Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל זה 6 פלאגים ולא 4 :)

פלאגים בארץ עולים דיי יקר, אני קניתי לפני 3 שנים ב 420 ש"ח לסט של 6. ב Ebay אפשר להשיג כולל משלוח באזור ה 130 ש"ח מקוריים של AC Delco. אם יש לך זמן לחכות למשלוח ויש לך איך להזמין, נראה לי שכדאי. חוץ מזה אתה יודע שמחליפים פלאגים כל 100K כן? (כעיקרון לפי היצרן אפילו אפשר כל 150K אבל בארץ עדיף כל 100K)

לגבי משאבת מים, תלוי איפה אתה מתכוון לתקן. לדעתי במורשה ישחטו אותך כי זה לא מעט עבודה. אם יש לך מוסך שאתה מכיר ושיכול לעשות לך מחיר, אז עדיף. לדעתי כל מה שעד ל 1100-1200 ש"ח זה בסדר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לא רק בסוף הוא עשה לי את זה ב- 2000 ש''ח

אבל הוא גם סידר את האורות דרך הם לא היו נדלקים בכלל. הייתה בעיה בידית של האור גבוה הוא החליף אותה.

ועוד כפתור של המזגן של החלפת מצבים הוא לא היה מגיב בכלל.

פורסם

2000 ש"ח כבר נשמע יותר הגיוני. נניח על המשאבה 1200 או משהו כזה, הפלאגים לבד עולים בערך 400 ועוד עבודה, ועוד התיקונים שהוא עשה לך לאורות ולמתגים. סביר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...