Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עראק היום יותר יקרה מוודקה. אני מרגיש אוליגרך כשאני מכין לעצמי כוס.

לוקח היי בול, מרסק קרח בחדווה, מוזג מנה של עראק, מפזר נענע וחתיכות לימון.

ממממ טעם החיים.

Gn'f'R

פורסם

לוקו אני איתך - רק ערק!

שהמחיר עוד היה 15-19 ש"ח לבקבוק :cry:

מזל שקניתי סטוק קטן לפני שהעלו את המחירים מ-27-28 ש"ח למחירים היום.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

"בוגרי" הגיבוב,

מה אתם אומרים, האם כדאי לרכוש מיאטה na (דור ראשון, שנת 98)?

זה יצא רכב שני , לא יודע האמת כמה אשתמש בו אבל די בא לי. מצד שני זה להוציא 40-50 אלף שקל.

לוקו, אמרת שאתה טוב בהחלטות קשות...

אני מתלבט כי כאילו אין סיבה רציונלית לרכב הזה.

אבל...

אבל לא רק שאני חולם עליו מדי פעם, גם קורה לי שיש יום יפה בחוץ ואני מתבאס שהגג באימפרזה לא נפתח ושאני 'סגור' ברכב. אולי זו רק האימפרזה, לא יודע. אבל הלאון לא באמת באופק ואני לא יודע איך זה יהיה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בבוקר. 8:30.

אני אמור להיות בשעה הזו בצד השני של הבסיס אבל מקווה שאני יוכל לקפוץ. תלשח לי מספר טלפון ואם אספיק אבוא!

פורסם

כבר הראיתי לכם איך בלנטיינס יותר זול מעראק, אמנם וויסקי בינוני לגמרי אבל לא בנזין. עדיף על עראק לטעמי.

מאז שעברתי צפונה אין לי בבית שום דבר מעבר ליין ובירה. היין לא נפתח, בירה אחת בסוף יום עבודה מפילה אותי לקרשים. אני לא שותה, בכלל. אוהב את המצב ומופתע ממנו.

לפני שלושה שבועות הייתי בת״א, יצאתי עם חברים, כמה בירות, כמה צ׳ייסרים, חזרתי באוטובוס לדירה שישנתי בה בת״א, לא שיכור ולא בטיח, ארבע שעות שינה, השכמה מוקדמת בשישי בבוקר והיידה לדרכים. אלכוהול זה עניין של גיאוגרפיה נראה לי.

נשבר לי הטלפון של העבודה, גלקסי 2. שנתיים וחצי היה לי אייפון 4, כל מי שמכיר אותי יודע מה המסכן הזה עבר ולא קרה לו כלום מעולם. בתוך קייס כמובן, אבל התעללויות שלא מהעולם הזה. חול, מים, אבנים, עצים - על הכל הוא הוטח, בכוונה וגם לא. הגלקסי הפרימדונה הזה, נפל מגובה הכיס על אספלט והתפגר.

חזרתי לאייפון, מרגיש כאילו חזרתי במכונת זמן. מודה ומתוודה, טעיתי כל השנים האלה, אייפון 4 זה בעיקר מרגיז.

מתי תקום החברה שתוציא מכשיר טלפון שהוא קודם כל מכשיר איכותי ועמיד, מבחינת בניה ותחושת חומרים, אח״כ שימושי מאוד, ורסטילי ולא דורש התעסקות? או שזה פשוט מייתר את מירוץ ההתחדשות שכל החברות האלה מקדשות?

שיהיה לילה טוב, אחרי מעל 16 שעות עבודה ומעל 600 ק״מ נהיגה, אני פורש.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ג'יימס,

צר לי כנראה לא אגיע. הרגע התקשרו אליי מהצבא. אמרו לי להגיע למסגרת בבוקר כרגיל (הרכזת רוצה לבוא עם איזה אחת ממשרד החינוך. יא ז**ה יש לך עוד 11 ספורטאים למה אני?:evil:) ולבסיס רק ב-10:30.

אם ישתנה ב-8:30 אני בתל השומר.

פורסם

לוקו, אמרת שאתה טוב בהחלטות קשות...

אני מתלבט כי כאילו אין סיבה רציונלית לרכב הזה.

.

אתה עושה הסבה למתחנגל? אם לא, אז אני לא רואה כאן החלטה קשה או החלטה בכלל.

Gn'f'R

פורסם

בנצי חשבתי על זה שניה אחרי שיצאתי מהבית.

אנלוגי, אייפון 4 לא מתקלקל, הוא רק נדפק ואפשר לחיות עם זה.

לא ממש ישנתי בלילה אבל זה לא הפריע לי ללכת לאימון מטורף, האימונים הכי טובים שלי הם שאני עייף, זה וואסח מטורף.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...