לשלול פיצויים לעומת זאת.. אני לא מכיר מעסיק שיפטר ולא ייתן פיצויים. הוא ייבעט מבית הדין.

אני מתמודד היום עם עובדת שקיבלה פיצויים על התפטרותה, ועכשיו תובעת מכתב פיטורים למרות שהיא התפטרה כדי לקבל אבטלה, ואני לא מעז לתת לה כדי שלא תתבע על פיטורים לא מוצדקים.

אגב- פיטורין או פיטורים?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גישת הפסיקה שאין להעניש עובד פעמיים גם פיטורים וגם שלילת פיצויים. כמובן שכל מקרה נדון לגופו.

לדעתי אין לך זכות להגיע יחד עמה לשימוע.

פורסם
אין צורך בפסיקת בית משפט כדי לנכות לעובד ימים שהוא היה חייב לתת כהודעה מוקדמת ולא נתן.

לשלול פיצויים לעומת זאת.. אני לא מכיר מעסיק שיפטר ולא ייתן פיצויים. הוא ייבעט מבית הדין.

אני מתמודד היום עם עובדת שקיבלה פיצויים על התפטרותה, ועכשיו תובעת מכתב פיטורים למרות שהיא התפטרה כדי לקבל אבטלה, ואני לא מעז לתת לה כדי שלא תתבע על פיטורים לא מוצדקים.

אגב- פיטורין או פיטורים?

כשאבא שלי היה מעסיק כל שימוע שלפני פיטורים הוא היה עושה עם נציג ההסתדרות במשרדי ההסתדרות למרות שהעובדים שלו לא היו מאוגדים וחברי הסתדרות.

נציג ההסתדרות אמר לו בשימוע אחד שאסור לקצץ גם ימי התראה למרות שאבא שלי לא חיפש לקצץ לאותו מתפטר מהיר אלא לדאוג שההתפטרות וגמר החשבון חוקיים וכשרים וכל זה מתועד וחתום ע"י נציג ההסתדרות.

כלומר גם מה שנאמר על ידי אותו נציג היה סוג של אנקדוטה ולא רלוונטי למצב הספציפי.

אגב הכוונה שלך היא שאם לדוגמה עובד שצריך לפי החוק להודיע שבועיים מראש עזב ללא הודעה לאחר 14 ימי עבודה באותו חודש למעשה לא מגיע לו שכר על אותם 14 ימים שעבד? כלומר ניתן לקזז לו אותם?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שימוע כיום זה מעין "גרסה יפה" להגיד אתה מפוטר,

היות שיש חוק במדינה שאסור לפטר אדם מרגע לרגע, מחויב המעסיק לזמנו לשימוע על מנת להשמיע את דבריו ולאחר מכן "לתת החלטה".

לרוב , לא שמעתי על מישהו שהגיע לשימוע ויצא מזה חזרה לעבודה אלא תמיד פוטר. כך שאפשר להבין. את התוצאה.

* נ.ב זה גם תלוי ברמת החברה בה הוא עובד.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש חדש עם הידידה והשימוע שלה?

עשו לה שימוע ואמרו לה שתמשיך לעבוד כרגיל,

אמרתי לה להתנהג כאילו זה לא מפריע לה, ולהמשיך לעשות בעיות.

תוך יומיים קיבלה מכתב פיטורים :)

פורסם
עשו לה שימוע ואמרו לה שתמשיך לעבוד כרגיל,

אמרתי לה להתנהג כאילו זה לא מפריע לה, ולהמשיך לעשות בעיות.

תוך יומיים קיבלה מכתב פיטורים :)

כמו שחשבתי (:

אמרו לה להמשיך כרגיל על מנת לא לפגוע בהליך העבודה. ואחרי יום יומיים אומרים להתראות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
כמו שחשבתי (:

אמרו לה להמשיך כרגיל על מנת לא לפגוע בהליך העבודה. ואחרי יום יומיים אומרים להתראות.

הם משאירים אותה שם עד ספטמבר, מה שיפגע להם מאוד בעבודה :)

• תוכן חדש...