Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום עוד שעה הולך לראות את האוטו.

לפי מה שהבנתי זה הגרסא של ה1300 אוט' שעולה 43K

90K זה המרחק שהאוטו עשה..

מה יש להגיד עליו?

פורסם

הרכב וחיסכוני,תא מטען לא גדול במיוחד,אבל המחיר לא זול,יש רכבים מתחרים שיהיו חדשים יותר כמו הגרנדה פונטו,סריון,סוויפט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרכב וחיסכוני,תא מטען לא גדול במיוחד,אבל המחיר לא זול,יש רכבים מתחרים שיהיו חדשים יותר כמו הגרנדה פונטו,סריון,סוויפט.

האמת בסוף שהלכתי לראות את האוטו הראו לי גם גטס שנתון 2005 שעולה חצי מחיר.

אז הלכתי על הגטס הגירסא של ה1350 האוט' עם 90,000 ק"מ די שמורה יחסית לשנים על הכביש יד ראשונה.

כנראה זה יסגר במקרה הרע ב19K במקרה הטוב 18K אבל הוא עושה גם טסט לי לשנה.

שווה?

פורסם

אם זה רמת גימור GLF כל בחשבון שאין ABS ויש כרית אוויר אחת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ושהיא הרבה פחות חסכונית מהיאריס.

הרבה פחות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הרמת גימור היא GL או GLS אני לא זוכר בדיוק מחר אשאל את הסוכן.

והתחזוקה שלה יקרה בהרבה? לגבי הדלק הבנתי שהיא צורכת יחסית הרבה לרכב קטן כזה אבל אמרו שזה לא כזה הבדל קריטי בין שניהם.

ולגבי טיפולים ביטוחים וכו' אמרו לי שהגטס יותר זולה לא?

פורסם

מבחינת תחזוקה הגטס דווקא לא יקרה,בין היאריס לגטס במיוחד מנוע 1350 יש הבדל,לגבי ביטוחים תעשה סימולציה באחד מאתרי הביטוח.

פורסם
מבחינת תחזוקה הגטס דווקא לא יקרה,בין היאריס לגטס במיוחד מנוע 1350 יש הבדל,לגבי ביטוחים תעשה סימולציה באחד מאתרי הביטוח.

מה ההבדל בין הצריכה הממוצעת של גטס ביחס ליאריס?

פורסם

לחבר שלי יש אחת שנת 2004 1.3 אוט'

שמע בכללי זה אוטו נחמד (לא נהגתי עליו) רק נסעתי בו

אבל שמע המחיר שהוא עלה (נידמה לי סביבות 30K) עכשיו שאני חושב על זה לא מצדיק את מה שהרכב מציע (גימור זול, אין חלונות חשמל מאחור למרות שזה לא האישו כאן הדברים האלה,2 כריות אויר. טוב אולי יש לי סטנדרטים גבוהים אבל האוטו הקודם שלו אוטו זבל בלי הגה כח ורדיו ועושה צרות אז זה שדרוג:lol:)

ועוד אולי תצתרך מן הסתם להחליף כל מיני דברים

הוא חסכוני בדלק לפי מה שחבר שלי אומר (וגם לפי אתר KML) אפילו שזה אוטומט ישן.

היאריס נישמעת לי טובה מהגטס אבל המחיר לא מצדיק את הפער (לא יודע איך גטס רק כל הזמן שמעתי סיפורים על בליעת דלק)

מסרב לחתום:evil:

פורסם

היה שירשור שאנשים דיווחו שהם קיבלו באזור ה 1/16 הגטס האוטומטית תעשה מקסימום 1/12.

פורסם

שמע האוטו יד ראשונה נסעה ב8 שנים כולה 90K נראה לי הוא די שמור הוא גם מחברת כלמוביל ואני לוקח אותו לבדיקה נראה לי שהמצב שלו יחסית די שמור לא?

אולי תהיה טיפה יותר צריכת דלק אבל המחיר הראשוני הוא כמעט חצי ככה שזה נראה לי עדיף לא?

פורסם

לאחר שיחה עם הסוחר הוא אומר לי שזה הדגם ה"מפואר" יותר עם ABS וחלונות חשמליים בכול המושבים.

הוא גם אמר לי שהיא יד 1 לעומת היאריס שהיא יד 2

פורסם

לדעתי אפשר לשקול אותה סך הכול הנתונים טובים והמחיר כמו שציינת חצי מהיאריס,לכן אם אתה לא נוסע 30K בשנה יקח לך הרבה זמן להגיע להפרש.

פורסם
לדעתי אפשר לשקול אותה סך הכול הנתונים טובים והמחיר כמו שציינת חצי מהיאריס,לכן אם אתה לא נוסע 30K בשנה יקח לך הרבה זמן להגיע להפרש.

כן מחר אני לוקח אותה לבדיקה וזה כנראה יסגר ב18K+טסט+כמה תיקונים קטנים שביקשתי שיעשו.

• תוכן חדש...