Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם הבחור כבר טבע אז הוא לא יוכל לתבוע.

Ducking autocorrect

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כנראה שרביעיית היוגורטים אוחסנה באחד משלבי ההובלה שלה שלא בקירור לתקופה ארוכה , ולכן התקלקלה לפני הזמן

המוזר היה שבאותו קרטון היו שתי רביעיות - אחת תקינה ואחת לא. למרות שהגיעו יחד, וסביר שעשו יחד את הדרך משער הכניסה של המיכליות למחלבה.

לגבי תאריכי תפוגה - אני מודע לכל מה שנאמר. אבל ממה שהבנתי יש לחברות לא מעט עצמאות בקביעת מקדמי הבטיחות.

בתרופות הרגולציה עוד יותר מסובכת, קיים פיקוח של רשויות זרות, צריך להתאים לדרישות של גופים כמו FDA ו-EMA

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

גם אם הם מאותו קרטון, לא אומר שהם נעשו מאותה המסה.

לגבי עצמאות בקביעת תאריכי תפוגה. זה נובע מטכנולוגיה מתקדמת של כל חברה שיודעת בבטחה כמה זמן

המוצר שלהם יכול להחזיק מעמד עד שהוא יהיה ראוי למאכל. זה משתנה מחברה לחברה. (טכנולוגיה/סודות/תהליכי יצור וכד') עדיין הם נמצאים בפיקוח מתמיד.

מעבר לזה אחד הדברים המרכזיים שעומדים מול כל חברה (בכל תחום בוודאי באוכל) מעבר להצלחה/כסף/מותג מוביל -זה שהמוצר שלהם יהיה ראוי למאכל באופן מושלם ללא רבב. כי פגם אחד, יכול להרוס שנים של מוניטין. (לפעמים להפיל חברה)

רמדיה,חלב של תנובה לפני כמה שנים ועוד. חברה קמה או נופלת על דברים כאלו.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז סוף סוף קיבלתי את הE-Class החדשה.....

7cfe785b150dcb3fc4f9a55292cc05c4.jpg

מה אומר ומה אספר?

בינתיים נהגתי כ650 ק"מ ויש לי ים תלונות, אבל זה רק בגלל שאני מכיר את המתחרות טוב מאוד.

תנוחת הישיבה נמוכה מאוד, גם כשמרימים את המושב, המושבים לא משהו, תנוחת הישיבה הזקופה שלי יצרה לחץ בגב התחתון, גם עם ניפוח המסעד, הפתרון היה הורדת המשענת לאחור (כמו ערס) ועדיין, נהיגה ארוכה זה לא תענוג כל כך גדול, משהו שאני לא יכול להגיד על הCTS וגם בסדרה 5 ובA6 המושבים היו טובים יותר.

איכות החומרים סבבה, מערכת השמע מחורבנת וזאת נקודה מאוד חשובה כי המערכת הבסיסית בכל המתחרות היא ברמה גבוהה יחסית ועדיין היתרון הגדול הוא לטובת הקאדילאק.

יש עוד המון לכתוב אבל אין לי כוח,

הכי פשוט זה להצהיר שהCTS עדיין עושה את הכל יותר טוב.

dff2aea0dfd7fb2829e6ebd89c32af2a.jpg

dfb3fcfebb481260bc1295aaf591041e.jpg

1227334883d3f170bf84839e95528523.jpg

84a1aaf792dc655d7116b1e8b725790e.jpg

haters will hate

פורסם

זה יכול גם לא לבוא בגימור "שוב הדיסקו כאן"?

פאנלים מעץ ואורות סגולים מזכירים לי את הילדות בשנות ה80. אני לא אוהב את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה ברכב כזה תקעו הגה עם 3 צלעות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל איזה טוב הבתזונה הזו נראית? נכון?!

תודה על התמונות. הצבע של הPIMPS נחמד דווקא. משרה תחושת לימוזינה. תקנה מקל ההליכה.

יש לה סאונד בריא למנוע אוו שמכויל לשקט ונוחות?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...