Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובר עם הטויוטה קרינה 97 שלי ליד סוכנות של טויוטה בצפון ובדיוק יש חגיגות השקה לטויוטה קורולה החדשה, אז אני נכנס ומתרשם מהדגם ובאמת הוא די מרשים, אפילו יותר מהאוריס, בעיקר בגימור הפנימי שבקורולה נראה קצת יותר טוב.

במהלך ההתרשמות אני שם לב לכל מני מתגים וכפתורים שנראים לי מוכרים מקרינה שלי שהושקה בשנת 93. אני מדבר על דברים כמו מנוף לפתיחת התא מטען ותא דלק, כפתור כיוון אורות דרך וויסות אורות פנים, נעילת דלתות ונעילת חלונות ועוד כל מני שטויות.

תכלס זה לא ממש משפיע על הרושם הכללי מהקורולה אבל אותי אישית זה די מדהים כמה שתעשית הרכב שמרנית, כלומר, עברו 20 שנה ולא הרבה השתנה. בקצב הזה רכבים בשנת 2033 יחלקו חלקים מרכבים שיש כיום. לא קריטי אבל כשהייתי ילד הייתי בטוח שעד עכשיו מכוניות יתעופפו באויר סטייל חזרה לעתיד:wink:

פורסם

אני לא רוצה לפוצץ את התאוריה הנחמדה שלך, אבל כנראה מה שאמרת רלוונטי רק לטויוטה קורולה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הרבה. בעיקר בחומרי היצור.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אחלה אוטו, אם הוא יכול להשכיר דגמים אחרים, גם אם הם מלפני 20 שנה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תמיד שמעתי על פידבקים טובים על טויוטה מבחינת שירות, החזקה, ביצועים, דלק שמירת ערך ועוד...

אבל איכשהו הם נופלים בעיצוב (כן, כן, זו דעתי בלבד) והדגמים לטעמי יוצאים יותר ויותר מגושמים חסרי פרופורציה.

בדגם החדש לעומת זאת היה שינוי (אומנם לא גדול) בצורת הרכב לטעמי.

התיאוריה שלי היא כאשר הם הבינו שהרכבים שלהם מכוערים הם פתחו את לקסוס בעיצוב מרשים בהרבה לקהל לקוחות בלי ממון אומנם אבל לפחות ניתן לדעת שיש להם את זה (כשהם רוצים).

פורסם
...

במהלך ההתרשמות אני שם לב לכל מני מתגים וכפתורים שנראים לי מוכרים מקרינה שלי שהושקה בשנת 93. אני מדבר על דברים כמו מנוף לפתיחת התא מטען ותא דלק, כפתור כיוון אורות דרך וויסות אורות פנים, נעילת דלתות ונעילת חלונות ועוד כל מני שטויות.

...

אתה לא יודע כמה באמת ישן סידור הכפתורים הזה. הולך אחורה לפחות לסוף שנות השבעים.

פורסם

אם אתה מחפש חדשנות בתחום מיקום הכפתורים אתה תמיד יכול לרכוש רכב צרפתי. הם תמיד מחדשים לי משהו כשאני בודק את תא הנוסעים :lol:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אם אתה מחפש חדשנות בתחום מיקום הכפתורים אתה תמיד יכול לרכוש רכב צרפתי. הם תמיד מחדשים לי משהו כשאני בודק את תא הנוסעים :lol:

+1

הרנו לוגאן היא קליאוb שהתחפשה.

רמת החלקים המכאנים והקוסמטיים שהן חולקות פשוט מפחידה.

אם אני לא טועה, אפילו השלדה היא אותה השלדה.

פורסם

בטויוטה קורולה תמיד היה הרבה פלסטיקים, אבל מנסיון, בדרך כלל הפלסטיקה הזו עמידה להמון שנים.

אבל כמו בכל דבר ברכב, צריך לתחזק דברים נגד שמש וכו'.

סך הכל ישבתי בטויוטה הזו לפני כמה ימים והיא מרגישה לי מאוד איכותית, וזה לא שלא יצא לי לשבת\לנסוע ברכבים יחסית חדשים.

אבל, בגלל שהייתי לבד סתם נכנסתי וישבתי לא בדקתי באופן יסודי.

לומר שהטויוטה הזו דומה לטויוטות לפני 20 שנה זה הגזמה.

לחסוך במתגים של חלונות וכאלו, זה לא באמת מה שימנע ממני לרכוש רכב. הכי חשוב האיכות עצמה והמבנה, ופה נראה לי טויוטה שיחקה אותה הן באוריס והן בקורולה. לא מבין למה אנשים טוענים שהעיצוב לא טוב בכלל?.

ד"א, לדעתי האוריס עדיפה בביצועים לפי כל המבחנים שנעשו, היא גם קיבלה ביקורת "רעה" פחות על התיבה הרציפה.

פורסם

קבל סקופ

הדגמים של לקסוס הדור הקודם והקאמרי הדור הקודם והקאמרי של היום חלקם עם אותם כפתורים של הקורולה החדשה.

מה זה אומר? שהדגמים הבכירים יותר מתקדמים בדור אחד יותר מהדגמים ה"נחותים" יותר?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא רואה שום טעם להחליף מכלולים אמינים וותיקים בכאלה "חדשניים" שעושים בדיוק את אותה הפעולה. זה לא שמדובר בטכנולוגיה חדשנית, בסה"כ מתג חשמלי.

קח לדוגמא את הכפתורים המדוברים של VAG, מרגישים נעימים למגע אבל אחרי שנה שנתיים לא נעימים למראה בכלל. אם היו ממשיכים להשתמש בחומרים שהשתמשו מלפני 20 שנה אולי האינטריור שלהם היה עמיד יותר לפגעי הזמן והשימוש.

במכוניות יוקרה בד"כ יש חלפים מיוחדים לכל דגם וזה מה שגורם לחלפים שלהן להיות יקרים כ"כ. מכלולים כמו מנועים וגירים יהיו משותפים לכמה דגמים אבל דברים אחרים לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קבל סקופ

הדגמים של לקסוס הדור הקודם והקאמרי הדור הקודם והקאמרי של היום חלקם עם אותם כפתורים של הקורולה החדשה.

מה זה אומר? שהדגמים הבכירים יותר מתקדמים בדור אחד יותר מהדגמים ה"נחותים" יותר?

זה אומר דבר פשוט שלקסוס זה לא רכב יוקרה זה פשוט רכב יפני ביוקר.

שלא תחשוב שאני גזעני אני חושב אותו דבר על פולסוואגן-אודי רק שם הפוך ז"א שפולקסוואגן זה אודי בזול.

פורסם
זה אומר דבר פשוט שלקסוס זה לא רכב יוקרה זה פשוט רכב יפני ביוקר.

שלא תחשוב שאני גזעני אני חושב אותו דבר על פולסוואגן-אודי רק שם הפוך ז"א שפולקסוואגן זה אודי בזול.

אני בעיקרון מאוד בכללי מסכים איתך. חטיבת היוקרה של לקסוס בנתה את הקאמרי ואם אני לא טועה היא בנוייה מאותה שילדה של אחד הדגמים של לקסוס. ההבדל בעיקרון זה יותר גדול, יותר חזק, יותר יפה(תלוי בטעם) וכו'... כן זה לא רכב לגמרי שונה מבסיסו, עם זאת קצת קשה להשוות בין השניהם (כפי שקשה בין אודי לפולקסוואגן).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...