Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקיצור אני קונה מחשב חדש. אין סיכוי שהעגלה מ2007 שלי תסחב את זה. הוא כבר מתחמם בFALLOUT 3 לפעמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחד העולים מרוסיה עם המבטאים הכי כבדים אי פעם היה קשור אלינו בתחום המיחשוב,

עד היום כל שיחה שכזו מזכירה לי את המשפטים שלו עם המבטא הכבד

'זה סוחב קרייסיס בלי בעיה' ו'מה אתה צריך כזה [מוצר], מה אתה גיימר'.

The first one to get angry loses

פורסם
בקיצור אני קונה מחשב חדש. אין סיכוי שהעגלה מ2007 שלי תסחב את זה. הוא כבר מתחמם בFALLOUT 3 לפעמים.

אצלי AMD Phenom 2 x4 עם 6 גיגה זיכרון DDR2 וכרטיס מסך Gtx750ti סוחב את המשחק על רזולוציה לא הכי גבוהה עם קצת קירטועים אבל נסבל.

אין כרגע תקציב לשדרוג משמעותי של מחשב, יש טיפולים לשתי מכוניות, כשאחת צריכה טיימינג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

את 4. 3 וניו וגאס רצים על הגרפיקה הכי גבוהה בלי בעיה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

FALLOUT 3 שרף לי את המחשב בזמנו.

משהו במאוורר לא היה מחובר כמו שצריך והתנתק, מפה לשם המסך שלי נכבה פתאום באמצע המשחק והמחשב התחיל להוציא ניצוצות ועשן. זה הוסיף המון לראליזם של המשחק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אגב גיימינג, אל תטרחו לבזבז את הזמן שלכם על CALL OF DUTY החדש. על הפנים כמו כל האחרונים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפסקתי בmodern warfare כי אני שונא מולטיפלייר וקמפיין שלוקח שעתיים וחצי זה לא משחק מחשב, זה דמו בלחץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחרי יום שלם של כתיבת קוד בג'אווה יצאתי סוף סוף לחופשי. (חייב לציין שאני מעדיף סי++ by far)

ראיתי את הפרק החדש של the walking dead. הסדרה הזו תמיד הצליחה להרגיע אותי.

למשך כמעט שעה אני נכנס לאוירה שבה העולם נגמר. אף אחד לא רודף אחרי הגשות/ ציונים/ עבודה/ כסף וכל זה תוך כדי ניסיון לחלק את הזמן בין בת הזוג למשפחה לחברים. כולם רק עסוקים בניסיון לשרוד. החיים פשוטים יותר. רואה מישהו שאתה לא מכיר? אתה יכול להיות בטוח שהוא זומם להרוג ולשדוד אותך. nothing personal

לא כמו החיים כאן, שבהם רק חלק מהאוכלוסיה רוצה להרוג אותך. אני שונא את האי וודאות

יש כאן עוד מישהו שנהנה מהסדרה האפוקליפטית הזו? כי בינתיים אני לבד

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

נו, מצעד הג'אווה, הדבר הזה שהדוסים בירושלים מנסים לחסום כל פעם

פורסם
סליחה על הבורות, מה זה ג'אווה?

ג'אווה הוא שמו של יצרן אופנועים צ'כי וותיק שמכר אופנועים בארץ בשנות ה-90 פלוס מינוס

[ואולי עדיין, איני יודע]. זה היה אופנוע די... צ'כי ומעפן - הוא בפועל "הסקודה של האופנועים",

שניהם פרחו בארץ יחד ושניהם בעצם מוצר סובייטי עגום שדורש שכן שעלה מרוסיה בגיל 80 והיה מכונאי בצי.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...