Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4

idoam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לקנו סובארו B4 2008 אזור ה 60 אלף.

רציתי לדעת כמה קילומטר אפשר לעשות בממוצע עם רכב זה עד אשר יתחילו בעיות ?

ואם מישהו יודע מה עלות של ביטוח ותצרוכת דלק עבור הרכב?

מדובר על הדגם 2.0 R 165 כוח סוס אוטומט

פורסם

תמורה לא רעה בכלל לכסף.

שים לב לאיכות חומרי הפנים ולצריכת הדלק-שתיהם לא מתאימים לכולם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ממוצע זה 17 בשנה.

15-20 זה בגדר הסביר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
חשבתי לקנו סובארו B4 2008 אזור ה 60 אלף.

רציתי לדעת כמה קילומטר אפשר לעשות בממוצע עם רכב זה עד אשר יתחילו בעיות ?

ואם מישהו יודע מה עלות של ביטוח ותצרוכת דלק עבור הרכב?

מדובר על הדגם 2.0 R 165 כוח סוס אוטומט

אני יכול לאמר לך מנסיון שרכב מאותה קטגוריה שנת 2006 אני כבר מבטח ב3900 שקלים חובה+מקיף.

יש לנו B4 010 במשפחה שהשנה ביטחנו ב4500 הכל כולל הכל (חובה+מקיף)

עכשיו - אם אתה נהג צעיר - מן הסתם המחיר הזה יעלה קצת.

אם יש לרכב הזה סאן רוף - המחיר יעלה קצת.

מתאר לעצמי שזה יהיה יותר לכוון ה6 אלף שקלים אבל אתה יכול לעשות סקר שוק בעזרת אתר כמו WOBI ולגלות בדיוק מה תהיה ההצעה הזולה ביותר עבורך.

לגבי רישוי - תיכנס לאתר של משרד התחבורה, יש שם טבלה שמפרטת את עלות הטסט לפי מחיר הרכב (כשהיה חדש) לעומת השנתון שלו ואתה תראה בדיוק כמה יעלה לך - במידה ואתה חייל מילואים פעיל יש לך הנחה נוספת וגם זה מפורט שם.

כמה תוכל לנסוע איתה? רכב מאוד מאוד אמין - אני מאמין שבשקט אתה תעבור איתה 300-400KKM לפני תקלת מנוע\גיר רציניות אבל, ברור, במידה ותתחזק אותה כראוי עם חלפים מקוריים בלבד או תואמי מקור.

תיקח בחשבון שזה רכב עם AWD ומומלץ להחליף בו רביעיית צמיגים ולא בזוגות וגם מאוד מומלץ שכל ארבעת הצמיגים יהיו מאותו היצרם והדגם.

אם זו הצורה הישנה יותר, יש רצועת טיימינג וטיפול גדול לפי מה שאומרים הוא יקר יחסית - עד כמה יקר? לא יודע, תבדוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על התגובה המפורטת באמת מעריך זאת.

עוד כמה שאלות:

הרבה אומרים על צריכת דלק רעה יחסית, רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות ואני לא מפריז יותר מידי בגלל מצלמות וכאלה (120 קמש) מישהו יכול להגיד לי פחות או יותר מה תיהיה צריכת הדלק (אני מזכיר שמדובר במודל יחסית ישן 2007) ?

ועוד שאלה, אומרים הרבה שעלות אחזקה של הרכב יחסית יקרה. מה יקר יותר ברכב זה למעט דלק וביטוח לעומת משפחתית רגילה למשל הונדה סיוויק מאזדה 3?

שיהיה אחלה יום

פורסם

אפשר קצת יותר פרוט

בתוך ה 20k איזה דברים אתה לוקח בחשבון

אני מנסה להבין את ההוצאות שאינן תלויות נהג. כלומר לא לקחת בחשבון דלק ולא לקחת בחשבון ביטוח.

מה עלות טיפול שנתי האם יש תקלות לרכב אתה יודע דברים בסיסיים בהתחשב בזה שהרכב הוא כבר 6 שנים על הכביש.

תודה רבה

פורסם
תודה רבה על התגובה המפורטת באמת מעריך זאת.

עוד כמה שאלות:

הרבה אומרים על צריכת דלק רעה יחסית, רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות ואני לא מפריז יותר מידי בגלל מצלמות וכאלה (120 קמש) מישהו יכול להגיד לי פחות או יותר מה תיהיה צריכת הדלק (אני מזכיר שמדובר במודל יחסית ישן 2007) ?

ועוד שאלה, אומרים הרבה שעלות אחזקה של הרכב יחסית יקרה. מה יקר יותר ברכב זה למעט דלק וביטוח לעומת משפחתית רגילה למשל הונדה סיוויק מאזדה 3?

שיהיה אחלה יום

אני מכיר את ה2010 אז לגבי צריכת דלק אני לא ממש יכול לענות לך על הדגם הישן יותר אבל לגבי תחזוקה ומדוע היא יקרה יותר, בעקרון כבר עניתי.

בדור הקודם אתה גם צריך לעשות רצועת טיימינג כל כמה שנים או X קילומטרים.

בנוסף לכך לרכב יש מערכת AWD - 4*4 בשבילך וזה מגביר את שחיקת הצמיגים לעומת רכבים עם הנעה קדמית או אחורית בלבד.

אל תשכח צמיגים גדולים עם קוטר גדול וחתך נמוך יחסית הם יקרים יותר מצמיגים קטנים יותר ובנוסף לכך ההמלצה היא להחליף כל פעם רביעייה שלמה של צמיגים - זה "קצת" כואב בכיס לישראלי הממוצע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ביררתי לגבי טיימינג עושים כל 105 אלף.

ווצמיגים עולים כ 2500 לרביעה יש דברים נוספים שאני צריך לקחת בחשבון?

אני לא דן חסכן פשוט רוצה להבין למה אני נכנס ושאין הפתעות מיותרות.

פורסם

לא חושב, כל השאר פחות או יותר כמו כל רכב אחר ומדובר ברכב מאוד אמין.

תקלות נדירות תמיד עלולות להתרחש אבל ממה שאני רואה ולמד - הן בדרך כלל לא קורות סתם ואיכשהו תמיד יש בהן, כמעט תמיד, גורם אנושי אשם.

נהיגה פרועה ברכב

הזנחה

טיפולים בחלפים לא טובים

טיפולי סיכה עם חומרים לא מתאימים לרכב

וכו' וכו'

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...