Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן התחדשתי בפיג'ו 207 1.6 ידנית.

קיבלתי את הרכב עם צמיגים בסוף דרכם וכרגע אני מחפש להם מחליפים.

מדובר בגרסה האטמוספרית (ספורט) ומידות הצמיגים - 195/55R16

הנטייה הראשונית שלי היא ללכת על צמיגי מישלין.

pilot Exalto PE2 עלו כאופציה מחיפוש ברשת.

אני מחפש צמיג אוחז וספורטיבי אבל לא הייתי רוצה להתפשר על אורך חיים שלו או לפגוע בצריכת הדלק.

בסך הכול לא מדובר במכונית קצה ואני מחפש צמיג שיתאים לה.

עלות שתנוע באזור 2000 ש"ח.

מישהו מכיר את הצמיג? מתאים למכונית?

אשמח לקבל המלצות לצמיגים נוספים ולמקומות במרכז שמחזיקים אותם.

תודה מראש

פורסם

יש כמה צמיגים שיתאימו לך מחברות טובות כמובן

טויו T1R ממחיר 450 לצמיג

יוקוהומה C.drive2 ממחיר 518

גודייר EFFICIENTGRIP ממחיר 616

קונטיננטל ContiPremiumContact 2 ממחיר 675

ומה שמצחיר שהטויו שהוא ספורטיבי עם אחיזת כביש מעולה הכי זול

אם תמצא T1 SPORT עוד יותר טוב מ T1R ומחירים די דומים

לך על הטויו ותהנה

אם אתה מחפש יותר אורך חיים, צמיג מעט שקט יותר לך על ה C DRIVE

קובי

:-)

פורסם

יש לך רכב חלש, בלי שום יומרה ספורטיבית, מה המטרה להתקין צמיגים אוחזים יותר? אין טעם להחזיק צמיג שהוא יותר מפאלקן ZE912, לגרזן את הרכב הזה ולתקוף איתו פניות זה לא בדיוק כוס התה שלו, חבל על הרכב.

ספורט זאת סה"כ רמת גימור שמאוד יכול להיות שהדביקו אותה בארץ לרכב כדי למכור יותר.

הT1R הוא פח אשפה, צמיג שהדפנות שלו נגמרות וקורסות ואתה נשאר עם אמצע צמיג שיכול להספיק לעוד 60K, יש בעיה גם לכוון איתו פרונט, היה לי אותו היה גרוע.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שמעתי על הטויו שהוא נגמר דיי מהר. מעבר לזה נשמע שהטויו גדולים על הרכב מתאימים לרכבי ספורט חזקים יותר..

אתה יודע לספר יותר על ה-C DRIVE? עד היום לא התעמקתי יותר מידי בצמיגים של יוקוהומה. יש לך ניסיון איתו?

agent_amos,

אני יודע שלהדביק "ספורט" ברמת גימור של הרכב לא אוטומטית הופך אותו למתחרה בSTI ולפני שקניתי את הרכב עשיתי בדיקה וגיליתי שספויילר+סאב+נורות ניאון לא גורמים לרכב ליסוע מהר יותר... :)

אומנם לא מדובר ברכב ספורט אבל הוא ישמש לשמחתו ושמחתי גם לטיולים מזדמנים בנס הרים ומקומות אחרים ועל כן מגיעים לנו צמיגים קצת יותר טובים מפאלקן.

רעיונות?

פורסם

בשביל העובדה שאתה מבקר פעם במאתיים שנה בנס הרים ולא מייצר קצב מסחרר אתה צריך צמיגים אוחזים בטירוף?

אתה רוצה לשים משהו עם קצת יומרה לך על היוקוהמה אס דרייב, הם קשים, נשחקים לאט יחסית, ואוחזים טוב.

אופציה אחרת זה הנקוק וונטוס K110 שהוא גם צמיג טוב, אוחז ומחזיק מעמד יפה בהתעללות.

אגב היה לך את הפאלקן? הוא צמיג מצויין ליום יום וגם עמיד יחסית בעומס.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הרכבנו הנקוק (לא זוכר את הדגם.. אני אבדוק מחר ונראה על מה מדובר) לפני כחודשיים על פונטו איוו של המשפחה. מאוד לא אהבתי את התחושות. היא מרגישה פחות נכונה להיכנס לפניה, "מרחפת" ויותר עצבנית מבדרך כלל.

אין לי ניסיון עם פאלקון אבל ממה שאני מכיר לא מדובר ביצרן בעל יומרה כלשהי... צמיג טוב שעושה את העבודה ולא יותר.

הפעם במאתיים שנה שלי קורה בתכיפות של שבועיים-שלוש.

זו המכונית הראשונה והיא נקנתה תחת הרבה אילוצים (כסף, צריכת דלק, דרישות של החברה כמו בטיחות ודומים לזה) ועל כן אינה מכונית ספורטיבית כמו שהייתי רוצה שתיהיה.

אני לא מחפש צמיג אוחז בטירוף כי אני זה לא הרכב המתאים אבל כן מעוניין בצמיג שיתן מעט יותר מצמיגי ECO-Energy-Green למיניהם.

מה ההבדל בין ה-S-דרייב לC?

למישהו יש ניסיון איתם?

פורסם

האס דרייב צמיג עם יומרה ספורטיבית ואחיזה טובה לעומת הסי דרייב שהוא צמיג לחיסכון בדלק המתאים למכוניות משפחתיות.

הבדלים של שמיים וארץ.

אם כל שבועיים שלוש תסע לנס הרינג, או לכביש הצפון או לוזית או ארץ המרדפים, לא תחסוך ממש דלק תהיה בטוח, תקבל בלאי וגדול אז תכין את הכיס, אה יש מצב שתרסק את הרכב, בקיצור יש לך מקדמי סיכון גבוהים אז קח אותם בחשבון.

קח קורס נהיגה מתקדמת, קח כמה ימי מסלול בכוכב, ובצע נהיגות עם הדרכה במקומות שרשמתי למעלה.

אל תגרר לעשות את הנהיגות הראשונות בתנאים כמו לילה.

אגב זה פלאקן ולא פלקון והם חברה מצויינת במיוחד הדגם שהזכרתי שעושה שירות מעולה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני לא חובב גדול של הפאלקן, לדעתי באותה רמת מחיר או בהבדל קטן אפשר להשיג צמיגים יותר טובים.

ה-T1 SPORT בהחלט מומלצים, לא הT1R. קשה להשיג אותם יחסית, וצריך לבדוק מה המחיר במידה הזאת.

אופציות טובות אחרות - קונטיננטל פרימיום קונטקט 2 או 5, לגבי היוקוהמה - הC.DRIVE או C.DRIVE 2 ייתנו

תמורה מצויינת, מיותר להשקיע בS.DRIVE שגם יחזיקו פחות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הוא כותב שהוא הולך להתגרזן פעם בשבועיים בכבישי נהיגה ואתה אומר לו שים C דרייב, הם אוחזים בנהיגה ספורטיבית כמו האחיזה של נרקומן מתחנה מרכזית הישנה במציאות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ממש לא מסכים איתך. היו לי את הC.DRIVE וזה צמיג מצויין עם אחיזה מפתיעה לטובה ברטוב.

הוא אפילו הוכיח את עצמו לא רע בג'ימקנות בזמנו.

הכל עניין של כסף בסוף - ברור שהS יותר ספורטיבי, אבל בהתחשב ברכב ובתמורה לכסף אני לא חושב שזה מוצדק

במקרה הזה. שיקול שלו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בוצע קורס, בוצע יום מסלול. בקרוב 5 שנים על הכביש, חיי ונושם רכב ונהיגה. למדתי, לומד ואלמד. היא הרכב הראשון שאני קניתי, לא הראשון עליו אני נוהג.

לא כל נסיעה היא נסיעה עם סכין בין השיניים, חלקן אפילו מוגדרות כ״טיול עם הטבות״.

קיצר,

יוקוהומה אס דרייב?

יודע לספר על מחירים? מה הפער ביחס לסי? גם מבחינת אורך חיים וגם מבחינת ביצועים

יש מילה על מישלין?

פורסם

מישלין יהיו אובר קילר מבחינת ביצועים וכיס, עדיפים האס דרייב.

אם לומר את האמת, לפני קניית צמיגים אני בודק את כל הרשת, משגע את כולם עד שאני מקבל מחיר שתואם את הכיס שלי ולצמיגים טריים עד 3 חודשים מייצורם.

יש מלא מבצעים, דבר פה עם טייר דיל, טיפ טופ יפו, צמיגי אנטון, מוריס בית עובד, ג.מ פורטל, צ'ק אפ, צמיג ישיר פ"ת ותראה מה הם מציעים.

יש עוד פנצ'ריה שנותנת מחירים מעולים מבחינה היסטרית בפ"ת ושכחתי את שמה.

כנס לטיירס 4 יו כדי לקבל מסגרת מחיר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אני לא חובב גדול של הפאלקן, לדעתי באותה רמת מחיר או בהבדל קטן אפשר להשיג צמיגים יותר טובים.

ה-T1 SPORT בהחלט מומלצים, לא הT1R. קשה להשיג אותם יחסית, וצריך לבדוק מה המחיר במידה הזאת.

אופציות טובות אחרות - קונטיננטל פרימיום קונטקט 2 או 5, לגבי היוקוהמה - הC.DRIVE או C.DRIVE 2 ייתנו

תמורה מצויינת, מיותר להשקיע בS.DRIVE שגם יחזיקו פחות.

כמו שכתבתי לך קודם ומחזק את מה שכתבו לך כאן גם

C.Drive יתן לך תמורה מעולה, צמיג טוב שקט עם אורך חיים ואחיזה טובה גם ברטוב וגם ביבש.

S.Drive לא מתאים - ספורטיבי

קובי

:-)

• תוכן חדש...