Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

אני אשמח לדעת מה עושים בהכנה לטסט וטיפול 10000

ועלויות - יש לי סובארו אימפרזה 2006

ואם יש מוסכים מומלצים בהרצליה

ושאלה אחרונה - אשתי דפקה את הטמבון - כמה עולה החלפה שלו?

תודה!

פורסם

הכנה לטסט לרכב משנתון כזה היא בזבוז זמן וכסף.הייתי עושה זאת במכוניות ישנות בעבר אך היום זה מיותר.

גש עם הרכב למבחן רישוי ואם יהיה משהו לקוי,גש למוסך לתיקון .טפול 10,000 או שנה יכלול שמן מסנן שמן ובנוסף מה שיש להחליף לפי ק"מ או זמן כפי שרשום בספר הרכב (מצתים,מסנן דלק,שמן גיר,פילטר אוויר-לא את כל אלו עכשיו רק לפי מה שרשום בספר,ק"מ או זמן הקודדם מביניהם).

לא לשכוח כמובן לבקש לפרק 4 גלגלים לבדיקה יסודית של מערכת הבלמים.

לגבי הטמבון- תלוי במצבו- אולי אפשר לתקן ואם לא,להחליף במשופץ /אחד אחר מפירוק ואם הצבע לא מתאים לצבוע בצבע הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

הכנה לטסט כוללת בדיקה כללית של הרכב לאיתור תקלות קטנות שיכולות להכשיל אותך בבדיקה, למשל תקינות של כל המנורות, מגבים, ברקסים, זיהום אוויר וכו'. אתה יכול לגשת לטסט גם ללא ההכנה ובמידה והרכב נכשל לחזור למוסך לתקן רק את הדרוש. אבל אם אתה גם ככה נכנס לטיפול, אין סיבה שלא יעברו גם על הרכב ויבדקו שהכל בסדר.

בהרצליה פנה אל מוסך המרינה, מוסך כללי (מורשה משרד התחבורה ואיגוד המוסכים) שמטפל גם בסובארו ויוכל לבצע עבורכם את הטיפול. יש לו גם מחלקת פחחות אז בקש ממנו הצעת מחיר לגבי תיקון הפגוש וחזור לעדכן אותנו.

• תוכן חדש...