Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

מצאתי מספר נושאים בפורום בנושא "חניונית" אך לא כאלה שנפתחו לאחרונה. אני מתגורר בראשל"צ, היכן אוכל למצוא מקום בו מייצרים "חניוניות" טובות ועמידות (בעיקר לחום-רלוונטי לארצנו היפה) ?

אני לא מחפש עבודה חאפרית ומוכן להשקיע כ4K

תודה למגיבים

פורסם
שלום לחברי הפורום,

מצאתי מספר נושאים בפורום בנושא "חניונית" אך לא כאלה שנפתחו לאחרונה. אני מתגורר בראשל"צ, היכן אוכל למצוא מקום בו מייצרים "חניוניות" טובות ועמידות (בעיקר לחום-רלוונטי לארצנו היפה) ?

אני לא מחפש עבודה חאפרית ומוכן להשקיע כ4K

תודה למגיבים

אני עשיתי כזאת (דגם שחף 2013), המחיר מעט גבוה ממה שציינת. אגב, המשווק/ מתקין אדם מאוד נחמד ומומלץ.

יש לה הרבה יתרונות ביחס לחניוניות הרגילות, בייחוד העובדה שניתן להכנס לחנייה לא בנסיעה ישרה לאחור, אלא גם בסיבוב.

לפני ההתקנה, ממליץ לך לבדוק האם הרשות המקומית אוכפת תקנות בנייה לגבי חניוניות.

פורסם

אתה רציני השמשייה הזו עולה מעל 4000 ש"ח? :shock:

זה נראה רעיון נהדר רק שאם הוא לא מתברג לרצפה, לא ממש קל להרים ולהעלים לך את זה?

ושוב, המחיר הזוי לדעתי. הייתי בטוח שזה עד אלף ש"ח לכל היותר (אני מדבר על השחף שראיתי באתר שצוין פה)

פורסם
אתה רציני השמשייה הזו עולה מעל 4000 ש"ח? :shock:

זה נראה רעיון נהדר רק שאם הוא לא מתברג לרצפה, לא ממש קל להרים ולהעלים לך את זה?

ושוב, המחיר הזוי לדעתי. הייתי בטוח שזה עד אלף ש"ח לכל היותר (אני מדבר על השחף שראיתי באתר שצוין פה)

בסקר מחירים שערכתי לפני הרכישה, "חניונית" פשוטה כולל התקנה ומע"מ עולה כ- 2900 ש"ח (בררתי מחירים בחורף - יתכן שבקיץ זה יותר יקר בגלל הביקוש). השלד של המוצר שציינתי מורכב מחומר גלם הרבה יותר איכותי ועמיד. אגב המתקן כן מתברג לרצפה (הוא יושב על מסילה ומתברג עם שני ברגים קטנים), אפשר לגנוב אותו אם רוצים, אבל ניתן לגנוב גם את החניונית הרגילה.

בעקרון אין הרבה מוצרים דומים בשוק. השניים היחידים שמצאתי או חניונית ואוטוגג. האוטוגג טוב בעיקר בגלל שניתן להכנס לחנייה לא בהכרח בנסיעה ישרה ושניתן לפתח את הדלתות מבלי שיתקעו בשלד.

פורסם

החניה שלי עורפית וממומקת בסמוך לבית ספר , לנושא ההברגה חשיבות רבה לדעתי. משום מה , לנוער של היום יש נטיה להרוס או "להעלים" כל דבר חדש אותו הם פוגשים בדרכם.

העדר השלד בצידי המתקן, תכונה מאוד חשובה המסייעת לשמור על דלתות הרכב ללא שריטות מיותרות .

פורסם

לדעתי נוער מזדמן לא יתעסק עם השלד כי הוא מקובע די טוב לאדמה, מקסימום יתפס על המתקן ואולי יגרום נזק לשמשונית. גנבים מקצועיים יוכלו לגנוב, אבל זה יצריך מהם די הרבה עבודת פירוק (המתקן שהוא מורכב תופס נפח גדול, וצריך משאית גדולה בכדי להעמיסו בשלמותו) או לחילופין דיסק שיחתוך את המתכת, אם כי אחרי חיתוך לא יהיה ניתן להשתמש בזה כסככה.

אגב, אם אתה ואחרים חושבים שזה פתרון טוב ומושלם להגנה מפני השמש אז תנו לי לאכזב אותכם.

בקיץ השמש זורחת בזווית שאינה ישרה. כלומר צריך לבדוק את זווית השמש במקום ההתקנה ולחשוב מראש האם הסככה תתתן פתרון מוחלט או חלקי בלבד, להגנה מפני השמש.

פורסם
תבנה לבד, עם גלגלים (מונע בעיות מול הרשות המקומית) ועם נעילה.

יצא יותר זול בכ-50% לפחות.

רעיון נחמד. אם היה ניתן למצוא הסבר כיצד בונים ,אני בעד :)

פורסם

בעקרון אני מעדיף לרכוש אך אם יש מישהו בפורום שבנה במו ידיו ומוכן לספר כיצד, אולי אבנה לבד.

"חניונית" על גלגלים זה הסוג המועדף עלי.

פורסם

גם אני ביררתי לגבי החניונית. יש לי חניה פרטית ברחוב עם שלט של "חניה פרטית", אבל עדיין אני מעדיף לכסות את הרכב בכיסוי חיצוני ולא להתקין שם דבר כזה, מכיוון שהרשות המקומית תקפוץ כמובן על המציאה וגם כי יכולים לגנוב ולהרוס.

מה שכן, בצד השני יש לי גינה גדולה, עליה אני מתכנן לבנות חניה עם עמודים (הגינה קצת יותר נמוכה). העניין הזה נמצא בתהליכים מתקדמים מאוד, ואחרי שיתקבל אישור אני מתכוון לרכוש את זה:

park_1.jpg

החניונית שבתמונה מגנה מפני גשם ושמש, מתקפלת משני הכיוונים וניתן להיכנס גם ע"י דלת עם רוכסן. עולה 4390 ש"ח (זה של רכב שטח, אולי לרכב פרטי זה יותר זול).

אבל! ואבל גדול: מדובר במעטפת בד - אם אין לך שטח סגור שלא יכולים להיכנס אליו אנשים, עדיף להימנע - פשוט יכולים לקרוע את הבד.

הנה קישור לתמונה של המוצר, סרטון מיוטיוב ומחירים וכ':

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=15203

אציין כי כאמור עוד לא קניתי ואין לי שום קשר לחנות המוכרת.

פורסם

החניה שלי לא ברחוב אלא מאחורי הבניין, משום מה כל הדיירים זכו לחניות מכוסות והחנייה שלי מתחת לכיפת השמים.

לדעתי מתקן דמוי אוהל פחות יתאים כי אני חושש שיהרסו אותו.

פורסם
יש עוד פתרון אחד בשוק שדומה לשחף רק יותר מגן מהצדדים. שמו שניים בסניין שלידי אני אנסה לשאול אותם של מי החניונית הזו

תודה על היוזמה

• תוכן חדש...