Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום אני מגיע לרכב ורואה רכב במקביל לרכב שלי. הבחור יושב בתוך הרכב והדלת שלו פתוחה לרווחה על הדלת של הרכב שלי.

בקיצור הבחור הנחמד השאיר לי סימן די מכובד.

הסימן הלבן הזה בתמונה (הלא ברורה כל כך) זה צבע היסוד של הדלת. הצבע התקלף ברובו. האם יהיה אפשר לתקן את זה נקודתי או שצריך לצבוע את כל הדלת? האם כדאי בכלל לצבוע את כל הדלת בשביל סימן כזה?

תודה.

IMG_20130717_184443.jpg

פורסם

כמו שנאמר מעלי ^ עושה רושם שפוליש יעשה עבודה טובה יותר מאשר צביעת הדלת.

תוסיף תמונה נוספת ממבט צידי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תזכור שלצבוע דלת זה בעיה במכירה,

אף אחד לא יקנה את זה שפתחו לך דלת אחרת על הרכב והלכת לצבוע.

זה יירד עם פוליש,

ואם לא אז תשאיר ככה אין מה לעשות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
תזכור שלצבוע דלת זה בעיה במכירה,

אף אחד לא יקנה את זה שפתחו לך דלת אחרת על הרכב והלכת לצבוע.

זה יירד עם פוליש,

ואם לא אז תשאיר ככה אין מה לעשות.

מחזק.

פורסם

קודם כול ברור שלא לצבוע את הדלת,

תצרף בבקשה עוד כמה תמונות מהצד ומקרוב, כי לא זה ניראה איכשהו כ"חריטה" בצבע ולא רק שפשוף.

במידה וזה רק שפשוף יש סיכוי יותר מסביר שפוליש יעלים/יטשטש את הנושא.

פורסם

אני מנסה לצלם עוד תמונות, אבל הן לא יוצאות טוב בגלל ההשתקפות. יש שם חלק של חריטה, שהצבע ממש התקלף (יש הבדל גבהים), ויש חלק שזה שפשוף רק על הצבע כנראה.

• תוכן חדש...