Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

מסכים איתך, גם לא רציתי להפריע לאידיליה שם. שחקן סטנדרטי בסדרת סרטים מטופשת וילדותית.

מוות מחריד זה בטוח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בזמן שחרטת את השם על הספסל אני חרטתי גם מיש... רק כמה מאות מטרים ממך :)

נראה לי הנסיעה במונית שרות ציבורית השפיע על המערכת הבינה שלי.

לא אוטובוס ולא רכבת מסוג שהוא לא מתקרבת להגדרה ציבורית כמו מונית שרות.

ציבורית הכוונה שאתה נוסע עם כלל הציבור וזה ברור. אבל אם אתה מעוניין גם לדעת מה קורה לכל אחד מאותו ציבור אז סע במונית.

אחת סיפרה לחבר (שהפך להיות לשעבר) מה היא עשתה כל היום ואז בשניה התחרפנה עליו והגיע למסכנה שהוא אפס, לא עצמאי כי אימא שלו מתקשרת ב-12 לברר מה קורה איתו ושהוא ילדון. אחת מספרת שקרוב משפחה לפני צינטור ואז....

מצד ימין שלי מתגלה אח מבית החולים שמתחיל להסביר איך הלב עובד, כי הוא כמעט דוקטור.

מאחורי מתפלל חמוד רק שכנראה שכח להפעיל mute לעצמו. אז זרמתי עם כולם והתקשרתי לחבר לספר שהייתי בישיבת מועצה עם רוביק דנילוביץ והשותף שלי במקביל בישיבה אחרת עם השר אמיר פרץ.

החיים הם כמו....

פורסם

יש שמועות שדנילוביץ׳ אוהב לאחוז כיורים. זה קצת מייתר את קריאות ה״תעשה לי ילד!״ ששמעתי מבנות טיפשעשרה באיזה אירוע שבו הוא עלה לבמה.

מחר בבוקר אני על מונית שירות בדרך לנתניה, Wish me luck.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני מחר בטרקטור שוב, קיבלתי טלפון אם אני רוצה לעבוד עוד, הסכמתי, חרא עבודה, עוד פעם עם הפועלים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אבל בעבודה הזאת יום חרא הוא הרבה יותר מחרא, החרא הוא חרא מאוד בגלל כמה דברים, אני עובד טרקטור אחד אז אין איתי עוד אנשים (רק הפועלים שקשה לדבר איתם כי הם לא כ"כ מבינים עברית), אני לא יכול לשמוע מוזיקה כי אני צריך להקשיב לפועלים, מחר אני עובד על טרקטור שהיחס העברה הנמוך ביותר שלו הוא די מהיר מה שמצריך הרבה עצירות = הרבה עבודת קלאץ' = רגלים כואבת בסוף היום, אני לא כ"כ אוהב לשבת עם מזגן אלא עם חלון פתוח אבל אני לא יכול כי לא נוסעים מהר אז לא נכנס אוויר ואז אני פשוט קופא מקור.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני, אני לוקח מונית שירות מדרום ת״א לנתניה ובחזרה. רוצה לריב מי יסבול יותר?

הולך ופוחת הדור.

הערב בגיבוב, עירוני שצריך לנהוג בטרקטור מול מושבניק שצריך לקחת מונית שירות. מי יסבול יותר?

רזמל, אם זו לא כותרת על מגש של כסף אל תקרא לי גיל מלכה.

ר. פרסקי

פורסם

אף פעם לא ניסיתי לקחת מוניות שירות (בכלל, העדפתי תמיד אוטובוס) ובין תל אביב לנתניה בפרט אבל תסמוך עלי שאני סובל יותר, לך יש אפשרות להתמתח מידי פעם, לא מתחילים לך פצעים בתחת מישיבה מרובה (רציני לגמרי), אתה יכול ללכת לאכול מה שבא לך, מתי שבא לך ואיפה שבא לך.

אם זה היה איזה עיבוד (למשל כמו המעגלות בזריעה שכל כמה שעות התחלפתי עם העובד השני) אז לא הייתה שומע אותי מתלונן בכלל.

מי זה גיל מלינה ולמה הוא רוצה לשנות את השם משפחה ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מה זה מונית שירות? מצטער, הייתי ילד מפונק.

קופסה גדולה וניידת שבורחת מה"ארגז הגדול". לא מומלץ לשבת במושבים הראשונים, אחרת בעל כורחך אתה

הופך לגזבר של הנהג.

Gn'f'R

פורסם

אני אוהב לשבת מקדימה. זה גורם לי להרגיש חשוב, ולהעביר סכום של המחזור החודשי שלי בחצי שעה.

המילה מחזור מתייחסת למונחים כלכליים, מצטער על ההורדה מהנחתה. כמו כן הח״מ מרוויח יותר מכך בחודש, אך מצא הזדמנות לבדיחה טובה. עכשיו זה הזמן להיות יצירתיים עם ההנחתות.

ר. פרסקי

פורסם

ולא לשכוח את ביז'ו שיושב על ההגה וחי בסרט שהוא לא רואה את שומכר ממטר ועם יכולת זיהוי+ספירה ע"י מישוש ביד מלאה במטבעות. ואוי לו לאותו נוסע שהחליט שהוא ישלם אחרון.

החיים הם כמו....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תגידו, לגבי פול ווקר - לא קצת מוזר לכם איך כולם מתפייטים על איזה שחקן ענק הוא היה? בעיני הוא היה שחקן בינוני מינוס, ולולא מהיר ועצבני לא חושב שהייתי רואה סרט אחד שלו. גם במהיר ועצבני מצאתי את עצמי לא פעם מתעצבן מיכולות הדיאלוג הלוקות בחסר שלו.

לא היה לי נעים לכתוב את זה בשרשור הייעודי, אבל כאן אני מרגיש שאין חסמים.

מסכים. לסרטים האלה לא התחברתי והעזתי לרשום את זה שם, אבל מה שמציק בכל העניין זו פליטת הפה של השדרן ההוא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...