Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצליח ליהיות סגור על זה מבחינת חוקיות וגוון ב2 הדגמים האלה,אני יודע שהאקטרים וויז'ן חוקי אבל פחות לבן מהסופר וויט,אני טועה?

הנורות מיועדות ליהיות אור דרך ראשי במאזדה 3 2008,האם קיים פה מישהו עם אור כזה ברכב דומה?

מה דעתכם?

מאיפה ניתן להשיג את הmtec super white?

עריכה-בנוסף,איזה חיבור אני צריך?

m7kj.jpg
פורסם

דיברתי עכשיו עם אחד מבתי העסק שמוכרים נורות,מצחיק לראות שמתוך האינטרנט הייתי משוכנע שמדובר על נורה לבנה לחלוטין,גם אתה וגם המוכר טוענים שהנורה לא ברמה של קסנון,אבל יותר לבנה מהמקורית של הרכב,מוזר.

m7kj.jpg
פורסם

שום הלוגן לא ברמה של קסנון.

כאחד שמתעסק בזה אני יכול להגיד לך בוודאות שהפיליפס צהוב לגמרי , בזבוז כסף.

לעומת הmtec superwhite שנותן גוון לבן נקי ויפה.

למרות שבמאזדה 3 הייתי ממליץ

Mtec cosmos blue white

פורסם

אני מחפש מקום שמוכר את הנורות האלה בארץ,אם לא אקבל תשובה עד שעה 5 אני מזמין מאיביי,לגבי האור דרך אין בעיה,האור הגבוהה לא הבנתי איך זה הולך,זה ניקרא H4 או 9006?

m7kj.jpg
פורסם

התחדשתי באור דרך סופר וויט,ראיתי שלנורה יש תקן אירופאי,בכל מקרה אתקין אותו לאחר הטסט שאני צריך לעשות בכל מקרה עד ה29\7,על הדרך אני ישאל את הבוחן על הנורה מה דעתו..

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...