Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב בדיוק כמו שרשמת עכשיו, אחד הדברים היותר גדולים שאני לא מבין זה נשות הטאליבן, יש לי אחת כזאת במשפחה,

מפחד אבל מת לשאול אותה WHAT THE FUCK?!

הן מסתירות רק את הפנים, או שגם הולכות עם מכשיר שמעוות את הקול?

אם כן, איך אתה יודע שזאת היא, ולא מישהו זר, ששם את הבורקה השחורה עליו כדי להסתנן אליכם הביתה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הן מסתירות רק את הפנים, או שגם הולכות עם מכשיר שמעוות את הקול?

אם כן, איך אתה יודע שזאת היא, ולא מישהו זר, ששם את הבורקה השחורה עליו כדי להסתנן אליכם הביתה?

אני אספר בקצרה מההתחלה,

היא (בת 40-50) נולדה לחינוך תימני מסורתי זאת אומרת כיפה סרוגה, וכך גדלה.

עם השנים היא הפכה לחרידית עם בעלה וילדותיה, ובשנים (+- 3) האחרונות היא התחילה להיות קיצונית ללכת כמו שתיארתי.

לאירועים משפחתיים לא לכולם היא באה, למי שכן היא באה היא כמו ערביה מסורתית, כך גם ילדותיה.

היא בת דודה של אבא שלי, לא בקשר איתם, פעם בשנה באירוע משפחתי שלום שלום וזהו, כך שהיא לא באה אלי הביתה.

אויל היא לא מהכי קיצוניים אבל כן שייכת לקבוצה מבית שמש, ומפחידה אותי לגמרי.

רועי

פורסם
נכנסתי בשביל התמונות,

ואפילו תמונה אחת לא הייתה.

גם לא טוסיק ?!

שאל אותי מישהו לפני כמה ימים, איך ניתן לגרום להתעשטות (עצמית).

אמרתי לו שיתלוש שערה מהאף. אגב - זה עובד .

עוד רעיונות ?

alfa 156 2.5.

פורסם
גם לא טוסיק ?!

שאל אותי מישהו לפני כמה ימים, איך ניתן לגרום להתעשטות (עצמית).

אמרתי לו שיתלוש שערה מהאף. אגב - זה עובד .

עוד רעיונות ?

פלפל שחור, מאדאר פאקאר... פלפל שחור.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תסתכל על השמש.

אף פעם לא הבנתי למה לחרדים יש תלבושת אחידה, ולמה דווקא את הבגדים המסויימים האלה.

וגם למה החרדים ממוצא מזרחי מתלבשים כמו יהודים מאירופה במאה ה17.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

נינג'ות ביפן לא באמת התלבשו ככה. הם התלבשו בדיוק כמו אלה שסובבים אותם - כדי לא להתבלט, הרי אתה לא רוצה תשומת לב מיותרת אם אתה רוצח שכיר/מרגל.

http://www.chinatownconnection.com/misconception-ninja.htm

גם למה אומרים שחרדים מתלבשים כמו במאה ה17? אלה יותר תלבושות שהיו נהוגות מסוף המאה ה19 עד שנות ה50 של המאה ה20.

ככה אנשים התלבשו במאה ה17:

Pieter_de_Hooch_Village_House_detail_1665_wga.jpg

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...