Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוג העבודה שלי? אני כבר חודש וחצי לא עושה כלום, נוהג המון אבל זה לא מהנהיגה, הייתי נוהג יותר.

זה מעצבים, וכל הקפה שאני שותה לא מסייע לזרימת הדם, 2 קופסאות סיגריות ביום.

המון המון המון חריף, אני מערבב סחוג בכל דבר שאני אוכל.

אין שכל יש דאגות.

haters will hate

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שעה לא שיגרתית ? הסתכלתי על השעון, ציפיתי לראות 27:83.

מצטער, גובבת במסגרת ה24 שעות המוכרות.

אין שעות לגיבוב, אין זמן ואין חוקים.

haters will hate

פורסם

אני יוצא עוד כמה דקות לכיוון כרמיאל (אני ליד חדרה).

חופשת חנוכה מאלצת אנשים למצוא פתרונות יצירתיים לשעשע את הילדים אז התנדבתי לשמור היום על האחיינית שלי מ7:30 עד 19:30 בזמן שאחי וגיסתי בעבודה. 12 שעות עם ילדה בת 8 כשאני בכל מקרה לא יודע יותר מדי טוב איך לדבר עם ילדים.

יש להם עולם משלהם שאני ממש לא מבין ושהסוציולוג שבי לא יכול לראות בצורה לא ביקורתית.

"נסיכות ובובות ברבי?

אלו מכשירי אינדוקטרינציה שנועדו ללמד ילדות סטנדרטים לא ריאליים של יופי, של טיפוח ושל ציפייה ממערכות יחסים.

זה יכול ליצור קרעים במערכות יחסית בעתיד כי בחורות חושבות שהנסיך ייפול להן מהשמיים על סוס לבן ושהן יהיו נשואות כל החיים באושר ובעושר.

הנאראטיב שאליו הן חשופות פשוט לא ריאלי והן נזרקות לחיים של אכזבה אחר אכזבה מדמויות גבריות.

מה שהן לא מבינות זה שהנסיך הוא לא רק לא מושלם, אלא יש לו ריח רע מהרגליים, הוא מפליץ במיטה וכוסס לעצמו את הציפורניים ברגל על בסיס קבוע כשהן לא מסתכלות.

בנוסף הוא אוהב פורנו גרמני ולפני סקס הוא מתלבש בחליפת שפן ורודה, משחק Yahtzi ומבקש ממנה שתקרא לו "קרולינה הכונפה" ותמרח עליו ליפסטיק ורוד ותיתן לו כאפה".

בקיצור, אין יותר מדי מה לדבר עם ילדים ואני לא יודע איך לייצר איתם שיחה נורמלית.

• אחראי פורום
פורסם

איך היא עם מספריים? תביא אותה לעסק שלי, יש כמה ק״מ גזירה היום, כולם יצאו מורווחים.

יאללה סחר בילדים!!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני בעבודה, בטרקטור המהיר (ממש מהיר, הוא מגיע לאיזה 23 קמ״ש בירידה עם רוח גבית), אם זה לא מספיק שצריך לעצור השדה בשיפוע קצת ויש הרבה בורות, הלכה לי הרגל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ברווז, שברת אותי.

אולי זה לטובה.

התמונה לא מסוף העבודה, הוספתי עוד חריץ שבתוכו קיים גוף עם בורג שניתן לנעול את הגוף הנ"ל למקומו, וממנו יוצא ציר לכירסום גופים עגולים.

שולחן לרוטר.jpg

מתחדשת*

פורסם
* פרנקוס מחפש שעשועים לילדה בת 8 מכרמיאל

* מחפשים את דניקס (אולי האטיופים עשו לו Black Friday, אולי תמונות רגליים מבריחות אותו)

הרמתי שני נושאים להנחתות ואף אחד לא ניצל את הבמה במשך 4 עמודים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...