Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

היום להפתעתי אני חוזר לרכב ומגלה שהוא בדיוק מתגלגל לו מאחורי גרר קטן שהחליט שהוא מזיז לי את הרכב לרחוב אחר כי הוא רצה לעשות שם עבודות, עד כאן בסדר.

הבעיה היא (או שלא) - הוא גרר את הרכב כך שהגלגלים הקדמיים מורמים והגלגלים האחוריים מסתובבים - למרות שבלם היד היה מורם. הנזק מועט עד אפסי - לא כך?

מה שמטריד אותי יותר, היא העובדה שהרכב היה נעול (בעזרת מנעול הילוכים) על הילוך חמישי. האם צורת הגרירה הנ"ל יכולה לפגוע בגיר?

חשוב לציין שהרכב הוא הנעה קדמית כך שאם אני לא טועה - הסיבוב של הגלגלים האחוריים לא אמור להשפיע.

תודה לעונים.

פורסם

על איזה רכב מדובר?

בחלק מהרכבים בלם היד מחובר לגלגלים הקדמיים, בחלק אני חושב שמחובר לכל הגלגלים, וברוב המכוניות הוא מחובר לגלגלים האחוריים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רשמתי,

הרכב הנעה קדמית.

רנו קליאו RSI שנת 95.

מאמין שבלם היד קשור לגלגלים האחוריים - אך בהתחשב בזה שאני עד לאנשים שנוסעים נסיעות שלמות עם בלם יד מורם:roll: - מאמין שהנזק מזערי. מה לגבי ההילוכים?

פורסם

נזק נגרם. על כך לא ניתן לערער. על איזה רכב מדובר? מה השנתון? במידה ומדובר ברכב ישן יתכן שהוא יוכרז כטוטאל לוס.

פורסם

הרכב הנעה קדמית, הגלגלים הקדמיים הורמו באוויר ולא התגלגלו, אין כאן שום קשר לגיר

מה שכן יכול להיות זה שתצטרך מתיחת כבל בלם יד, אולי הוא אפילו נקרע, בכל מקרה כדאי כבר להתחיל תהליך של פיצוי מול מי שאחראי לאותה גרירה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לאחר המקרה בדקתי את בלם היד (עמדתי בעליה והעלתי אותו - עוצר את הרכב בצורה מושלמת). האם זה אומר שלא נגרם נזק?

בכל מקרה,

לצערי - כחלק מהשוק שבמקרה ההזוי והשמחה שלא מצאתי דוח על הרכב - פשוט נסעתי משם, בלי לברר פרטים.

אם כי מאמין שניתן לברר - העבודות קשורות לעירייה.

פורסם

האם שמת לב אם ידית בלם היד עולה גבוה יותר מבדרך כלל?

בכל הפעמים שאני נתקלתי הבלם יד עובד מושלם אבל כל פעם עולה יותר ויותר, עד שהוא מגיע למצב שבו הוא עולה עד הסוף ולא מותח מספיק, ואז הוא לא מחזיק מספיק.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מעניין,

יתכן שהוא עלה גבוה מדרך כלל - יתכן שסתם העליתי אותו לגובה.

מה הדרך הנכונה לבדוק?

פורסם

הצעה ממני אלייך פשוט לך בדוק את זה במוסך. אתה לא רוצה לגלות בעייה עוד חודשיים ואז לך חובת ההוכחה עלייך.

חוץ מזה היו אילו שהן אזהרות או הודעות במקום? מזה החרטא הזה שגוררים רכב שחונה בחנייה חוקית? אני הייתי נכנס לדכאון ונכנס במי שעשה את זה לרכב שלי.

פורסם

באותו עניין - אתמול פעם ראשונה בחיי יצא שנסעתי עם בלם יד מורם למשך כ400 מטרים עד ששמתי לב. כמובן מאז הרכב חנה מספר פעמים והבלם יד פועל כרגיל. האם בכל זאת סביר שנגרם נזק?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

הורים שלי הוציאו בלנו מהחברה לפני הרבה שנים, הרכב היה על הכביש 20 דקות ראשונות של חייו עד שהתחיל ריח חריף של שרוף. כמה אירוני אבל זה היה ביגלל בלם יד שלא הורד. לא קרה שום נזק אחרי זה עוד עבר באיזור 100K עד שנמכר.

• תוכן חדש...