Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה המחירים ביד 2 משקפים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא ממהר.

-אמיר

אם אתה לא ממהר אז תעשה טובה ותמחוק את המודעה.

הבעיה של אתר יד-2 היא שהפרסום בחינם, ולכן אנשים מנסים את מזלם ולא מפריע להם לפרסם גם חצי שנה.

לצורך העיניין, מחיר של 20K לגרוטאה כזו (כן, נהגתי ברכב זהה לשלך והוא מרגיש גרוטאה לכל דבר ועניין) הוא מוגזם ביותר.

מחיר ריאלי לרכב כזה הוא אכן סביב ה-10K ש"ח (וגם זה יותר מידי לדעתי).

לפני שנה אח לי רכש פיז'ו 406 שנת 2002, הדגם המפואר, יד-1 עם 100K ק"מ, במחיר של 9.5K ש"ח!

ואתה חושב שמחיר ראלי לדימיו שנת 2002 הוא פי-2 מאותה פיז'ו.

בהצלחה במכירה... :roll:

פורסם

alonjp, ממש הגזמת, זו לא גרוטאה. זה רכב טוב ואמין ששימש אותי במשך 5.5 שנים. אני יכול לדעת בכמה אנשים מפרסמים, לא בכמה הם מוכרים. לקחתי את המחיר הזה, והורדתי ממנו כמה אלפים טובים כדי להיות יותר "ריאלי".

חוץ מזה, מה הבעיה שהמודעה תהיה שם אם אני לא ממהר? ברור שאני רוצה למכור את הרכב, אבל אני לא מוכן לקפוץ על כל סוחר שמציע לי מחיר מגוחך ורוצה לעשות עלי רווח. גם ברור לי שמי שמציע לי 10 הוא סוחר, לפי צורת הדיבור, ולכן הוא מראש משתמש בכל הטריקים שיש לו כדי להקטין את המחיר, כי הוא עוד צריך למכור את האוטו אחרי זה. אדם שרוצה אוטו לעצמו, ולא כדי לעשות עליו רווח מיידי, ישלם גם את המחיר שהרכב שווה.

פורסם
אם אתה לא ממהר אז תעשה טובה ותמחוק את המודעה.

הבעיה של אתר יד-2 היא שהפרסום בחינם, ולכן אנשים מנסים את מזלם ולא מפריע להם לפרסם גם חצי שנה.

לצורך העיניין, מחיר של 20K לגרוטאה כזו (כן, נהגתי ברכב זהה לשלך והוא מרגיש גרוטאה לכל דבר ועניין) הוא מוגזם ביותר.

מחיר ריאלי לרכב כזה הוא אכן סביב ה-10K ש"ח (וגם זה יותר מידי לדעתי).

לפני שנה אח לי רכש פיז'ו 406 שנת 2002, הדגם המפואר, יד-1 עם 100K ק"מ, במחיר של 9.5K ש"ח!

לא מבין את הגישה שלך. מי שרוצה למכור ולא לחוץ אז שלא יפרסם?! מה זאת השטות הזו? שיפרסם גם 4 שנים, עד שיצליח למכור במחיר שנראה לו. ומי שלא מעוניין, שלא ייכנס למודעה.

ולגבי הדוגמא של ה- 406 - מה לעשות, ככה זה היצע וביקוש. אי אפשר להסיק מהמחיר כלום על טיב הרכב. באותה מידה יש צרפתיות מעולות בנות 3 שנמכרות במחירי שחיטה שבהם אפשר לקנות מקסימום סופר מיני יפנית בת 6.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

וכמה שילם על תיקונים? שזה כמובן חלק בלתי נפרד משווי השימוש.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
לא מבין את הגישה שלך. מי שרוצה למכור ולא לחוץ אז שלא יפרסם?! מה זאת השטות הזו? שיפרסם גם 4 שנים, עד שיצליח למכור במחיר שנראה לו. ומי שלא מעוניין, שלא ייכנס למודעה.

ולגבי הדוגמא של ה- 406 - מה לעשות, ככה זה היצע וביקוש. אי אפשר להסיק מהמחיר כלום על טיב הרכב. באותה מידה יש צרפתיות מעולות בנות 3 שנמכרות במחירי שחיטה שבהם אפשר לקנות מקסימום סופר מיני יפנית בת 6.

+1.

לפות"ש, פרסם כמה זמן שאתה רוצה, באיזה מחיר שאתה רוצה. תהיה ריאלי במחיר שלך ותקבל טלפונים. אתה לא צריך למכור את הרכב שלך לכל מי שמתקשר, אתה צריך שרק אחד מהם ייקנה. מתוך כמה שיתקשרו, יבוא זה שישלם.

תפרסם מחיר שמאפשר לך עוד גמישות טיפה למטה כדי שהקונה ירגיש שהוא הוריד אותך עוד קצת וכולם יוצאים מרוצים.

ראיתי פה פעם בחתימה של מישהו משפט שמתאר את זה יפה - עסקה טובה בין ישראלים זה כשכל אחד בטוח שהוא דפק את הצד השני.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
חברה , מחירון יד 2 לא אמין כי אני בעצמי מכיר אנשים שרוצים לקנות רכב שביקשו עליו 30,000 , אז כל החברים שלהם כןלל אני והאחים התקשרו ואמרו שמוכנים לקחת ב 15000 עכשיו ובלי בדיקה . ואז שהם מתקשרים ומציע 20,000 המוכר שמח וישר מוכר [ לא תמיד עבד אבל לרוב כן] .

מצד שני שמוכרים רכב . ממלאים את הלוח 2 עם מלא מודעות לרכב מאותו סוג ומפרט םחות טוב ומחירים גבוהים בהרבה .

אז המודעה שלהם תהיה יותר אטרקטיבית וישר ימכרו .

בקצר מחירון יד 2 לא אמין ופתוח למשחקים . אותו מוכר יכול לפרסם כמה מודעות ולטעות אנשים .

מחזק.

יד 2 מאוד לא אמין. לא המודעות ולא המחירון.

תבדוק מה המחירון בלוי יצחק, תוריד 1500 בשביל הטעם הטוב ותשמור עוד 1500 להורדה כשיגיע הקונה הרציני לסגור עסקה.

כמובן שאל תתפתה עכשיו לכל הסוחרים, במיוחד אם אתה לא לחוץ. אל תדאג, הם יהיו שם גם כשתהיה לחוץ למכור את הרכב עם אותה ההצעה בדיוק.

פורסם
וכמה שילם על תיקונים? שזה כמובן חלק בלתי נפרד משווי השימוש.

הבנתי, אנחנו בקטע של דעות קדומות..

אז הרשה לי לשאול, כמה הוצאת בתיקונים על סקודה פאביה דיזל מיושנת, כי שמעתי שזה אוטו מתפרק.. :?

לצורך העיניין, הרכב תקין ועלות התחזוקה זהה לכל רכב אחר.

מחזק.

יד 2 מאוד לא אמין. לא המודעות ולא המחירון.

תבדוק מה המחירון בלוי יצחק, תוריד 1500 בשביל הטעם הטוב ותשמור עוד 1500 להורדה כשיגיע הקונה הרציני לסגור עסקה.

כמובן שאל תתפתה עכשיו לכל הסוחרים, במיוחד אם אתה לא לחוץ. אל תדאג, הם יהיו שם גם כשתהיה לחוץ למכור את הרכב עם אותה ההצעה בדיוק.

אז זהו ש.. מחירון לוי יצחק עוד יותר גבוה (22,000) :roll:

בקיצור, המחירון הריאלי (ריאלי = זה שאנשים באמת מוכרים ולא סתם מפרסמים כי הם לא לחוצים והפרסום חינם..) של הרכב הנ"ל ככל הנראה לא מתקרב ל-20K ש"ח, אלא יותר בכיוון ה-30% פחות.

אגב, במחיר של 20K ניתן לרכוש קליאו שנת 2006 וקליאו שנת 2002 תעלה לך 10K ש"ח.

כנ"ל גם לפיאט פונטו.

כמעט אותו כנ"ל לפולו ולפאביה (יקרות באלפיים ש"ח).

206 ו-C3 ניתן לרכוש שנת 2004-2005.

איביזה ניתן לרכוש שנת 2004.

סוזוקי בלנו שנת 2002 ב-10K ש"ח

מאזדה לנטיס שנת 2003

ועוד ועוד ועוד...

• אחראי פורום
פורסם

לאנטיס 2003 ב-10K?

נסה שוב פעם. שלי היתה 01' ונמכרה ביותר.

גם ההערה לגבי הפיז'ו לא תופסת כאן. במיוחד ברמות המחירים והמודלים של רכבים בני 10-12, יש נטייה חזקה לטובת היפניות.

תתפלא כמה אנשים לא רק מחפשים יפנית, אלא גם את הדגמים הכי סטנדרטים שלהן.

ברמה שכשבאו אנשים לראות את הלאנטיס והתפתחה שיחה כללית על רכבים, כולם אמרו שהם מחפשים רק 1.6

כי 1.8 שותה המון דלק (!). אמנם היא פחות חסכונית מה-1.6 אבל בהבדל של כ-1 ליטר לק"מ מקבלים

רכב חזק יותר ומאובזר יותר - לא עניין אותם. 1.6 וזהו.

ה-406 ועוד כמה דומות לה, סבלו ממוניטין מחורבן גם כשהיו יותר צעירות, אז ברור שאין מה לשים את כל הנ"ל באותו רף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תמצא לי לאנטיס 2003 1.6 ב10K, אני קונה אותה עכשיו. הלוואי.

אמרו פה כבר שזה עניין של ביקוש והיצע.

אתה לא יכול להשוות פיז'ו 406 למאזדה לאנטיס.

הפיז'ו לא מבוקשת בכלל והלאנטיס מאוד מבוקשת. בעיקר בקרב קונים מהמגזר הערבי וערסים.

אז המחירים יהיו בהתאם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
האוטו על 214000. 80,000 זה ממש נדיר לשנתון כזה, הרוב סביב הקילומטראז' כמו שלי.

למעשה בדקתי את ה"מחירון" של יד 2, לפי השקלול שלהם זה אמור להיות ב-20,000. כמו ש GhostBuster אמר, הורדתי בשביל "הטעם הטוב".

אני חושב שעליי להתאזר בסבלנות, אמצא מישהו שיקנה את הרכב במחיר נורמלי.

אמרת הכול.

בישראל ,רכבים מעל 200 אלף נחשבים לסחורה מתה,וקשה למכור אותם. לא משנה אם זה נורמלי יחסית לשנתון

פורסם

^

איפה רשמתי שמאזדה לנטיס שנת 2003 נמכרת ב-10K?!

המחירים שלה הם באזור ה-20K.

אם תקראו טוב את ההודעה הקודמת תבינו שהתכוונתי לרכבים שניתן לרכוש ב-20K +/-.

פה ושם גם הובאו דוגמאות לרכבים ב-10K ש"ח באותו הסיגמנט ובאותו השנתון של פות"ש.

אבל אם אתם באמת חושבים שדמיו שנת 2002 עם ים של ק"מ שווה 20K אז כל שנותר הוא לאחר לפותח השרשור בהצלחה!

ככל הנראה אחד מחברי הפורום כאן ירכוש את הרכב שלך.. :roll:

• אחראי פורום
פורסם

סוזוקי בלנו שנת 2002 ב-10K ש"ח

מאזדה לנטיס שנת 2003

ועוד ועוד ועוד...

בגלל אופן הכתיבה היה נראה ששמת גם את הלאנטיס בסקאלת ה-10K.

הדמיו לא שווה 20K גם לא עם חצי מהקמ"ז. אולי לא 10, אבל לדעתי לא רחוק משם.

השוק שלה יותר בעייתי ממשפחתיות בגודל סטנדרטי מאותם שנתונים,

אין לה ערך מוסף על הלאנטיס/באלנו/אימפרזה/אלמרה שנמכרות במחירים דומים.

ידידה שלי בדיוק עומדת למכור דמיו מאוד שמורה, מעניין מה מצפה לה.

מניסיון של 3 שבועות עם לאנטיס בלוחות (שנהנית משוק עירני יחסית),

יד2 ממש לא משקף והמחירים הריאליים הם 20-25% פחות מהמחירון ומהמחירים הנקובים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הבנתי, אנחנו בקטע של דעות קדומות..

אז הרשה לי לשאול, כמה הוצאת בתיקונים על סקודה פאביה דיזל מיושנת, כי שמעתי שזה אוטו מתפרק.. :?

לצורך העיניין, הרכב תקין ועלות התחזוקה זהה לכל רכב אחר.

לא יודע בקשר לפאביה דיזל, מה שכן הפולו קלאסיק דיזל שלי נמכרה עם 400,000 ק"מ והייתה במצב מכני 99%.

עכשיו נחזור ל-406. א' תריץ חיפוש בפורום טכני לגבי 406.

ב' חבר קרוב (השם השני שלו "אנטי-צרפתי" כשמדובר ברכבים) החליט לקנות לפני כחודש 406.

נחש מה? גיר אוטומטי דפוק, ואני לא מדבר על תקלות כמו תא מטען שלא ננעל עם הנעילה המרכזית.

אבל עזוב אותך דעות קדומות...

:roll:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...