Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס אשראי חבר - הדור הבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע כמה היענות השאלה הזו תקבל, אבל ננסה בכל זאת. לאבא שלי יש כרטיס אשראי של חבר. ראיתי שניתן להוציא גם לילדים אבל כתוב 18-28. התקשרתי אליהם לשאול אם אפשר לחרוג, אמרו מה רשום באתר. אמרתי להם 18-28. אמרו לי אם זה מה שרשום אז ככה זה. לא היה נשמע שהם ממש מנסים לחשוב מעבר. אם הייתי אומר להם שרשום באתר שמותר עד גיל 40 היו אומרים לי גם כן בסדר.

קודם כל, לא מבין מה הקטע של להגביל עד גיל 28. אני סהכ בן 32 זה אומר שהשימושים שלי אחרי גיל 28 בכרטיס פוחתים?

הרי ישראכרט רק מרוויחים מזה שאני יכול להשתמש בכרטיס אשראי שלהם.

בקיצור, השאלה שלי היא כזאת.. מישהו פה ניסה להוציא את הכרטיס הזה והוא מעל 28 או יודע שכן יש מצב להוציא מהם חריגה?

אני מדגיש שהכוונה לכרטיס האשראי ולא לכרטיס ההטבות של ה 30%

פורסם

אומנם אני מתחת ל28 אבל אני יכול לנחם אותך בזה שהכרטיס לא נותן לך כלום.. עשיתי אותו והוא שוכב בארנק.

מה הסיבה שאתה כלכך רוצה אותו?

פורסם

אני מזמין דרך הכרטיס כרטיסים לקולנוע, להופעות, וצריך את הכרטיס כדי למשוך את הכרטיסים מהעמדת כירטוס. חוץ מזה גם בביטוח רכב יש לי הנחה במידה ואני משלם דרך הכרטיס ועוד כל מני. הבעיה שאני לא גר על יד ההורים אז זה די מטרד שאני צריך לחייב את הכרטיס של אבא שלי ולנסוע כ 45 דק' רק כדי לקחת את הכרטיס ולהוציא את הכרטיסים/שוברים

בקיצור, באמת שלא מבין מה הקטע שלהם

פורסם

קח בחשבון שכרטיסים לקולנוע אתה מקבל רק אם הוצאת מעל X שקלים באותו מחזור חיוב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא נוסע 45 דק, במיוחד בשביל זה. אני נוסע כדי לבקר את ההורים ועל הדרך גם מוציא את הכרטיסים. אבל זה לא תמיד קורה כל שבוע ולכן זה גם הורס את הספונטניות שבהזמנה.

לגבי הכרטיסים, לא חושב שיש קשר למחזור חיוב. זה לא כרטיסים חינם ב 1+1. זה כרטיסים בהנחה דרך חבר ומותר עד 24 או 36 כרטיסים בשנה.

פורסם

אם אתה מדבר על כרטיס חבר (לא כרטיס אשראי, אלא משהו כמו חבר צהוב/כחול) אז ממילא לא תוכל לקבל את זה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...