Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם אני חושב שאנונימיות פוגעת בחוויה. בסופו של יום בסיטואציה כזאת אתה מכיר חברים והם לא יכולים להיות עלומי שם

באינטרנט אין חברים. כל עוד אתה לא רואה פיזית עם מי אתה משוחח עדיף להשאר אנונימי.

במיוחד באתר הזה עם כל החולים והסוטים שמעלים תמונות ומדברים על רגליים, פצעים וטחורים.

:lol:

stay-paranoid-and-trust-no-one.png

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דוד למה אני חושב שהדעות שלנו דומות ? גם הרצונות דומים ?

אולי אנחנו בעצם אותו בן אדם??

רק שאני לא ממש רוצה קליאו ספורט.

האמת? לא כזה סגור על הרצונות שלי, רוב הרצונות שלי זה פנטזיות שאני לא יודע איך אני באמת יגיב אם הם יתגשמו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
עכשיו אתה נשוי עם ילדים?

במידה וכן האם היית עושה זאת שוב איתם? (תחשוב לעומק לפני שאתה עונה :)).

זה לא ישפיע על ההחלטות שלי בחיים, סתם מסקרן.

הכיוון הוא קנדה כבר הרבה הרבה זמן וככל שהזמן עובר הגירוד הזה מתגבר.

התחתנתי מאז, ועברתי עם שתחיה שתי מדינות בשביל הזדמנויות עבודה. מצד שני זה אני, חי על הקצה.

ברור לי גם שכשיהיו ילדים, אעבור איתם מדינה לפחות פעם אחת.

לגביך, זה מאוד תלוי אישיות ואיך אתה מתמודד עם שינויים וחוסר וודאות. אני מת על המעברים האלו ועושה אותם בכיף. קח בחשבון שכל מעבר שעשיתי היה עם מקום עבודה מובטח בצד השני, כך שהדאגה הגדולה הייתה פטורה מבחינתי.

איזה מקצוע? איזו השכלה? ולאן אם אפשר לדעת.

שירות ביחידה טכנולוגית של חיל המודיעין, תחילת לימודי מדעי המחשב אבל נשרתי בשביל הרילוקיישן.

העבודה היא בתחום מערכות המידע הפיננסיות, עם השנים עברתי מצד טכני מוחלט לעיסוק בגישור בין הצוות הטכני לבין העסקי/מקצועי.

תחנה ראשונה הייתה בניו יורק שם העמסתי את האישה, אחר כך הונג קונג והיום מערב אירופה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אל תשכח שבזמן שעשית את כל זה, השארתי אצלי בחנייה לכמה זמן, חתיכת גוש של פיברגלאס. (היה נחמד לקום בבוקר לקפה ולראות אותה בחנייה).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

זה מדהים, שני הדברים שמחזירים אותי למצב נורמלי זה ספורט ושינה והאפקט שלהם הוא לטווח יחסית קצת. השאלה היא אם אפשר לחיות ככה בכלל.

תנסה מיץ רימונים.

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל תן לגלות לך סוד שיעזור לך בהמשך החיים: זה הכל פתרונות לטווח קצר. מצד שני, אם יש לך הרבה פתרונות אפשריים אתה יכול לזגזג בינהם וככה לא משעמם.

בנצי כבר אמר את זה כאן לא מזמן במילים אחרות: האנשים בים מתחלקים לשתי קבוצות, אלה שמשחקים מטקות ואלה שבוהים מהורהרים בשקיעה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
זה אני, חי על הקצה.

קח בחשבון שכל מעבר שעשיתי היה עם מקום עבודה מובטח בצד השני, כך שהדאגה הגדולה הייתה פטורה מבחינתי.

מזה חיי על הקצה, ממש עז הרים אתה. :)

אם היה לי מקום עבודה מובטח לא הייתי חושב פעמיים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
באינטרנט אין חברים. כל עוד אתה לא רואה פיזית עם מי אתה משוחח עדיף להשאר אנונימי.

במיוחד באתר הזה עם כל החולים והסוטים שמעלים תמונות ומדברים על רגליים, פצעים וטחורים.

:lol:

stay-paranoid-and-trust-no-one.png

קראת לי?

Gn'f'R

פורסם

אני עם ביואיק לה קרוס....כנראה קליאו ספורט עדיף :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה כיף לשחק Serious Sam 3 בcooperative, התחלנו ב12 וכבר עוד מעט 4. משחק בן ז*נה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחחחח מטקות.

בדיוק קיבלתי בראש מלקוח, לא סתם לקוח, כמו משפחה נהיינו, ראסמי הגיע לי, הרגשתי כ"כ חרא, בסוף חיבקתי אותו ואמרתי לו שאני מצטער מעמקי נשמתי ושאין סיכוי שהוא ישמע איזה תירוץ עלוב כי זה יעליב את האינטיליגנציה של שנינו ושהדבר היחידי שאני יכול לאמר זה סליחה, ושאני מקווה שהוא יסלח לי ויתן לי לתקן את המצב.

הוא חייב לי סכום לא קטן, אמרתי לו תן לי לתקן את המצב ותשמור את הכסף לעצמך.

ראבאק, אני שונא את עצמי כ"כ עכשיו, הרגשתי מושפל ובצדק אבל היי, זה לא כייף. על הזין שלי כל העולם, לדעת שפגעתי במישהו שיקר לי ועוד לשמוע אותו נותן לי תירוצים על איך שאני התנהגתי , כמו "אני יודע שאתה עובר תקופה לא קלה" , נכון, אבל זה לא תירוץ משכנע.

אני יצאתי מניאק וזהו.

אבל יש גם נקודה של אור, אני מרגיש בוגר, לא רק שבלעתי את הרוק, קיבלתי ביקורת בונה ולמרות שיש לי לשון של פוליטיקאי והייתי יכול לצאת מזה בקלות, בחרתי בדרך הקשה והנכונה.

אני מרגיש אנושי, עכשיו צריך לנקות את המצפון ולבלוע את הגלולה המרה (אמרתי לו שישמור לעצמו תשלום שיכל לסדר לי אחלה חופשה זוגית באירופה או בישראל) .

תוספת, עצרתי באיזה בית קפה לחכות ללקוח אחר, אני יושב באוטו, החימום בכיסאות על מקסימום, המשענת קצת לאחור, ג'ז עדין ברקע, ניגשה אליי איזו זקנה ושאלה אם יש לי קצת עודף לחלוק איתה, הוצאתי שטר חביב ונתתי לה, קיבלתי ברכה כל כך כנה, ופשוט אמרתי לה תודה וחייכתי.

haters will hate

פורסם

בנצי, אתה זוכר את החלום עם השיניים הנופלות?...

לצערי התברכתי תורשתית בפענוח חלומות, לפי החלום שהיה לי אתמול בבוקר

אני אמור עכשיו לתפוס מחסה.

Gn'f'R

פורסם

מאז המעבר לצרפת, התחלתי יותר ויותר לדבר בצאט בפייסבוק, וואטסאפ וכו'...

התחלתי לתהות מה טיב הקשר עם אנשים דרך כתב בלבד, דרך כתב אי אפשר לדעת איך הבנאדם באמת, את הרגש האמיתי שלו באותו רגע או באופן כללי, אבל לפעמים אנשים מבטאים בכתב את מה שהם באמת, בלי מסיכות, בצ'אט אנשים תמיד מוציאים מעצמם את הכי טוב שלהם, את הילד הכי טוב שיש בהם, את המילים שהם אף פעם לא יגידו במציאות. כי הם פורקים שם את מה שהם מרגישים הכי עמוק, אבל בצורה טובה.

פורסם
בנצי, אתה זוכר את החלום עם השיניים הנופלות?...

לצערי התברכתי תורשתית בפענוח חלומות, לפי החלום שהיה לי אתמול בבוקר

אני אמור עכשיו לתפוס מחסה.

ברור, מאותו הרגע ועד עכשיו אני סובל מכאב שיניים אכזרי.

נפגשתי עם הלקוח שלי בבית קפה, החיים האלה מוזרים, אחרי הזקנה שבירכה אותי ישבתי ברכב מלא באנרגיות.

הלקוח הגיע עם הרכב היפה שלו (XK-R חדשה ומחרמנת), יצא ובפעם הראשונה ניהלנו שיחה של חברים, מה חברים? כאילו גדלנו ביחד, גם הוא מהגר אבל להבדיל ממני הוא עשה משהו עם עצמו ולמד רפואה, בחור מדהים.

שוחחנו עסקים איזה 5 דקות וחיים איזה חצי שעה, יצאנו החוצה לעשן סיגריה ואז השיחה השתנתה לכיוון שלא חשבתי עליו, שותפות עסקית באיזה פרוייקט מעניין....

מוזר העולם הזה, פעם ת'למעלה, פעם ת'למטה, שלא תגמור עם פרצוף מרוח על בלטה :-)

haters will hate

פורסם

בוקר טוב, גם אני צריך פירוש לחלום.

חלמתי שאני קם בבוקר (אצל סבא וסבתא שלי, אני פה עכשיו) ומתארגן, לובש מכנסיים, מצחצח שינים וכו׳ ממש לפרי פרטים כמו שאני עושה.

מה זה אומר לוקו ? שאני חיי את החלום ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בוקר טוב, גם אני צריך פירוש לחלום.

חלמתי שאני קם בבוקר (אצל סבא וסבתא שלי, אני פה עכשיו) ומתארגן, לובש מכנסיים, מצחצח שינים וכו׳ ממש לפרי פרטים כמו שאני עושה.

מה זה אומר לוקו ? שאני חיי את החלום ?

זה יותר בכיוון של "אתה לא מנותק מהמציאות" :)

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...