Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פסטרמה לא קונים, בכלל כלום לא קונים מוכן ועדיף להכין מחומר גולמי ככל שניתן,

ככה אין בפנים פוליאסטר.

אז חפשו מתכון מדויק אבל זה ממש פשוט, קשה\בלתי אפשרי לטעות [למי שקצת יודע להכין אוכל] -

חזה הודו [עדיף נקבה, תתחילו בחצי חזה (צד אחד)] טרי נקי שטוף שמחכה בינתיים בצד

להרתיח חצי ליטר בירה עם פפריקה פלפל שחור דבש מלח סויה חרדל שן שום כתושה או חצויה

[אפשר להוריד כל אחד מהרכיבים עד למינימום של בירה פפ"ש ודבש]

לקרר, להניח בפנים את החזה להשרייה בת יממה במקרר, אפשר בניילון כך כולו ישרה בנוזל

להוציא, לשטוף [זאת ציפור בלי טחת אגב] אולי לשמ"ז מעט מבחוץ ?

להכניס לתנור - כעקרון זה כ-שעה בחום כ-בינוני-כ אבל פה זה כבר אתם ותנורכם

*אפשר לגלגל ולקשור בחוט גמיש טרם האפייה

* האפייה על רשת באוויר התנור החופשי, מתחתיה תבנית איסוף נוזלים

מדי קצת זמן מרטיבים את הנתח בנוזלי ההשרייה או במה שהוא טיפטף, והכי טוב

להרתיח חלק מנוזלי ההשרייה מראש בתבנית האיסוף ולהשתמש בהם, גם מלחח את האווירה בתנור

מוציאים, נותנים להתקרר, [מי שקשר חוט עדיף להורידו בתוך שקית כי החוט גמיש ונותן קפיצות

בין העיגולים המגניבים שהוא יצר ומעיף ציפוי אדום בפס מושלם מהחולצה שלך אל הלחי לתוך העין

לחלון מעל הכיור ולתקרה ].

קיצר אני מכין עכשיו חומץ תפוחים, אחד הדברים הפשוטים והבריאים, וגם, "מכין", זה יותר מניח וממתין

The first one to get angry loses

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשהייתי ילד, במושב שכוח אל שרק הוקם, בן להורים קיבוצניקים לשעבר - גידלנו תרנגולי הודו. כסף לא ממש היה אבל אנשים שיודעים לעשות הכל בעצמם דווקא כן. אבא שחט, אימא הכינה פסטרמה מדהימה, ושניצלים, ועוד.

אני זוכר את השחיטה הזו לא כדבר מזעזע, אלא כהכנות לארוחת צהריים. אח״כ יצא לי להגיע למשחטות עם המשלוחים של התרנגולים וזה כבר היה גועל נפש אמיתי.

לימים אבא יספר שהשחיטה הביתית הזאת הגעילה אותו מאוד, אבל זה מה שהוא היה חייב לעשות כדי שנאכל בשר.

לפני כמה חודשים ביקרתי את ההורים ואימא שאלה אם אני רוצה פסטרמה ביתית. הפעם מנתח קנוי מן הסתם. טעמתי, ובבת אחת צף כל הטעם הזה של הילדות. אוכל הוא טריגר זכרונות.

אני לא אנסה להכין בקרוב, סתם כי אין לי סבלנות. אבל בהחלט התקשרתי אתמול לאימא שתכין לי נתח לביקור הבא...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אני לומד בצבא יותר ממה שלמדתי בכל ה12 שנים בבית ספר

במילא אין מה לעשות עם רוב ממה שלמדת בבית ספר. בטח שלא עם דברים כמו מקצועות הומניים ו"חינוך לערכים".

אני בעד לצמצם את תכנית הלימודים בבתי ספר בשני שליש, ולעשות מבחנים לתעודת בגרות בגיל 10. ככה שמי שירצה, יוכל להיות דוקטור כבר בגיל 17.

מי שלא, יוכל ללמוד מקצוע, ולהצטרף למעגל העבודה כבר בגיל 12-14 (בעצם בגיל 14 אפשר כבר להיות מהנדס).

אפשר ככה לקצץ בכמות המורים, ולחסוך המון כסף למשרד החינוך, במקום לבזבז 12 שנים על כל תלמיד רק כדי לסמן V.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם עם מה שאני לומד בצבא אין מה לעשות בחיים האמת, אני די בטוח שאין בשום מקום מחוץ לצבא בית היוצר למשל

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גיליתי משהו מדאיג קצת עכשיו, לא נפתח אף שרשור "סרטים ליום כיפור" מה קרה לפורום ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

* מזכיר למי שמכין לקרוא מתכון שניים אמיתיים מעבר למה שכתבתי מהזכרון

** תכלס גם לא לפתח ציפיות יותר מדי, זה נחמדול, נישתי. גם מאוד מזין לילדים שלא אוכלים ״בשר״

*** פעם אפיתי לחם, הכנתי פסטרמה, הכנתי מיונז, הכנתי סחוג, הכנתי כרוב כבוש, הוצאתי מהאדמה בצל,

הכנתי כריך מקסים, לקחתי ביס וגדל לי זקן של היפסטר בן רגע

סיוויק, רשמתי לעצמי להכין. יש המלצה על בירה מסויימת?

לדעתי חומה כלשהי מגולדסטאר ועד לף, הכנתי מכמה וההבדל קטן מאוד.

~ בצלים שיושבים במטבח ומגדלים גבעול ירוק ניתן לשתול ולשכוח מהם, הם יגדלו ויכפילו עד שתוציאו אותם

וככה תמיד יש בצל. והוא יוצא בטעם מאוד מעודן. חקלאי זקן מיסוד המעלה אמר לי פעם ׳בצל שמוציא גבעול ירוק

זה כמו כלב שמוציא את הגבעול האדום - צריך לתת לו לתקוע שורש׳.

סתם. איש לא אמר לי כזה דבר. זה טפשי.

פורסם
גם עם מה שאני לומד בצבא אין מה לעשות בחיים האמת, אני די בטוח שאין בשום מקום מחוץ לצבא בית היוצר למשל

בית היוצר זה חשוב :lol: ובוודאי ששימושי באזרחות! :roll: (לא באמת)

כל דבר בתקשוב זה מוטורולה/תדיראן או מהמשלחת האווירית של 1973.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
* חקלאי זקן מיסוד המעלה אמר לי פעם ׳בצל שמוציא גבעול ירוק

:lol: זה משפט לחיים! ברשותך מאמץ.

פורסם
חקלאי זקן מיסוד המעלה אמר לי פעם ׳בצל שמוציא גבעול ירוק

גאוני.

הנה סנדביץ׳ הום מייד לגמרי במינימום השקעה:

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

דוג דה בורדו אהוב של חבר יקר מת בגלל, בגדול, כאב ביצים

עד שזה קרה לא חשבתי על כזה דבר כי לנו יש רק כלבות באופן מסורתי

אבל זה סיפור מאוד עצוב שיכל להמנע

ואני נמנע מלכתוב כל דבר שעלול לשעשע (too soon bishvili)

פורסם
בית היוצר זה חשוב [emoji38] ובוודאי ששימושי באזרחות! :roll: (לא באמת)

כל דבר בתקשוב זה מוטורולה/תדיראן או מהמשלחת האווירית של 1973.

חכה שאיראן תזרוק פצצת אטום לפה, וכל התשתיות יקרסו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כבר שלחו אלי בגיחגוח גלוי את הסנדוויץ של הבחור :)

בערוץ שלו יש ערימת פרקים על איך לתפור חליפה משלב שדה הכותנה, לא צפיתי, מייאש

אבל זה לא משחק, הסנדוויץ שלי אמיתי וגם שגרתי למדי, לא איזה פרוייקט או משהו,

כמו שמכינים קפה כל יום אז אנחנו אופים פעם בשבוע למשל. גם קפה יש לי בפולים

שאני טוחן קלות מדי פעם, רק בירה עוד לא עשיתי. אני מסתובב עם חשק לפסטרמה מאז הפוסט הזה

וגם אין לי סבלנות במיוחד להכין

• תוכן חדש...