Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, חדש פה בפורום,

יש לי תקלה בפאסאט TDI 2003 מנוע AVB, שלצערי לא הצלחתי למצוא באינטרנט מישהו שיש לו תקלה דומה לשלי,

אז אני פונה אליכם אולי נתקלתם במשהו דומה.

5-10 דקות ראשונות כשאני מניע את הרכב ומפעיל את המזגן הוא מזרים אויר פעם חם פעם קר, כשהוא מכוון על קור כמובן,

אחריי 5-10 דקות הוא מתייצב על הטמפרטורה שבחרתי אבל גם אחריי זה יש לו מידי פעם גליצ'ים קטנים שהוא מזרים ככה בקטנה אויר חם לכ2-5 שניות,

תוך כדי ה5-10 דקות של הזרמנת אויר חם/קר הוא גם משתולל עם עוצמת המאוורר, כשהמאוורר עצמו הוא עד הסוף או אחד או שניים לפניי הסוף ומתייצב אחריי 2 דקות גג (באוורור).

ועוד משהו, מידי פעם שאני מניע התצוגה של בקרת האקלים מהבהבת לכמה שניות ומפסיקה או שאני לוחץ על ECON והיא חוזרת למצב שהשארתי אותה לפניי כיבוי המנוע ( שזה כמעט תמיד OFF).

יש לכם מושג מה זה יכול להיות?

תודה!

פורסם

עצם העובדה שפנל התצוגה מהבהב הדבר מצביע בדרך כלל על תקלה במחשב בקרת אקלים שהפנל הינו חלק ממנו.

אני מציע לך לקפוץ למוסך רון לשם איבחון ממוחשב. רון יכול להתקין לך מחשב בקרת אקלים משומש ולבדוק האם באמת התקלה במחשב.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה

העניין הוא שאני בבאר שבע ומוסך רון הוא בתל אביב

יש למישהו המלצה על מוסך טוב שמבין בבקרות אקלים באזור באר שבע?

• תוכן חדש...