Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו של חבר והוא שנת 2009 דיזל. באמצע נסיעה הרכב כבה. ניגרר למוסך ושם פתחו את הטיימינג ומה שהיתגלה לפי מה שהם אומרים זה שרוך שחדר פנימה והקפיץ אחוצה את הרצועה. כמובן שסתומים היתעקמו ושיפוץ ראש ומה שמיסביב. עכשיו השאלה איך ייתכן דבר שכזה? מיכלול הטיימינג סגור כולו במיוחד נגד תופעות שכאלה. למישהו יש הסבר הגיוני למה שקרה?

פורסם

בכל אופן הייתי שוקל בדיקה מקצועית של הנידון, יכול להיות שהיצרן מתנער מאחריות (כמו שציינו מעליי).

קיים גם סיכוי שתוכל להפעיל ביטוח כי זה עצם זר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא יודע להגיד כעת כמה עבר הרכב אבל מה שכן אני יודע מפי בעל הרכב שהטיפולים נעשו בזמן עם קבלות על כל דבר. לגבי השרוך הם לא דיברו איתו על רצועה שניפרמה אלא ממש שרוך כמו של נעל וזה מה שמוזר. הרבה טיימינגים ראיתי בחיי ומעולם לא ניתקלתי בעצם זר שיכול לחדור את מיכסה הפלסטיק של הטיימינג שאטום מכל כיוון. לפי מה שהוא אומר הרצועה עצמה נישארה שלמה לחלוטין ופשוט השרוך הזה העיף אותה מהפולים.

פורסם

נשמע לי כמו תירוץ נחמד כדי להתנער. לא נשמע לי סביר ששרוך יכנס פנימה ויעיף רצועה מהמקום, זה לא רכב משנת תרפ"ח שעצם זר יכול להכנס ככה סתם למערכת המנוע, ואם זה קרה בגלל שרוך אז זה קרה בגלל מישהו שטיפל ברכב.

Opel Adam S 2017

פורסם
נשמע לי כמו תירוץ נחמד כדי להתנער.

להתער ממה? זה לא שהרכב באחריות ולא רוצים להכיר במקרה כמקרה אחריות.

מודל 2009, האחריות הסתיימה לפני שנה. לא חייבים כלום לבעל הרכב.

אפשר לבקש השתתפות בתיקון, כמחווה של "רצון טוב". אולי יכסו חלק מההוצאה.

פורסם

בד"כ מכסה הפלסטיק אמור להגן מגופים חיצוניים להכנס למכלול .

כדאי לשאול מאיזה איזור נכנס השרוך לגלגלות , וסביב איזה גלגלת וכו' .

ולבדוק אם זה אפשרי , ע"י בדיקת רכב דומה עם כיסוי דומה .

ובצד היותר פרקטי (כמו שרשמו) לבקש לבדוק עם היצרן השתתפות בתיקון .

מאחר והכיסוי כשל בהגנה על מכלול הטיימינג , ולא משנה באשמת מי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...