Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר דיברנו כאן לא פעם על היעילות השנויה במחלוקת של שיטת ההיכרויות במועדון. כאן אנו רואים דוגמה נוספת לכך שאלו שלא מסתובבים במועדונים היו מתקשרים, ומי שכן מתחיל שם עם בחורות דווקא נוטה לאכזב. מסקנה: מי שמתעקש להמשיך לדוג בשיטה הזאת, שלא יתפלא שעולים לו כל מיני דגי רקק ברשת.

לסיכום, סרטון שראיתי לא מזמן בפייסבוק של אחד מחברי הפורום ואימצתי כתחמושת קבועה לדיונים דומים בעתיד. מדבר על גברים שמתחילים עם נשים אולם רלוונטי גם בכיוון השני:

http://www.youtube.com/watch?v=xPAat-T1uhE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

תודה לאל על הווטאסאפ, דרך נהדרת להתקשרות, להעברת מסרים וכד'.

באמת אני לא מבין איך שליחת הודעה מראה על חוסר רצינות/בטחון ושאר הדברים שנאמרו כאן.

ליאור, אחד ששולח (ומעמיס, כל היום מעמיס ומעמיס)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כעקרון זה לא.

פשוט התקשורת הראשונית צריכה להיות עם כמה שיותר רמזים חברתיים, ואת זה אתה שולח עם הטון שלך, הפנים שלך וצורת הדיבור.

כן, היה להם מפגש ראשוני שבו הוחלפו פרטים אבל זה לא נחשב. התקשורת הראשונית בטלפון צריכה להיות עם קול.

פורסם
ליאור, אחד ששולח (ומעמיס, כל היום מעמיס ומעמיס)

בגלל המונטאז' - אני לא אומר שזה לא עובד. הרבה בחורים פה בשרשורים הודו שהם שולחים ורואים בכך דרך תקשורת עדיפה, כפי שאני אמרתי - גם הרבה בחורות מעדיפות תקשורת יותר מרוחקת ועם זמן עיבוד יותר ארוך.

כל אחד והמתודה שלו.

אני לא חושב שלנהל שיחה שלמה רק עם אייקונים זה נחמד או משהו. אבל אולי אני דפוק והעולם בסדר.

משכנתא זה קל

פורסם

לאנשים יש נטייה לחשוב שמה שהלך בקבוצת גיל שלהם שלהם, הוא הכי טוב, וכול שוני מזה הוא דפוק או פסול.

זאת בדיוק הסיבה למה אנשים בשנות הסבים שלכם חשבו על הדור של ההורים שלהם שהוא דור מקולקל. וככה גם ההורים שלכם חושבים על הדור שלכם שהוא דפוק לגמרי. ומאותה סיבה גם אני מסתכל על בני הנוער של היום ואני חושב שהגענו לאבדון. אבל המציאות היא קצת יותר מורכבת מזה.

אז אותו דבר בדרכי תקשורת. מכתב שכתוב בנוצה ודיו הוא מאוד רומנטי, אבל אני לא חושב שהוא יותר טוב מטלפון, כמו שאני לא חושב שטלופן יותר טוב מהודעה, פייסבוק וכו'.

פורסם

קודם כל אפתח ואומר שאין לי וואטאפ או איך שלא קוראים לשטות הזאת. לא מאמין בזה יותר מידי - אומנם אני מתבטא מצוין בכתב, אבל עוד יותר בע"פ. השבוע התראיינתי לתחנת רדיו בנוגע לתחביב מזג אוויר שלי, ומרוב שהמגיש אהב את התשובות שלי הוא רוצה שאני אעלה לשידור עכשיו כל שבוע :-D

בכל מקרה, למעיין - אם הוא מוצא חן בעיניך אל תפסלי אותו בגלל ששלח הודעה כתובה ולא התקשר. תבליגי גם על השעה המוזרה, ידידות שלי שולחות לי הודעות גם בשעה 23:30 בסגנון של "ער?" ואני לא לוקח את זה קשה יותר מידי. הבעיה עם וואטאפ היא ששם השולח יכול לראות שקראת את ההודעה, ואז לא נעים לא להשיב...

חברי הפורום היקרים, אל תבאסו אותה. אולי היא הכירה את אהבת חייה (לכו תדעו), לא פוסלים על כזה דבר. תני לו להתבטא בכתב, תאמיני לי הוא יתקשר. לפעמים גברים במצבי מבוכה/לחץ מתבטאים טוב יותר בכתב ולא בע"פ, אולי הוא פחד שידבר שטויות או שיגמגם. לא נורא בכלל! בהצלחה.

פורסם

אני עדיין חושב שמישהו שיש לו מספיק ביצים לגשת לבחורה שנראת טוב, להתחיל איתה ואשכרה להוציא מספר טלפון.

ואחרי כל זה בסוף שולח הודעה, פשוט מנסה לראות מי מהבחורות שהוא לקח מהם את המספר זורמת יותר.

לא קונה את השטויות האלה על ביישנות.

וזאת אני אומר בתור אדם ביישן.

STIO יש הבדל ענק בין ידידות ששולחות לך הודעות "ער?" ב12 בלילה ,

לבין לשלוח הודעה ב12 למישהי שלקחת ממנה מספר טלפון בפאב.

הקונוטציה שונה בהחלט.

מעיין, השיחה נתקעה? לא נורא, כנראה שזה באמת לא היה צריך לקרות.

בנימה אישית, אל תצפי לפגוש את בעלך בפאב.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

בן/בת זוג ניתן לפגוש בכל מקום. באקדמיה, באוטובוס, באתר הכרויות, בפייסבוק ואפילו בפאב. צריך להיות במקום הנכון, בזמן הנכון, עם האדם הנכון. מה הסיכוי שזה יקרה זה כבר סיפור אחר.

כן, מסכים שהקונוטציה שונה - אני משייך את זה לחוסר טאקט של הגבר שהתחיל איתה. אני לא הייתי פוסל על הסף לשלוח הודעה למישהי, אבל לא בשעה כזאת מכיוון שזה יכול לגרום למחשבות לא נכונות. אבל... (ואבל גדול) לפסול על הסף בגלל דבר כזה זאת טעות, לדעתי לפחות.

פורסם

לא הרבה יותר קל להתקשר? השיחה תזרום יותר, לא יהיו אי הבנות (כמו שיש לפעמים בוואטסאפ) והרבה יותר קל לקבוע טלפונית מאשר בוואטסאפ.

אשמח לשמוע דעה גברית בנושא :-)

נתחיל מדבר בסיסי: גברים אמיתיים לא אוהבים לדבר בטלפון, אנחנו לא נשים. אצלנו הרוב זה קצר\קולע\תכליתי. לצערנו הרב אתן לא מבינות את זה וגם אחרי טבעת וילדים אתן ממשכות לשבת לנו על הכיפה על כל פיפס. כפתור החיוג המהיר שלכן לנייד שלנו עובד כמו וינקר עם נורה שרופה.

עוד דבר חשוב לא פחות: במצב של היום צריך תיעוד, ואם יש תיעוד כתוב - אין יותר טוב מזה. מחר מחרתיים הוא יצטרך איזו הוכחה לבית משפט, תמיד יהיה לו אליבי\תירוץ כתוב.

...ודבר אחרון, אתן תמיד נעלבות שמדברים איתכן תכליתית בטלפון, אז במקרים כאלו בהחלט עדיף וואטסאפ - שם יש תחושה שאנחנו ממש מתעניינים בכן, עמוקים ומסעירים.

תחשבי על זה...

:)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בנימה אישית, אל תצפי לפגוש את בעלך בפאב.

אני ממש לא מצפה או מחפשת את אהבת חיי בפאב, אני פשוט יוצאת לפאבים עם חברות סתם כי זה כיף ויש אווירה טובה ובירה קרה, באמת שזה הכל. אני גם לא מחלקת את הטלפונים שלי לכל אחד, הוא ביקש את המספר ונתתי לו כי הוא סיקרן אותי, ברור לי שאני אתן לו צ'אנס ולא אפסול רק בגלל שהוא שלח לי הודעה ולא התקשר.

תודה לכולם על העצות והדאגה :-P

פורסם
נתחיל מדבר בסיסי: גברים אמיתיים לא אוהבים לדבר בטלפון, אנחנו לא נשים. אצלנו הרוב זה קצר\קולע\תכליתי. לצערנו הרב אתן לא מבינות את זה וגם אחרי טבעת וילדים אתן ממשכות לשבת לנו על הכיפה על כל פיפס. כפתור החיוג המהיר שלכן לנייד שלנו עובד כמו וינקר עם נורה שרופה.

עוד דבר חשוב לא פחות: במצב של היום צריך תיעוד, ואם יש תיעוד כתוב - אין יותר טוב מזה. מחר מחרתיים הוא יצטרך איזו הוכחה לבית משפט, תמיד יהיה לו אליבי\תירוץ כתוב.

...ודבר אחרון, אתן תמיד נעלבות שמדברים איתכן תכליתית בטלפון, אז במקרים כאלו בהחלט עדיף וואטסאפ - שם יש תחושה שאנחנו ממש מתעניינים בכן, עמוקים ומסעירים.

תחשבי על זה...

:)

איציק

איציק, מי עצבנה אותך היום? :-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
האמת? לא ברור לי. מה נסגר אם אנשים ממתי זה מראה אל איזהשהי נכונות? אני חושב שזה מתחמק וסרטוטי. בחיאת, גדלו זוג ותדברו, מה יקרה הכי קיצוני תשמעו את המילה, אף אחד לא מת מזה.

מילים כדורבנות.

אמנם לא הייתי פוסל מיד, אבל מי ששולח הודעה בוואטסאפ, כנראה שיש לו בעיות בטחון כלשהן.

172

פורסם

נתתי דוגמא קיצונית בעקרון. אומנם אני לא ביישן, ואפילו קבלתי תואר של גבר גבר היום :wink:. ככה שלא יוצא לי יותר מדי להתקל במצב הזה (אני תמיד נותן לזה צ'אנס, לך תדע לאן דברים מובילים) אם נוציא ביישנות מהמשוואה, למרות שיש רמות גם לזה, יש גם לא מעט בחורים שהם פשוט אטומים לאינטראקציה. ועוד דבר, יש לי חבר לספסל הלימודים שאוהב לשתות, מאוד ואין מצב שהוא לא יקח מספר מבחורה בערב של שתייה (בהנחה שהנחש הזה לא ילך דוך לדירה שלו עם מישהי. אופנוע ספורט שחור, לוק טוב ובטחון עצמי זה מתכון להצלחה בדברים האלו :-P ). הבעיה שכמעט כל פעם אנחנו שומעים את אותה שאלה יום למחרת. "ההיא, שלקחתי את הטלפון שלה, נראית טוב? אני לא זוכר..." גם זה קורה, האלכוהול מערפל דברים ואתה לא בדיוק זוכר מה קרה, זה מרתיע לפעמים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...