Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.iga.co.il/newsletter/news_317.html

לנוכח העובדה שהמדינה חזרה בה מהבטחתה לפתוח את התחרות בשוק הרכב והמוסכים (מותן הסופי של המלצות ועדת זליכה כפי שמתבטא בהצעת חוק רישוי השירותים לרכב), הוחלט באיגוד המוסכים להכריז על מצב חירום כלכלי בענף

פורסם

אז תנסו עוד יותר לעבוד על הלקוחות התמימים.

להחליף חלקים תקינים או לדחוף חלקים/מוצרים שלא לצורך, לגבות כספים על שעת עבודה במוסך כמו שעת עבודה של עשרה רופאים בכירים.....

הרווחים ירדו....מסכנים.

פורסם

תמשיכו לחייב את הלקוחות בטיפולים מונפצים ובמחירי חלפים לא הגיוניים - ואל תופתעו מהתוצאות.

האינטרנט הוא עולם רחב וגדול, חלפים יש בו מכל הסוגים והמינים, וכולם - ללא יוצא מן הכלל - זולים משמעותית מהמחירים שאתם דורשים.

אותי החזרתם לאהבה ישנה שלי - טיפול עצמאי ברכב - ואת זה אני עושה בכל עניין שמחירו ניראה לי מופקע, לכם אני משאיר רק את הטיפולים הקטנים - כדי למכור רכב עם ספר טיפולים מושלם.

חומר למחשבה.

פורסם

לדעתי מכמה סיבות :

רכבים נהיים יותר אמינים - פחות תחזוקה כלומר גם פחות הכנסות למוסכים.

בנוסף כמעט כל אחד יכול לייבא מחו"ל חלפים במחירים יותר זולים.

ומהנסיון שלי לתחזק רכב לבד לא זה מסובך , למי שיש חוש טכנאי וידע באנגלית ימצא מספיק מדריכים ברשת איך לפתור כמעט כל תקלה.

בסופו של דבר זה יהיה תחום מת כמו שבשנות ה-80 וה-90 טכנאי טלוויזיה התפרנס והיום אין פרנסה מכך.

• תוכן חדש...