Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה - סובארו WRX קונספט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו שחררו דגם קונספט ליורשת של הWRX. פייר? נראית מעולה. רק לקוות שמשהו מהעיצוב הזה יגיע לדבר האמיתי (ולא כמו דגמי המשפחתיות שלהם נראו מעולה - רק בקונספט).

http://www.topgear.com/uk/car-news/subaru-reveals-wrx-concept-2013-07-26

Large%20Image.jpg?p=130726_10:10

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש קווים שההיסטוריה מלמדת שלא יגיעו לייצור בגלל חוסר פונקציונאליות כמו הכנפיים הקדמיות והמראות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הם גם שחררו עיצוב קונספט לאימפרזה ותראה מה ייצא...הם כנראה שוב יכערו אותו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

נראה מדהים , רק חבל שהקונספט הזה ישאר רק צעצוע תערוכות כמו אצל רוב היצרנים , בטוח לא יהיה כמעט שום קשר בין ה-WRX הזאת לבין הסדרתית .

אני לא מבין אותם (יצרני הרכב) , לבוא ולהנדס רכב על הנייר ואפילו להוציא קונספט , שנראה כל כך מדהים , בשביל מה ??? בשביל מה , אם הם בטוח הולכים לשנות אותו ב-180 מעלות בסדרתי , רק כדי להגיד - ''תראו איזה רכב מדהים הצלחנו להנדס , אבל אתם תמשיכו רק לחלום עליו כי בפועל תקבלו משהו אחר לגמרי''.

שמישהו יסביר לי את ההיגיון שעומד מאחורי צעד שכזה אצל הרבה יצרני הרכב .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
נראה מדהים , רק חבל שהקונספט הזה ישאר רק צעצוע תערוכות כמו אצל רוב היצרנים , בטוח לא יהיה כמעט שום קשר בין ה-WRX הזאת לבין הסדרתית .

אני לא מבין אותם (יצרני הרכב) , לבוא ולהנדס רכב על הנייר ואפילו להוציא קונספט , שנראה כל כך מדהים , בשביל מה ??? בשביל מה , אם הם בטוח הולכים לשנות אותו ב-180 מעלות בסדרתי , רק כדי להגיד - ''תראו איזה רכב מדהים הצלחנו להנדס , אבל אתם תמשיכו רק לחלום עליו כי בפועל תקבלו משהו אחר לגמרי''.

שמישהו יסביר לי את ההיגיון שעומד מאחורי צעד שכזה אצל הרבה יצרני הרכב .

הכל יחסי ציבור.

כמו להציג לך שרטוט לבית שנראה גדול ויפה, ואתה מגיע ואתה מגלה שהבית קטן הקירות מתקלפים והשכונה נוראית.

הקונספט הזה הוא בדיוק לאותם אנשים פחותי אינטליגנציה שהחליטו שבעקבות התמונה הם קונים את המכונית שייצרו למרות שהיא לא נראית אותו דבר ובטח שלא תיסע כמו שראו בפרסומת, הכל בגלל שאותה תמונה השפיעה עליהם, נתנה להם אינדיקציה בנוגע לאיך סובארו פועלים ולאיזה כיוון הם מכוונים כשהם מהנדסים כזאת מכונית מדהימה.

בוא נקווה שהעיצוב החלומי הזה, אולי באמת אמיתי, ואולי אפילו נזכה לראות כמה כאלה בישראל אמן ואמן.

פורסם
הכל יחסי ציבור.

כמו להציג לך שרטוט לבית שנראה גדול ויפה, ואתה מגיע ואתה מגלה שהבית קטן הקירות מתקלפים והשכונה נוראית.

הקונספט הזה הוא בדיוק לאותם אנשים פחותי אינטליגנציה שהחליטו שבעקבות התמונה הם קונים את המכונית שייצרו למרות שהיא לא נראית אותו דבר ובטח שלא תיסע כמו שראו בפרסומת, הכל בגלל שאותה תמונה השפיעה עליהם, נתנה להם אינדיקציה בנוגע לאיך סובארו פועלים ולאיזה כיוון הם מכוונים כשהם מהנדסים כזאת מכונית מדהימה.

בוא נקווה שהעיצוב החלומי הזה, אולי באמת אמיתי, ואולי אפילו נזכה לראות כמה כאלה בישראל אמן ואמן.

^ נשמע לי קצת טיפשי:|

אתה אומר בעצם, שנותנים לך תמונה או במקרה כזה דוגמה, אתה בא לקנות אבל מגלה שזה לא אותו דבר כמו שהציגו לך לפני זה ואתה בכל זאת קונה?

נשמע לך הגיוני?

הציעו לך גולף TSI עם כל התוספות בסוף אתה רואה מולך איביזה עם מנוע אטמוספרי בלי תוספות ואתה בכל זאת תקנה?

או שלא הבנתי אותך או ש....לא הבנתי אותך

פורסם
^ נשמע לי קצת טיפשי:|

אתה אומר בעצם, שנותנים לך תמונה או במקרה כזה דוגמה, אתה בא לקנות אבל מגלה שזה לא אותו דבר כמו שהציגו לך לפני זה ואתה בכל זאת קונה?

נשמע לך הגיוני?

הציעו לך גולף TSI עם כל התוספות בסוף אתה רואה מולך איביזה עם מנוע אטמוספרי בלי תוספות ואתה בכל זאת תקנה?

או שלא הבנתי אותך או ש....לא הבנתי אותך

אני אתן לך דוגמא יותר פשוטה אולי תבין אותה- במקדונלס כשאתה עומד בתור וחושב מה להזמין, אתה רואה את כל ההמבורגרים המדהימים האלה בתמונות מעל כל הדלפק ואתה מזיל ריר מהמק רויאל, ואכן אתה מזמין אחד כזה ואתה מגלה שאתה מקבל המבורגר יבשושי, נראה כמו החמין שחירבנתי אתמול, מוגש על מצע של חסה רכה ולחה, רטבים משנות השמונים איבדו את הטעם ממזמן והם מעורבבים כולם נראים כמו קיא, ולחמניה בלי שומשום, לא נראית שמנה ומנופחת כמו בתמונה אלא דקיקה ולא אוורירית.

ובוא ניקח את זה במעבר חד למכונית שלנו, סובארו, שאכן יכולים להנדס כזה דבר, אבל להוציא לפועל לכל הנהגים את המכונית היפייפה הזאת? ביום שבו אני אקבל את אותו המבורגר שאני רואה בפרסומת של מקדונלס אני בהחלט האמין שאולי סובארו יוציאו לפועל את ההינדוס הזה בתמונה.

וכשאני אומר יחסי ציבור, הכוונה לכך שהם מייצרים מכונית לפרסומות, לצלמים שמצלמים את אותם תמונות, אולי אפילו לאירועים כאלה ואחרים, לתערוכות רכב וכו' וזה כדי שיראו עד כמה סובארו וגדוד המהנדסים שלה מוכשרים.

פורסם

אתה מדבר על אוכל ועל רכבים:|

אוכל לא מרכיבים לך מברזל עם ברגים, באוכל גם מתעסקים אנשים מה שגורם להמבורגר שלך להראות כמו שהוא נראה.

הרי ברור לי שככה זה עובד וכנראה עובד טוב אבל... בעולם האוכל במקרה.

לי לא מובן איך אתה לוקח את זה לרכב, המבורגר עולה לך 50 שקל אוטו 120אלף, האם בכל מקרה גם אחרי שתזמין אוטו ותקבל את החמין שלך אתה תשלם עליו?

או כל דבר אחר שהוא לא אוכל, אני לא מבין איך אתה יכול לקנות משהו שהוא לא מה שבפרסומת:oops:

פורסם

ללא ספק נראית מדהימה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...