Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחתי להפליג שם.

תפוח כמה עלתה טיסה?

לא עלתה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברווז, שברת אותי.

אולי זה לטובה.

התמונה לא מסוף העבודה, הוספתי עוד חריץ שבתוכו קיים גוף עם בורג שניתן לנעול את הגוף הנ"ל למקומו, וממנו יוצא ציר לכירסום גופים עגולים.

ולזה אתה קורא מכוער? אתה לא מתבייש?!

נראה לא רע בכלל. וכל עוד הפלטה העליונה של השולחן ישרה (ופלייווד הוא בד"כ ישר ושומר על צורה), והרגליים ישרות (מאד ממליץ לך לתקן את הזווית שעשית ברגליים כך שכל השטח ינוצל), הכל סבבה!

מכוער, אלק (עלק? עלאק? אעלק?! איך כותבים את זה?!)

אתה רוצה לראות מכוער? בניתי משור-שולחן-שולחני. כן, קראת נכון, משור שולחן שמתלבש על שולחן. בעיות של מקום, מה לעשות.

גם מכוער, גם לא ישר וגם עקום בכמה כיוונים.

המשור המזורגג לא עומד בניצב לשולחן, זה מטריף אותי. יום יבוא ואני אטפל בזה. ואז עדיין אשאר עם הבעייה של אין לי מוביל למשור (FENCE). כך שניסור ישר, לא נראה לי שאצליח להוציא מהמשור הזה. לאט לאט אני משתפר, אבל...

בהזדמנות הבאה שאשתמש בו (יש לי משהו לעשות איתו בקרוב), אצלם ואעלה תמונה שלו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רציתי לשאול את בנצי על המעבר שלו לארה"ב אבל החלטתי להשתמש באופציית החיפוש בתקווה שהוא פירסם איזה טרד בעיניין.

הגעתי לשנת 2006 ולא מצאתי משהו כזה, מה שכן מצאתי היה טרד על איזה משהו באשכים, בתוך הטרד הזה רוני ניבא את הטרד של לוקו על הטחורים. אני מצטט:

תיכף ייכנסו כאן חבר'ה ויספרו על הטחורים שלהם, על בעיות אונות ועל דלקות באיברי המין...

בנצי היקר,

האם באמת לא כתבת כלום על המעבר ליבשת רחוקה או שזה היה לפני 06' ואני לא חיפשתי מספיק טוב?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

היה פה משהו, אחד לפחות.

נראה שיכולת החיפוש שלך מצריכה עבודה.

http://www.youtube.com/watch?v=pmRcy6mbkhA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה שאני באמת רוצה להגיע אליו מיושם בסרטון הזה.

נכון שיש עוד כמה שלבים של התנסות בדרך, אבל גם לזה נגיע.

רק שיהיה לי מספיק זמן גישה לכלי עבודה, כיום יש לי אולי כמה שעות אחת לכמה שבועות.

אה כן, הסרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=2WD8VdX4LRw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מתחדשת*

פורסם

חביבי, רוצה לדבר על הגירה?

אז זהו שאין על מה לדבר, יש 2 אופציות וזה נכון לגביי כל דבר בחיים.

אפשר לרצות משהו אבל לפחד ממנו עד כדי כך שהפחד מונע ממך לעשות אותו.

אפשר לרצות משהו ולהחליט לעשות אותו.

אני לא ידעתי כלום כשבאתי לפה.

אחרי כמה שנים שרציתי לבוא לאמריקה ופחדתי, נתתי לעצמי תירוצים, לא ידעתי כלום, הייתה לי שיגרה נורמלית וכד', קמתי יום אחד וקניתי כרטיס.

מאז הכל היסטוריה.

הפחד שולט בך ואתה לעולם לא תשלוט בפחד אבל ברגע שתבין שלפחד מהלא נודע זה טבעי וגם איפה שאתה עכשיו עם כל הפרצופים המוכרים, הנוחות או חוסר הנוחות, המחר שלך לא נודע.

אז במקום לפחוד צריך לרוץ קדימה בכל הכוח. לנסות, להצליח, להכשל, לטעום, להקיא את המעיים, זה הכל חלק מהחיים.

בודהה אמר: האויב הכי גדול שלך לא יזיק לך כמו מחשבותיך אם לא תשתלט עליהן.

רוצה להגר? כמה עמודים אחורה שמתי תמונה של מעטפה, הכתובת רשומה שם באותיות שחורות על מדבקה לבנה.

הדלת תמיד פתוחה, תיכנס, תגיד שלום תאכל משהו ואלמד אותך שהחיים יכולים להיות מאוד פשוטים, אנחנו אלה שמסבכים את הכל.

haters will hate

פורסם

אז זהו שאני לא יודע אם אני רוצה להגר או לא,

אני יודע שיש מלא דברים שנמאס לי מהם, וששוב אני נכנס לאיזשהו סוג של breakdown נפשי. קצת נמאס מעבודת 8-5 שלי, אני לא ממש רוצה ללכת ללימודים אקדמאיים במיוחד כי אני מבין שחוץ מדף זה לא יתן לי יותר מדי (רק אופציה לקבל יותר כסף , שגם ככה הכסף שיש עכשיו הולך רובו וסתם יושב בע"וש).

הייתי שבוע בסאן חוזה במסגרת העבודה, לא ממש התלהבתי... אם לדייק לא התלהבתי בכלל. אבל גם הבנתי שזה Silicon Valley וזה כמו הבועה התל אביבית.

זה מזכיר לי מכר שגם התחיל לעבוד בהייטק , קרע את התחת כמה שנים ואז בשיחה אחת איתו הוא אמר שהוא היה רוצה ללכת לקנדה להיות איזה Ranger ביער בחור תחת, רק מה? אישה ילדים ומה לא. האמת? גם אני הייתי רוצה להתנסות בזה.

איך אני שונא עיניינים נפשיים, אתה מתעורר בבוקר וברבע שעה הראשונה הכול נראה ורוד , ולאט לאט הכול מתחיל לפול עליך ובערב אתה כבר בדיכאון ועל הדרך אתה מנסה לשמור על תזונה נורמאלית כדי לרזות קצת וכול מה שעובר בראש זה "פאק איט, רע לי ומה עכשיו משקל , תן לי איזה טוויקס או מארס או משהו להמתיק קצת את הרגע".

הרבה אומרים לי לקחת כמה ימי חופש להתאוורר , אבל אין לי מה לעשות בהם אז חבל לי לקחת אותם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
פילוסוף אתה. אני בא לארה"ב, להיות בן חסות של בנצי.

:roll: :roll:

לא מתלהב מאמריקה,אם כבר אז להגר לקנדה נשמע לי יותר טוב.

הנה ניו יורק,הייתי פה כבר איזה 20 פעם,לא מעניין.

ישנתי מספיק בטיסה 3 שעות ואני עירני לחלוטין :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה כי אתה רואה ניו יורק מעיניים של תייר, איפה בדיוק היית בניו יורק? מוזיאונים, מסעדות?

לחיות במקום מסויים זה שונה מאוד מלבקר בו, גם אני בדיעה שניו יורק היא מקום נהדר לביקור, ועדיין היו לי שם חיים מאוד מהנים.

יש כ"כ הרבה מקומות לא נראים לעין.

סן חוזה זה סיפור אחר, שעמום, אם כבר אז עם בת זוג וגיחה לנאפה וואלי, ככה גם שותים וגם נהנים מאוד מנוף פסטורלי.

יאללה, זזתי לחלומות שלי, ושלא יבוא לי חלום כמו אתמול, אני רואה את האקסית (ראבק כמה שקשה לי להגיד אקסית) והיא מדברת על איזה בחור מייקל, ואחי בא לאסוף אותי עם טרנספורטר של שנות ה80, מחכים לי שארד ואני מתעכב, לא זז ממנה, מבואס פצצות, אוכל סרטים, לוקשים, טוסטים, פיצוצים כי אני לא יודע מי זה מייקל והיא ממש משוכנעת שאני יודע.

כוס אמא שלך אדון מייקל, אל תבוא לי בחלום!!!

לילה טוב.

נ.ב17, דיכאון זה טוב, אנשים טיפשים הם אנשים שמחים, זה אומר משהו על אלה שנכנסים לבאסה עילאית כמו שאנחנו חולקים פה מדי פעם. רק צריך לשים את השיר PIANO MAN ברקע של הגיבוב!

haters will hate

פורסם

אתם יודעים מתי הכי בעייתי להגר?

כשלא רע לך פה, כבר הגעת למשהו ואתה מרוויח לא רע אבל עדיין רוצה לעזוב כי ברור לך ששם כנראה יהיה יותר טוב.

השאלה, האם יש לך כוח להתחיל הכל מהתחלה?

זה כבר לא אתה נגד העולם, עכשיו יש אישה וילד, בעיה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זה כי אתה רואה ניו יורק מעיניים של תייר, איפה בדיוק היית בניו יורק? מוזיאונים, מסעדות?

לחיות במקום מסויים זה שונה מאוד מלבקר בו, גם אני בדיעה שניו יורק היא מקום נהדר לביקור, ועדיין היו לי שם חיים מאוד מהנים.

יש כ"כ הרבה מקומות לא נראים לעין.

סן חוזה זה סיפור אחר, שעמום, אם כבר אז עם בת זוג וגיחה לנאפה וואלי, ככה גם שותים וגם נהנים מאוד מנוף פסטורלי.

יאללה, זזתי לחלומות שלי, ושלא יבוא לי חלום כמו אתמול, אני רואה את האקסית (ראבק כמה שקשה לי להגיד אקסית) והיא מדברת על איזה בחור מייקל, ואחי בא לאסוף אותי עם טרנספורטר של שנות ה80, מחכים לי שארד ואני מתעכב, לא זז ממנה, מבואס פצצות, אוכל סרטים, לוקשים, טוסטים, פיצוצים כי אני לא יודע מי זה מייקל והיא ממש משוכנעת שאני יודע.

כוס אמא שלך אדון מייקל, אל תבוא לי בחלום!!!

לילה טוב.

נ.ב17, דיכאון זה טוב, אנשים טיפשים הם אנשים שמחים, זה אומר משהו על אלה שנכנסים לבאסה עילאית כמו שאנחנו חולקים פה מדי פעם. רק צריך לשים את השיר PIANO MAN ברקע של הגיבוב!

אני מגיע לפה בגלל עבודה כמה פעמים בשנה.

על הז*ן שלי שופינג ומסעדות,אני יכול לגרבץ ולקבל הכל לדלת בלי לטוס 5000 ק"מ ולחשוב איך אני מעביר את המקבוק במכס.

• תוכן חדש...