Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה די נפוץ לחלום על פעולות שיגרתיות צפויות, בדרך כלל אין לכך משמעות מיוחדת.

כשתחלום חלום נבואי, כבר תדע לזהות אותו.

גם לאפרואמריקאי ענק שמופיע בחלום יש משמעות,

פעם חלמתי שאני עומד במרפסת ואחד ענק עבר שם בין ההמון, זה אומר שלמחרת תקבל שיחת טלפון מאוד חשובה.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אל תצפה להגיע לרמה של בחור בן 40+ עם ניסיון, שכנראה למד נגרות בבית ספר מקצועי (בארה"ב זה נפוץ ללמוד שיעורי נגרות- נקרא אצלהם SHOP CLASS, בכל מקרה הוא קנדי לפי המבטא- אם אינני טועה, ולא יודע מה הם למדו שם), תוך יומיים.

אני מאד אוהב את הסרטונים שלו, הבחור יודע לעבוד יפה. העליתי קישור לערוץ שלו יחד עם עוד שניים באחד השירשורים איפה שהוא, לא זוכר איפה.

פלוס, יש לו כלים נורמאליים...

לא אמרתי לרגע שזה הפרויקט הבא שלי.

להפך, הודתי שיש עוד כמה תחנות של התנסות.

אגב, הפרויקט הבא כנראה יהיה דלפק אוכל בגודל 110/80 למטבח.

אחלה תירוץ לרכוש סט כרסומות נורמליים ולא שבורים :lol:

התוכנית כבר בראש, חומר הגלם זרוק בחצר של חמי, יש מקצוע חשמלי, מסור שולחני סביר, רוטר, דבק עץ...

מכיר מישהו שמוכר זמן פנוי?

מתחדשת*

פורסם

יש' חלומות שאני זוכר, כמו החלום ההוא שבא אליי לפני שנים רבות כשרק הגעתי לפה, חייתי בניו יורק כבר כמה חודשים, תקופה קשה.

חלמתי שאני מתעורר בבית חולים, כף ידי הימנית חבושה ויש כתם ענקי של דם, המשפחה שלי נכנסת לחדר, אני לא מבין מה קורה ושואל מה הם עושים שם, אמא שלי מספרת לי שדוד שלי שהוא גם הסנדק שלי קיבל התקף לב ולכן הם בבית חולים.

התעצבנתי עליהם שלא הודיעו לי ויצאתי מהחדר, עברתי בדלת ומצאתי את עצמי על גג של בית ישן ביפו, מול הים, אני כולי נסער, רץ וקופץ מגג לגג, מדרגות, סמטאות, אני מגיע לאיזור השעון ביפו, אני רואה בן אדם ענקי לבוש לבן מקלל וצועק בערבית, מסביבו אנשים על הרצפה והוא מפוצץ את כולם במכות, זה היה נראה כמו איזה סרט קונג פו.

אני מלא בפחד, הוא מסתובב אליי, בוחן אותי, תופס לי את היד ופתאום אין לי תחבושת רק חתך ענקי בצורה של איקס עם דם חצי יבש, הוא מסתכל על החתך, שם את ידו השניה על כתפי ואומר לי: אל תדאג, אין לך ממה לפחד, הכל יהיה בסדר, אני זוכר את החלום הזה כ"כ טוב, את התחושה שעברה בגופי באותו הרגע, זה העביר בי רוגע כמו חיבוק אימהי.

הכל היה כ"כ שקט, אני מסתובב ומאחורי מונית צהובה של ניו יורק, באמצע יפו, נוסעים לכיוון בת ים, ימינה ברחוב שישים, נכנסים לאיזור של החולות. אז התעוררתי.

כשהתעוררתי נסער התקשרתי לאימי, היא הייתה בשוק, דוד שלי קיבל התקף לב וחלמתי את החלום הזה כמה שעות לפני שהוא נכנס לניתוח.

לחלומות יש המון כוח, את אלה עם המשמעות אני זוכר, גם כמה חסרי משמעות כמו חלום הילדות שבו אני בורח משמשון ויובב בתוך מבוך ענקי.

עריכה:

חלום טוב חלום שלום.

haters will hate

פורסם

כשהתעוררתי נסער התקשרתי לאימי, היא הייתה בשוק, דוד שלי קיבל התקף לב וחלמתי את החלום הזה כמה שעות לפני שהוא נכנס לניתוח.

גם לי היה קטע כזה, הלכתי לישון, פתאום הרגשתי לא טוב אבל לא טוב זה understatement, אכלתי כאפות במשך חמש דקות. החלטתי לא לספר לאף אחד במיוחד לא לאמא שלא תלחץ ותיכנס לאיזו היסטריה.

יום אחרי זה אמא מספרת שדוד שלי מצד אבא נפטר, לפי חישוב שעות מהיר זה יצא די קרוב לשעה שבה הלכתי לישון.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לילה טוב!

עברתי למתכונת של 4-5 שעות שינה בלילה.

יש לי חלום שחוזר על עצמו שאני מתהפך עם האוטו לתוך תעלה... מוזר

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תתעודד, יש עוד דגים בים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשהייתי בן 16 חלמתי שאני מסתובב בתוך המון זר (כזה שמתואר בספרות. המון המון אנשים כביכול חסרי פנים וזהות) וכולם חוגגים את ערב ראש השנה האזרחית החדשה בעיר אירופאית טיפוסית.

מעניין מה זה אומר :x

בעניין אחר, חלמתי שסבתא שלי חזרה הביתה (נפטרה לפני כמה שנים) ואני מנסה לדבר איתה ולחבק אותה אבל היא מפנה לי את הגב וכל הזמן הולכת למקומות אחרים בבית ולא עונה לי ועושה מן ברוגז כזה. שאלתי את אחותי שיש לה תמיד חלומות כאלה והיא אמרה שסבתא שלי כנראה מאוכזבת מהעובדה שבתקופה ההיא לא ביקרתי בקברה כמעט. יום-יומיים לאחר מכן כבר הגעתי לבקר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מחד, אני שמח לשמוע שאני לא לבד בקטע של חלומות נבואיים, מאידך- מצטער לשמוע את הסיפורים פה.

וואו, אני שונא את החלומות הנבואיים האלו. זו הרגשה כל כך הזוייה. מרגיש כאילו אני ער והכל נכון ואמיתי, רק מעוות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא זכור לי חלום נבואי, בכלל אני בדרך כלל לא זוכר חלומות ואני לא ממש מייחס לזה חשיבות.

מה שכן אמונות תפלות יש לי לא מעט (אבל קונקרטיות לא שטויות כמו חתול שחור).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בוקר טוב לכולם!

אני רק אניח אותה פה...

Lancia-Delta-HF-Integrale-Concept.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה אמיתי הדבר הזה? למה לא כל המכוניות המודרניות מעוצבות ככה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא זכור לי חלום נבואי, בכלל אני בדרך כלל לא זוכר חלומות ואני לא ממש מייחס לזה חשיבות.

מה שכן אמונות תפלות יש לי לא מעט (אבל קונקרטיות לא שטויות כמו חתול שחור).

אתה תהיה חייב להרחיב ולהיות מאוד יצירתי אם אתה מתכוון לנסות להסביר בהגיון את המונח אמונה תפלה קונקטרטית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...