Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוקר טוב,

אני לא רוצה לפתוח שרשור בשביל זה, לדעתי פה זה המקום הכי טוב לשאול,

כלבים מאוננים?

פשוט אני שומר על כלב של חברים ונראה כאילו הוא מאונן מספר לא מבוטל ביום.

הוא פשוט הולך לפינה מבודדת בדירה עושה את עיסוקו וכשתופסים אתו הוא עושה את הפרצוף של בן שאבא שלו תופ אותו מאונן פעם ראשונה,

ונושם כאילו הוא אחרי עבודה קשה.

אשמח לתגובה בעניין האם יש להם ריגוש מיני ואם הם מאוננים, תודה רבה.

בטח מאוננים, לא רק על רגליים, כריות, ספות ומה לא, המבט הזה שראית הוא מבט האשמה, הרי מדובר בכלב יהודי ומן הסתם ביהדות אסור לשפוך זרע לבטלה.

haters will hate

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
הלכתי ברחוב וראיתי רכב חונה על המדרכה וחוסם אותה. פתאום יצא מישהו מחניה, דפק אותו וברח.

אתאיסטים, הנה הוכחה בשבילכם :lol:

אתאיסטים גם יכולים לשייך את זה לקארמה.

אתמול לא הספקתי להגיע למילוז (וצרפתים זה עם מוזר, פארק הקופים וגלידת דובדבני אמרנה זה הדברים הטובים היחידים מאתמול - יום שלם בחבל אלזס) היום לא הספקתי להגיע לשטוטגרט ("נתקעתי" במצינגן), לפחות ננסה להגיע מחר למוזיאון מרצדס, לפורשה כנראה לא ייצא בכלל.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה כן, לכן אני לא מבין איך אנשים אומרים שהם מגדירים את עצמם כאתאיסטים, אבל מאמינים בקארמה.

אתאיזם זה להאמין בזה שלכל דבר יש הסבר רציונלי, ואם אין, אז יהיה, וגם לנסות לחפש הסבר כזה למשהו שאתה לא מבין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

או אגנוסטי, או עוד כל מיני.

באופן כללי מי שלא מאמין באלוהים בעצם מאמין שאין אלוהים, שביננו זה אותו דבר מבחינת אמונה.

מה שאני טוען זה שאמונה באופן כללי היא מיותרת, ומה שאיני רואה בעין פשוט לא רלוונטי. זה הופך אותי לאגנוסטי בערך, ולעוד כל מיני הגדרות שאני לא זוכר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אגנוסטי זה אחד שלא שולל את האמונה אבל גם לא בהכרח מאמין באל/ים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני בדעה לשלך, חוץ מעניין האמונה.

אני רואה דת\אמונה- כנקודת משען, אני תמיד מקנא בדתיים שאם משהו רע קורה הם מתנחמים שזה מלמעלה.

לא רואה בעיה להאמין בדרדס סבא, כל עוד האמונה הזאת לא פוגעת במישהו\משהו אחר, לכן אם האמונה עוזרת ולא פוגעת אין סיבה

שמי שבחר להאמין לא יאמין בזה, שוב, עד שמתחילים לפגוע במי שלא מאמין.

רועי

פורסם

יש כל מיני הגדרות לאגנוסטי, ואין לי מושג מה אני, אבל ברמת העיקרון אני לא שולל אמונה ולא מאמין, פשוט טוען שעבורי הדיון מיותר כל עוד לא ניתן להוכיח כלום.

פעם לקחתי טרמפ איזה חרדי והצקתי לו בשאלות אלוהים, ביקשתי שיוכיח. הוא אמר לי שהדבר הכי גרוע שיכול לקרות לאמונה הוא הוכחה, כי באותו רגע אין יותר אמונה. החלק החזק מבחינתו הוא לא קיום האל, הוא היכולת לשים את מבטחך בדבר גדול ממך בלי ודאות, רק ע"ס אמונה.

מבחינתי זה טפשי, אבל אהבתי את ההסבר והפסקתי לנסות להציק לדתיים. מן הסתם רוב המאמינים לא חושבים כמוהו, הרי אם כל העניין הוא אמונה - אין הבדל בין אמונה באלוהים לאמונה באי אלוהים, ואין צורך לריב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

יש שתי עובדות כרגע: הראשונה היא שאי אפשר להוכיח את קיום האלוהים, השניה היא שאי אפשר לפסול את הקיום הזה לגמרי.

פשוט תשלימו עם שתיהן, תמשיכו בחיים שלכם ותנסו להיות אנשים טובים יותר וסקרנים יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...