Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נתת לו את המשקפי שמש כבר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עדיין לא מבין מה אתה עושה פה, אתה ברמה גבוה מידי בשביל הפורום, נסעת בהכל, אתה מכונאי ברמות הכי גבוהות שיש, ואתה מכיר את כל התערוכות והפרוספקטים בעל פה קריאה פה רק עושה לך נזק בעצם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכלל אנשים צריכים להתייחס יותר בקלילות לדיונים באינטרנט.

על כל שטות קטנה דורשים את המנהל. כמו המציקים האלה במסעדה שדורשים לקרוא למנהל כי חייבו אותם ב1.90 על אבטחה והמלצר לא אמר להם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני עדיין לא מבין מה אתה עושה פה, אתה ברמה גבוה מידי בשביל הפורום, נסעת בהכל, אתה מכונאי ברמות הכי גבוהות שיש, ואתה מכיר את כל התערוכות והפרוספקטים בעל פה קריאה פה רק עושה לך נזק בעצם.

מה קרה ילד?

פגעתי בנקודה רגישה?

קצת רקע שיבינו שאני לא סתם מניאק, אני מניאק אבל עם תכלית.

haters will hate

פורסם

העברתם את המלחמה לפה?

דיי, תהיו ילדים גדולים ותתעסקו בעיקר. למי זה תורם המלחמות האלה? זה מקדם לאנשהו?

בבקשה להפסיק, זה מוציא את הטעם הטוב מהרעיון של פורום.

פורסם

מפאתי הכבוד להוד רוממתו, אתן פירוט רציני ויפה לכל המתרחש לאחרונה.

שרשור על תערוכת פרנקפורט, יש התייחסות לרכב שאני מאוד מתעניין בו, אני שואל שאלות קונקרטיות, אך משום מה מדובר על מותג שכבודו מעריץ בצורה עיוורת, סבבה.

שאלות רציניות וחוות דעתי לגבי הדרך שבא פיאט נופלת עם השירות של מזארטי באמריקה מקנות לי את סטטוס הטרול שלא מבין כלום, משם הדרך לפסים אישיים הייתה קצרה מאוד, אני פועל בניין שניסיונו בנהיגה מסתכם בקיימן משומשת (ברצינות, ממתי קיימן זה משהו רע?) ויונדאי וולוסטר שנרכשה בתור רכב חביב וחסכוני (רכב שלישי באותו הרגע), יפה מאוד.

משם גם הגיעו החברים לפורום שפשופים (אוננות עם טרטלווקס) והחליטו להוסיף שמן למדורה, סבבה, סחבק לא מתרגש יתר על המידה.

אבל עונה בהתאם.

אני לא מבין איך אנשים מטיילים בין מכוניות חונות מחליטים ברגע שהם כמעט אילן פייביש ונותנים ביקורת על רכבים בגלל ישיבה על מושב של רכב תצוגה.

את חוסר הכנות מצאתי במספר הודעות, כמו כן את ההתנשאות שאופיינית כל כך לכתבי רכב ישראלים שגם הם בשפה נעימה לא מבינים יותר מדי.

האם זה אומר שאני מבין גדול? לא.

מה אני כן מביא לשולחן?

אני נוסע על הכל מהכל, 10k ק"מ בחודש, מחליף רכב כל שבועיים מה שמקנה לי את ההזדמנות האמיתית לבלות במחיצת רכב ולהביע דעה קונקרטית.

קונקרטית יותר או פחות, אני לא אשתמש במילים כמו "כמו שכולכם כבר יודעים", לא, לא כולם יודעים, כשאתה כותב לציבור רחב, תכתוב גם בלי לגרום לאלו שלא יודעים להרגיש מפגרים.

בחיי הפרטיים כמו על גבי האינטרנט, אני נהנה ללמוד וללמד, לעזור ולהביע את דעתי גם אם היא צורמת מדי פעם. ואני ביקורתי מאוד כלפי עצמי, אם מישהו מחליט להתלהם עלי הוא מוזמן לדשדש בהיסטוריות הגיבוב ולראות שאני לא חף מפגמים וגם נוטה לדבר עליהם, אני לא צריך להוכיח למי יש את הכי גדול כי שלי גדול מספיק בשביל שאחיה איתו בכבוד.

שנה טובה.

haters will hate

פורסם

הוא בא מהעבר, שנה טובה עלק. אנחנו בגמר חתימה טובה. תתעדכן יא נפולת של נמושות.

פרלוד זה חופשי מהעבר, כשהערסים היו ערסים, כשלערוסי עוד היה כבוד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...