Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל-טוב!

שיהיה בהצלחה וסע בדרכים טובות.

אני רק שואל את עצמי שאלה פשוטה לגבי כל הדיזלים שעכשיו הם טרנד רציני - ובצדק!

כמה זמן יקח עד שהממשלה המדהימה שלנו תהפוך גם את זה, ללא משתלם?

מעניין איזו מכה יורדיו עלינו ומאיפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ויתרתי על הפלואנס מהסיבה הפשוטה שלרכב יש רק 4 כוכבי בטיחות, לא ניתן להחליף שמן מים מאחר והמיכל נעול וניתן לפתוח אותו רק במוסך, שמעתי תלונות על המזגן ועוד.

פורסם
אני ויתרתי על הפלואנס מהסיבה הפשוטה שלרכב יש רק 4 כוכבי בטיחות, לא ניתן להחליף שמן מים מאחר והמיכל נעול וניתן לפתוח אותו רק במוסך, שמעתי תלונות על המזגן ועוד.

תפסיק לכתוב שטויות ללא ביסוס, שום דבר לא נעול , ושמעת תלונה ממישהו ברחוב עם פלואנס שבתגבה נוספת הפך להיות שכן שלך ...

אתה מתבזה ונמצא כאחד שכותב ללא מושג קלוש על מה הוא מדבר, קנית רכב מזל טוב אין טעם להשחיר את הרכב שלא קנית עם דברי שטות והבל והגרוע ביותר עם כביכול עובדות שלא קרובות אפילו למציאות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תפסיק לכתוב שטויות ללא ביסוס, שום דבר לא נעול , ושמעת תלונה ממישהו ברחוב עם פלואנס שבתגבה נוספת הפך להיות שכן שלך ...

אתה מתבזה ונמצא כאחד שכותב ללא מושג קלוש על מה הוא מדבר, קנית רכב מזל טוב אין טעם להשחיר את הרכב שלא קנית עם דברי שטות והבל והגרוע ביותר עם כביכול עובדות שלא קרובות אפילו למציאות.

אני לא יודע מה האינטרס שלך לכתוב מה שאתה כותב,

מדובר בבנאדם שגר כבר שנים בבניין ממול, אני יכול לצלם לך במשך שבוע את אותה פלואנס חונה כל יום בחניה אחרת ברחוב.

הוא קיבל פלואנס מהחברה לפני כמה חודשים וזו החוויה שלו עם הרכב.

צר לי אם זה לא מתאים לך

פורסם
אני לא יודע מה האינטרס שלך לכתוב מה שאתה כותב,

מדובר בבנאדם שגר כבר שנים בבניין ממול, אני יכול לצלם לך במשך שבוע את אותה פלואנס חונה כל יום בחניה אחרת ברחוב.

הוא קיבל פלואנס מהחברה לפני כמה חודשים וזו החוויה שלו עם הרכב.

צר לי אם זה לא מתאים לך

מציע לך להביט בהודעות הקודמות שלך, השכן הפך להיות הגירסא השניה שלך , קודם זה היה מזגן לא מקרר ועכשיו פיתאום אי אפשר להחליף שמן ומים, מה ההמצאה הבאה מתקן השמדה עצמי? כיסא מפלט לפילגש??

הכתיבה שלך לא אמינה וחמור מזה אינה תואמת את העובדות בשטח, אתה כותב מחוסר ידע ומנסה לשוות לזה נופך מקצועי ואמין כשזה רחוק מהמציאות.

פורסם
מציע לך להביט בהודעות הקודמות שלך, השכן הפך להיות הגירסא השניה שלך , קודם זה היה מזגן לא מקרר ועכשיו פיתאום אי אפשר להחליף שמן ומים, מה ההמצאה הבאה מתקן השמדה עצמי? כיסא מפלט לפילגש??

הכתיבה שלך לא אמינה וחמור מזה אינה תואמת את העובדות בשטח, אתה כותב מחוסר ידע ומנסה לשוות לזה נופך מקצועי ואמין כשזה רחוק מהמציאות.

אם הייתי מאמין ברכב הזה הייתי קונה אותו.

כנראה שהאמנתי למה שאמרו לי.

המזגן, השמן מים ועוד דברים שהצטרפו לזה היו דברים שהוא אמר.

את ה 4 כוכבי בטיחות שהרכב קיבל גוגל רשם לא אני.

אם אתה מאושר מהרכב שלך אני לא מבין למה החפירה יקירי. שא ברכה :)

פורסם
לא ניתן להחליף שמן? על מה אתה מדבר?

כן, קרוב לוודאי שיש להעלות את הרכב על ליפט בכדי לרוקן את אגן השמן.

הבחור טען שבשביל לפתוח את מיכל השמן היה נדרש מפתח שקיים במוסך.

לא נראה לי שיש לו סיבה לשקר, זה רכב שהוא קיבל מהחברה והוא אפילו דיי המליץ עליו למרות הכל.

למען האמת זה לא מעניין אותי, אני לא ארכוש רכב עם 4 כוכבי בטיחות, וההחלטה בכל מקרה כבר נפלה.

פורסם

בתוספת כסף יש גם:

רנו מגאן 5 דל' עם אותו מנוע דיזל ואותה תיבת הילוכים שבפלואנס, אך עם 5 כוכבי בטיחות ופחות מרווחת מהפלואנס

קיה סיד דיזל עם תיבה אוטומטית פלנטרית (רגילה, לא כפולת מצמדים כמו ברנו ובסקודה) ואחריות יצרן ארוכה יותר

בהצלחה

פורסם

צריך להיות חכם כדי לדעת למי להקשיב,בזה שאתה מקשיב לליצן שממציא שטויות הזויות אתה לא יוצא כל כך חכם.

פורסם
צריך להיות חכם כדי לדעת למי להקשיב,בזה שאתה מקשיב לליצן שממציא שטויות הזויות אתה לא יוצא כל כך חכם.

לא יודע, הבחור איש הייטק נחמד שאפילו דיי המליץ על הרכב, אבל הציג גם את החסרונות שלו. אני באמת לא רואה סיבה למה שישקר.

בכנות, זה לא מעניין אותי. רכשתי היום סיאט טולדו חדשה במחיר הרבה יותר זול מהפלואנס, אני מרוצה מההחלטה והכל טוב.

פורסם
אם הייתי מאמין ברכב הזה הייתי קונה אותו.

כנראה שהאמנתי למה שאמרו לי.

המזגן, השמן מים ועוד דברים שהצטרפו לזה היו דברים שהוא אמר.

את ה 4 כוכבי בטיחות שהרכב קיבל גוגל רשם לא אני.

אם אתה מאושר מהרכב שלך אני לא מבין למה החפירה יקירי. שא ברכה :)

אהה , המזגן , השמן והמים ועוד דברים , וואלה אתה הפכת להיות מחבר ספרי מדע בדיוני מתקדם...

המישהו שפגשת נוהג ברכב הפך להיות השכן , כדי לעשות החלפת שמן צריך כלים מיוחדים כיוון שהכל נעול..

ועכשיו התוספת , יש עוד דברים , מדע בדיוני אמרנו...

בגוגל גם כתוב שאלביס עדין חי , אז מה ?

אני מקווה שאת שאר ההחלטות שלך בחיים אתה לא מקבל כמו שאתה קונה רכב.

פורסם
לא יודע, הבחור איש הייטק נחמד שאפילו דיי המליץ על הרכב, אבל הציג גם את החסרונות שלו. אני באמת לא רואה סיבה למה שישקר.

בכנות, זה לא מעניין אותי. רכשתי היום סיאט טולדו חדשה במחיר הרבה יותר זול מהפלואנס, אני מרוצה מההחלטה והכל טוב.

בוודאי שהסיאט זולה יותר, מדובר על רכב מסגמנט קטן יותר, רכב שמקביל לI25 , ואילו הפלואנס מקבילה ל I35...

זה נקרא להבין בחומר שאתה עוסק בו לפני קבלת החלטה, אבל כאשר אתה מקבל עצות מנהג עלום ברחוב והופך את זה לדברי אמת חיים, נו מיותר להמשיך הלאה.

פורסם

פראייר, היית קונה פיקנטו. היא הרבה יותר זולה מהטולדו.

הפלואנס הרבה יותר מרווחת ונוחה וכנראה שתהיה גם יותר אמינה אבל מדובר על סגמנט אחר. אם אתה לא צריך את הגודל אז לא היית צריך לפנות לסגמנט הזה מלכתחילה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...