Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים, התנסיתי בניקוי שמשות עם ONR כחול, עם CG Glassworkz ועם Sonax Glass Clear. בכל אחד מהם מצאתי יתרונות, אבל גם חסרונות. בשימוש עם ONR היו נשארים לי מריחות שהייתי רואה אותם רק למחרת באמצע נהיגה. CG הפתיע לטובה עם הדילול 1:4, אבל יכולות ניקיון שלו בדילול הזה הן גרועות וללא דילול זה גם מריחות. סונקס דפק ניקיון מהסרטים, אבל לא מצאתי אפשרות לדילול והוא מאוד סמיך וצריך להשקיע כוח בבאפינג. השבוע ראיתי בויטרינה של טופ קולור את החומר הזה Meguiars D120. הדילול שלו (1:10) מוצא חן בעיני, אבל מעניין לדעת מה יכולת הניקוי שלו, לפני שאני קונה פאקינג גלון... האם מישהו יכול להגיד מניסיונו מילה טובה על חומר הזה?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

מסכים, הONR משאיר אחריו מריחות, אני גם תוהה האם הוא אפקטיבי כי כשמנקים איתו את פח הרכב, נהוג להחכות כדי שהוא 'ירים' את הלכלוך איתו. מצד שני זה מאוד חסכוני וגם הנוזל שמשות ה'רגיל' משאיר אחריו מריחו.

פורסם

דווקא BETEP ה ONR מעולם לא השאיר לי מריחה על הרכב (דילול קוויק דיטיילר לפח, ודילול 15 מ"ל לחצי ליטר לניקוי זכוכית).

אני משתמש המון בשיטת המטליות + ONR בדילול 60 מ"ל לליטר וחצי ואין מריחות.

יש מעט סימנים של ניגוב אבל מן הסתם שלאחר שיטת המטליות עוברים עם מטלית נקיה להורדה של כל הסימנים + קוויק דיטיילר.

ללא ספק זה הסבון הכי נוח וטוב שהשתמשתי בו, הוא פשוט טוב

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, שלא תבין אותי לא נכון, אני מאוהב ב-ONR. יש לי עוד 2 וחצי ליטר ממנו לשימוש לפח. אבל בשמשות אני מעדיף משהו כמו סונקס, אבל פחות יקר או בעל אפשרות דילול שיספיק ליותר שימושים מאשר שפריצר של 500 מ"ל. עם כל הכבוד ל-ONR, הסונקס לשמשות עושה פשוט פלאים.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

זה מוצר שקשה לא לאהוב, והאמת היום שטפתי את הרכב שוב רק עם ONR השתמשתי על השמשות עם הירוקה (480GSM) של הקוריאני ולא נשאר זכר ממנו.

מה שכן אתה חייב לעבור עם מטלית מיוחדת לחלונות, אני משתמש בירוקה הבהירה מהניילון של הקוריאני והיא מבריקה את השמשה לחלוטין.

עשיתי בעבר מעשה לא נכון והשפרצתי מעט מהמיקס של BSD + LAST TOUCH + V07 על החלון וזה עשה המון מריחות, רק הירוקה הבהירה הצילה אותי.

Opel Adam S 2017

פורסם

לשמשות יש לי מגבות ואפל סיניים. עם סונקס לא עשו מריחות. בעיה שאף אחד לא המליץ על מגס D120 הזה. גם ב-DW לא מצאתי הרבה עליו :(

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז לא התאפקתי ולפני כחודש קניתי גלון של Meguiar's D12001 בטופ קולור. התרשמתי שהוא מאוד דומה ל-CG Glassworkz בתכונות הניקיון שלו, אבל חסכוני יותר. בשביל ההתחלה דיללתי לפי המלצת יצרן 1:10 עם מים מזוקקים ואחר כך הגדלתי את הדילול ל-1:15. לתרכיז יש ריח של ענבים.

בדילול 1:15 יכולות ניקוי שלו לא משהו בשביל ניקוי של צואת יונים או צוף דבורים, אבל מספקות לניקוי שמשות בפנים הרכב ולא משאיר מריחות. דילול 1:10 מתאים יותר לניקוי מבחוץ.

נראה לי לא גומר בשנה כ-40 ליטר חומר מדולל לניקוי שמשות גם אם אנקה לכל השכונה :)

פורסם

היי

קניתי לאחרונה את מנקה השמשות של סונקס (תמונה בהמשך). האם החומר מוכן לשימוש? דורש דילול?

האם החומר מוצלח בכלל? הוא די יקר (45 ש"ח לגלון) אך ביחס לכל הכסף שאני מוציא על שאר הדברים, זה זניח. השאלה היא אם הוא שווה את המחיר, או שלפעם הבאה אקנה משהו אחר זול יותר שיעשה את אותה עבודה (לדוגמא, הנוזל המרוכז של אותה חברה שמיועד מראש לדילול) או של כל חברה אחרת.

חשוב לי שלא יהיו מריחות סימנים ושיחסוך לי את הדאגה לטיפוח נפרד לשמשות.

כרגע במיכל הנוזל לווישרים שלי יש עדיין את הנוזל שהגיע עם הרכב מהסוכנות. אין לי מושג מה החומר הזה, אך הוא מעולה.

אני מחכה שהוא יגמר כדי למלא את המיכל מהסונקס.

אז מה אומרים על הנוזל הזה? יש משהו אחר לפעם הבאה?

20160404_110544.jpg

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

דווקא אני ניסיתי את הגלון מסדרת האקסטרים, בגוון הסגלגל

הוא ניתן לדילול מועט, אבל ויתרתי על זה.

יכולת הניקוי מאוד מרשימה, אבל הוא יקר.

אני נשאר עם הבקבוקונים הקטנים של ה25 מל.

תקרא על תווית המוצר אם המוצר שלך ניתן לדילול או לא.

M-TECH E46

פורסם

הוא מוכן לשימוש, נזול מעולה מנקה טוב מאוד וחסכוני.

לפעם הבאה אתה יכול לקנות את הבקבוקונים הקטנים של סונקס ולדלל איתם.

פורסם

הדבר היחיד שמפריע לי בסבוני שמשות של סונקס זה שהם משאירים קצת כתמים, אבל הם מנקים מעולה לחלוטין במיוחד מה שיש בבקבוקונים הקטנים שמוכרים באוטוסטור.

Opel Adam S 2017

פורסם

אז הדבר היחיד שלשנות להבא זה לקנות את הבקבוקונים הקטנים לדילול?

איזה מהם? זה או זה.

דילול עם מים מזוקקים?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

קניתי מיכל של 4 ליטר של נוזל לניקוי שמשות בהום סנטר (נוזל כחול)

על המיכל כתוב שיש פשוט לשפוך לתןך המיכל.

הגישה למיכל לא כל כך נוחה עם המיכל הזה.

השאלה היא - האם שווה להעביר מהמיכל לבקבוק או להשתמש במשפך כשממלאים? או

שאם נשפך קצת על המנוע זה לא יכול להזיק, מאחר שבעיקרון זה מים ללא חומרים כימיים שיכולים להזיק

דן

• תוכן חדש...