Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
50k בשנה?

בינתיים הממוצע שלי הוא 10k בחודש ולכן לא בא לי להתחייב לרכב אחד, זאת גם טעות כלכלית עם הנסועה שלי.

אין לי צי רכבים כבעבר, יש קאדילק קופה שנת 69 ובקרוב אבחר במשהו לא פרקטי בתור רכב סופ"שים

כן משהו כזה פחות או יותר...

קדילק 69 זה הרכב הפרקטי?מה פרקטי בגרוטאה הזו?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

יש לי רכב יומיומי כמו שכבר אמרתי, מחליף אותו כל שבועיים.

הקאדילק נרכשה סתם ככה אחרי סיבוב טוב על הרולטה בווגאס.

בעתיד הקרוב, אחרי מעבר דירה, ארכוש משהו חביב, והפעם פרקטיות לא מעניינת אותי לכן אני מתעניין באלפא 4C או ב911/בוקסטר/לוטוס.

ולקרוא לקאדילק גרוטאה זה מפגר, שנת 69 ויש כל מה שצריך כול פטור מחגורות בטיחות, בקרת שיוט, חלונות חשמל, נעילה מרכזית, הגה מתכוונן לעומק ולגובה, מושבים חשמליים וכמובן המון סטייל. 5064c73a0e7eaa86ec062209471e279a.jpg

haters will hate

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רז, נהגתי על האליס והאקסיג' מזמן, וכן גם אם אני לא מחפש פרקטיקה האבורה צריכה להיות מעודנת יותר וההצעה עליה די מפתה, $2000 מקדמה ו$850 בחודש ואני בטוח שיהיה אפשר להוריד עוד.

על הבוקסטר הבסיסית רוצים $3500 מקדמה ותשלום של $640 בחודש. האלפא כבר בעייתית יותר, חדשה עם ביקוש לכן אני גם מכוון לקראת סוף השנה/תחילת 2016.

haters will hate

פורסם
חמישים אלף בשנה עם קורולה? הייתי מכניס את עצמי בקיר אחרי שלושים

לפני הקורולה(ליס) הייתה לי קרוז(ליס),לפניה הייתה אינפיניטי(פרטית),לפניה הייתה סופרב(ליס) ולפניה הייתה אימפרזה(פרטית).

הייתי למטה,עליתי ממש גבוה ועכשו שוב ירדתי.

אם תהיה הצעה טובה על רכב מנהלים אז אקח אותו,אבל לשלם על מאזדה 6 כמעט 5000 בחודש(למרות שמוסיפים לברוטו את הרוב,אבל מצד שני אני לא חייב לקחת רכב בכ-ל הכסף) זה מיותר...

בא לי על איזה סיטרואן C5 או פג'ו או רנו לטיטיוד אז סבבה,מאזדה 3 או מאזדה 6 מבחינתי זה סיים שיט.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה מכוניות מסריחות תפוח, אני מעדיף את הקאדילק 69 על כולן בכל יום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני עם האנטר 4X4 בליסינג, מאושר עד הגג. מבחינתי זה הכי גבוה שאני רוצה להיות. 40,000+ ק״מ בשנה כשׁלא מעט מהם בשטח.

נכון שכרגע הוא במוסך כבר שבועיים, אבל היי, לפחות הייתה לי ההזדמנות לנהוג על אימפרזה מצ׳וקמקת, להעיף אותה חזרה לקל אוטו ולקחת את מתנת האלים, סיטרואן סי אליזה.

איתה דפקתי עכשיו ביומיים קרוב ל-1000 ק״מ ואני חייב להודות שהיא לא רעה כמו שאני אמור לחשוב. מושבים נוחים, נסיעה נוחה, גיר מטופש אבל משעשע. אז נכון, המזגן התקלקל ב-12 בצהריים בערבה, אבל זה צרפתי אז סולחים לא?

בקיצור, שיחזור כבר החמור, אני מרגיש כאילו כרתו לי רגל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...