Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איבדת את הילד שלך תאבד גם את אשתך?!

בהנחה שהזוגיות תקינה ואין בעיות רקע נלוות, אני לא מבין למה שיקרה כזה דבר.

כמובן שאם יש בעיות אחרות, מקרה כזה יכול בקלות להוות קטליזטור לגירושים.

אני חושב שהנקודה הזו בה אנו חלוקים נובעת מאותו מקום של ההסתכלות של "זה יכול לקרות לכל אוחד" או "לי זה לעולם לא יקרה"

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקרה כזה יכול לערער גם את הזוגיות של סינדרלה ופרינס צרמינג.

שילוב של אבל כבד, רגשות אשמה מצד אחד וכעס יותר או פחות מודחק מהצד השני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה לא מעניין שזה יכול לערער את הזוגיות, זה די ברור מאליו. אני לא חושב שאם חלילה הייתי עובר כזה דבר אז הייתי ממשיך בחיי כאילו כלום..

מה שבגירה רשם זה:

בתור בן אדם נשוי, אני מעדיף שאסון כזה יקרה מהאמא של אישתי ולא מאישתי, מה שבלי שום ספק יביא לגירושין.

אני סבור כי כזו נחרצות על נושא עדין ומורכב שכזה, מעידה או על בנאדם מאוד קוטבי, או בנאדם שלא חושב הרבה אלא כותב מהבטן. לא רואה איזה מידע חדש אפשר להרוויח מדיון שכזה, ולשכנע ברור שאי אפשר.

נכתב בלי שום כוונה להעליב / להתנגח, מבחינתי הדיון נגמר עם ה'מישהו מהרחוב VS בשר מבשרי'

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמובן שהתכוונתי במקרה הפרטי שלי ולא משהוא שקבעתי עבור כל זוג וזוג בישראל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב ללב הפרופיל?

כמה לא מפתיע!

וכמה עצוב!

פורסם

צריך לדעתי לעשות זמזם שמתריעה בכל פעם שמוציאים את המפתח מהסוויץ ברכב, אומנם זה יכול להציק אבל שווה את מקרה המוות הבא.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

שמעו בתור אב לילד בן שנה אוטוטו, כבר אין לי לב לשמוע את החדשות האלה. זה הפחד הכי הכי גדול שלי, אין לי אפילו מושג איך האנשים האלה מתמודדים עם התופעה.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

אמרתי או לא אמרתי שזה עניין של זבל אנושי חסר מח?

תינוק בן 3 שבועות היה נעול באוטו כי האמא נעלה את המפתחות בתוך האוטו והאבא הלך להביא את המפתח החלופי.

לא, כי לבנה לתוך החלון הכי קטן ברכב זה לא הגיוני, שיתבשל קצת העולל בן ה 3 שבועות, למה מה קרה??? למה מי מת שאני אשבור חלון במזדה 3 שהבאתי?

תינוק שטרם מלאו לו חודש ימים ננעל במכונית: בן שלושה שבועות הושאר הבוקר (יום ג') למשך כרבע שעה בכלי רכב, לאחר שאמו נעלה בטעות את המפתח בתוכו. רק כעבור רבע שעה הגיע בעלה עם מפתח חלופי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4833390,00.html

פורסם

נו באמת,

תמיד אפשר לעשות עוד תינוק -

אבל חלון שבור לעולם לא יעבור התקנה מקומית בצורה מושלמת :(

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
צריך לדעתי לעשות זמזם שמתריעה בכל פעם שמוציאים את המפתח מהסוויץ ברכב, אומנם זה יכול להציק אבל שווה את מקרה המוות הבא.

זה יעיל רק אם ההתרעה היא על משהו אמיתי, למשל אם חגורת בטיחות מהודקת מאחור.

פורסם (נערך)
זה יעיל רק אם ההתרעה היא על משהו אמיתי, למשל אם חגורת בטיחות מהודקת מאחור.

נכון מאד זמזם על חגורה לא פתוחה זה רעיון מתבקש.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)
נו באמת,

תמיד אפשר לעשות עוד תינוק -

אבל חלון שבור לעולם לא יעבור התקנה מקומית בצורה מושלמת :(

סימן של לחץ,לשבור לבנה זה מתבקש אבל גם מסוכן,ומה עבר לה בראש באותו רגע? ומה עם האנשים באיזור? ברור שלשבור לבנה יכול גם לפגוע בתינוק חלילה,

ברור שהייתי עושה את זה אם הייתי נקלע למצב אבל לא כ''א כולל האמא מסוגל לכך.

,טוב שזה הסתיים בטוב.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...