Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום התברר לי ,אחרי שבועיים של חיפושים, מהו מקור נזילת השמן - בחיבור בין המנוע לגיר (גיר ידני) כנראה המחזיר שמן של הקראנק.

אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לקישורים סרטונים/טקסטים על החלפת מחזיר שמן כזה.

אני יודע שהחלפתו מחייבת פירוק המנוע אבל אני רוצה לדעת יותר לפרטים את אופן העבודה לפני שאני מחליט אם לעשות לבד או לגשת למוסך (ביקשו ממני 1000ש"ח).

אנדרי

פורסם

החלפת מחזיר שמן אחורי שכזה כוללת הורדה של הגיר. כדי להוריד את הגיר תצטרך להרים את הרכב על בוקים גבוהים שיהיה מרווח גדול לעבודה. הגיר שוקל לא מעט אז תצטרך ג'ק טוב שייתמוך אותו בהורדה ובהעלאה שלו חזרה. מה גם אחרי ההחלפה של המחזיר תצטרך למקם נכון את רפידת הקלאצ כדי שהגיר ייכנס נכון. עבודה מסורבלת שכבר יצא לי לבצע וצריך לדעת מה אתה עושה. אם יש לך ספקות גש לבעל מקצוע.

• תוכן חדש...