Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול הרבצתי נסיעה מלוס אנג'לס לסן פרנסיסקו, החלטתי לקחת את המסלול הארוך יותר, תוספת קטנה של 120 ק"מ והגבלת מהירות מגוחכת, 9-10 שעות במקום 5-6, לנוסע על הpacific coast highway, כביש 1 זאת חוויה, ציפיתי להנות מליקוי הירח אך העננים כיסו את השמיים...

אבל, ראיתי שקיעה מטורפת אז טיפסתי על איזה הר ופשוט חניתי לאיזה 20 דקות.

uploadfromtaptalk1443469838187.jpguploadfromtaptalk1443469859996.jpg

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה באמת עם תמונות של ליקוי הירח? אף אחד לא צילם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בחודשים האחרונים ממש לא היה לי זמן אז "קצת" נעלמתי, אני כותב כרגע מבאדן באדן, אני ואשתי יצאנו לטיול ביער השחור, שכנראה יכללול גם קצת צרפת אושוויץ (תלוי בזמן וניצול שלו), הזמנתי מהארץ רכב קומפקטי עם GPS - גולף 7 או דומה, ברגע האחרון בדוכן ההשכרה הציעו לי שדרוג לגולף GTD בתוספת של 5 יורו ליום, סה"כ 45 יורו, עשיתי חשבון מהיר ושידרגתי (האמת בעיקר בגלל הדיזל והצריכת דלק).

כשאחזור אשתדל לתת סקירה על הרכב ועל הטיול, בינתיים כיף גדול, והתמרור הזה הוא אחד הדברים הכיפיים ביותר:https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Zeichen_282.svg/440px-Zeichen_282.svg.png

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה תמרור שבעיקרון אומר שהמהירות המותרת היא ברירת המחדל לאותו כביש, בינעירוני (bahn, Bxx) כש-xx זה מספר הכביש זה 100 קמ"ש, עירוני זה 50 קמ"ש וכביש מהיר (autobahn, Axx) זה ללא הגבלת מהירות בכלל.

עם ה-GTD השכורה שמתי את הבקרת שיוט על 180 קמ"ש.

אני אגב יכול להבין חמה פוקימון על הכביש עלול להיות מחזה מטריד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לא רע בכלל, אמנם לא שקטה (בכל זאת סל"ד 3500 לשיוט על 220 קמ"ש) אבל גם לא מרעישה מי יודע מה, רעשי רוחות לא קיימים כמעט, בלמים נושכים, יציבות טובה, תגובות טובות להפניית ההגה, הידוק פניות מצוין.

כל זה בערבון מוגבל כי אשתי במושב הנוסע אז לא תקפתי פניות ולא התקרבתי למגבלות המאוד גבוהות של הרכב.

נכון שאין כאן את ה-200 ומשהו סוסים של ה-GTI, ולא את אורך הנשימה של מנוע בנזין, אבל זה רכב שהוא חבילה כל כך מגניבה, מאתגר בפניות GTIים מדורות קודמים כולל 6, פוקוס ST קופר S ושאר הוט האצ'ים, באוטובן מאתגר הרבה מאוד רכבים ונהגים ועדיין אחרי מעל 1200 ק"מ תדלקתי אותו ב-65 ליטר בערך, וזה עם הרבה שיוט על 180 ורגל כבדה על הגז כשאפשר.

יש מערכת ניווט מובנית טובה, יש פנסי קסנון, יש בקרת שיוט (לא אקטיבית) עם מצב הגבלת מהירות (מאוד חשוב בגרמניה עם אזורי 30 קמ"ש למשל) ועוד שאר אבזור שתמיד נחמד שיש אותו.

"רק" 7.5 שניות מאפס למאה, אבל רבאק היא לא אוכלת דלק, היא פשוט צמה, כל יום אני עושה 300-400 ק"מ פה ומתדלק 25 ליטר בערך.

אגב הנתונים מספרים שהמהירות המירבית היא בערך 230 קמ"ש, שזה דיי מסתדר עם תוספת הסל"ד שצריך להוסיף (למשל 180 קמ"ש יוצא בערך 2900 סל"ד, 220 כבר קצת מעל 3500 סל"ד).

הנתונים גם מספרים על 184 כ"ס וטנק דלק שמספיק ל-675 ק"מ, המחשב רכב טוען ל-800 ק"מ, ואחרי כמעט 400 ק"מ ירד לחצי טנק.

חבל שאין ייבוא, חבל שהמדינה רוצה להשמיד דיזלים בישראל, במחיר טוב הייתי קונה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא רע בכלל, אמנם לא שקטה (בכל זאת סל"ד 3500 לשיוט על 220 קמ"ש) אבל גם לא מרעישה מי יודע מה, רעשי רוחות לא קיימים כמעט, בלמים נושכים, יציבות טובה, תגובות טובות להפניית ההגה, הידוק פניות מצוין.

כל זה בערבון מוגבל כי אשתי במושב הנוסע אז לא תקפתי פניות ולא התקרבתי למגבלות המאוד גבוהות של הרכב.

נכון שאין כאן את ה-200 ומשהו סוסים של ה-GTI, ולא את אורך הנשימה של מנוע בנזין, אבל זה רכב שהוא חבילה כל כך מגניבה, מאתגר בפניות GTIים מדורות קודמים כולל 6, פוקוס ST קופר S ושאר הוט האצ'ים, באוטובן מאתגר הרבה מאוד רכבים ונהגים ועדיין אחרי מעל 1200 ק"מ תדלקתי אותו ב-65 ליטר בערך, וזה עם הרבה שיוט על 180 ורגל כבדה על הגז כשאפשר.

יש מערכת ניווט מובנית טובה, יש פנסי קסנון, יש בקרת שיוט (לא אקטיבית) עם מצב הגבלת מהירות (מאוד חשוב בגרמניה עם אזורי 30 קמ"ש למשל) ועוד שאר אבזור שתמיד נחמד שיש אותו.

"רק" 7.5 שניות מאפס למאה, אבל רבאק היא לא אוכלת דלק, היא פשוט צמה, כל יום אני עושה 300-400 ק"מ פה ומתדלק 25 ליטר בערך.

אגב הנתונים מספרים שהמהירות המירבית היא בערך 230 קמ"ש, שזה דיי מסתדר עם תוספת הסל"ד שצריך להוסיף (למשל 180 קמ"ש יוצא בערך 2900 סל"ד, 220 כבר קצת מעל 3500 סל"ד).

הנתונים גם מספרים על 184 כ"ס וטנק דלק שמספיק ל-675 ק"מ, המחשב רכב טוען ל-800 ק"מ, ואחרי כמעט 400 ק"מ ירד לחצי טנק.

חבל שאין ייבוא, חבל שהמדינה רוצה להשמיד דיזלים בישראל, במחיר טוב הייתי קונה.

מסתבר שגם בגרמניה כעת לאחר פרשת הדיזל של פולקסווגן לא כל כך אוהבים דיזל. אפילו משרד התחבורה הגרמני אמר לפולקסווגן לתת פתרון עד ל7/10 לתיקון כל הרכבים המדוברים או לחלופין להפסיק למכור

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש כאן מישהו שיש לו את הכרטיס הצהוב של חבר ? אם כן - האם יש הנחה לACE והום סנטר ? אם כן עד איזה סכום ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
מסתבר שגם בגרמניה כעת לאחר פרשת הדיזל של פולקסווגן לא כל כך אוהבים דיזל. אפילו משרד התחבורה הגרמני אמר לפולקסווגן לתת פתרון עד ל7/10 לתיקון כל הרכבים המדוברים או לחלופין להפסיק למכור

לא שהם לא אוהבים דיזל, הם לא אוהבים שעובדים עליהם, הם גם לא אוהבים שעושים את זה כל כך טוב.

באופן כללי הם מאוד אוהבים דיזל, רק שכרגע פולקסווגן-דיזל זה נוגע הפצע טרי לפתוח.

יש כאן מישהו שיש לו את הכרטיס הצהוב של חבר ? אם כן - האם יש הנחה לACE והום סנטר ? אם כן עד איזה סכום ?

הום סנטר כן, אייס למיטב זכרוני לא.

לכרטיס הצהוב אין הגבלה, אבל טעינה של עד 700 שקלים בחודש תשים לך בכרטיס 1000 כלומר 30%, טעינה נוספת של 800 תשים לך 1000 נוספים כלומר 20%, ומשם כל שקל שתטען יהיה שקל בכרטיס.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...