Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כה אני עם HP דיו, לשימוש ביתי בלבד, אגב (וגם לא צריך את הפקס).

העניין הוא מחירי מחסנית הדיו (גם תחליפית עולה לא מעט) ומה גם שההדפסה לפעמים "מתעקמת" או יוצאת חצי שורה דהויה, דברים שהבנתי לא ייקרו במדפסת לייזר.

מצד שני - יש בכלל צד שני?

בקיצור - אשמח למסעות השיכנועים שלכם, לכאן ולכאן כמו גם המלצות לדגמים ספציפיים ע"פ נסיונכם (שחור-לבן וצבעוני). מחיר הדיו ללייזר הוא גם שיקול, כלומר - מה יהיה יותר זול לטווח הארוך?

תודה רבה מראש עבור עזרתכם.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ להצטייד במדפסת של בראדר - הן מצויידות במיכלי דיו נפרדים מראשי ההדפסה (וכמובן נפרדים לכל צבע) - וניתן לקנות להם דיו חלופי בגרושים באיביי (ולא בהרבה כסף בחנויות בארץ). מחיר הרכישה של המדפסת מתגמד מול הדיו המקורי שתצרוך במהלך השנים (ומדפסת צורכת דיו לצורך ניקוי עצמי גם אם אתה לא מדפיס),

http://www.ebay.com/itm/110802899323?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

:turn-l:
פורסם
וניתן לקנות להם דיו חלופי בגרושים באיביי (ולא בהרבה כסף בחנויות בארץ).

דווקא בארץ ובחו"ל כמעט אותו מחיר,אז אין טעם לרכוש מחו"ל במקרה הזה.

לאבא שלי יש מדפסת\פקס\מכונת צילום של Brother והוא רכש רביעיית דיו חליפיים ב80ש"ח.

אומנם בEBAY אפשר לרכוש כמות כפולה של מחסניות (נדמה לי אפילו יותר) בכמעט אותו מחיר,אבל זה כבר באמת למי שמדפיס ה-מ-ו-ן :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא יודע אם הבחירה שלי נכונה או לא אבל אלו היו שיקוליי-

אני לא מדפיס הרבה,כמעט ולא מדפיס בבית.

הדיו מתייבש אם לא מדפיסים

אין לי שום צורך בצבעוני

דיו תחליפי לא תמיד טוב ומקורי עולה כמו מדפסת.

קניתי לייזר הכי פשוטה של סמסונג עלתה לי עם טונר שמגיע איתה(הוא לא FULL SIZE) ועוד טונר ומדפסת 350ש"ח.

ואני עדיין לא קרוב ללסיים את הטונר שהגיע עם המדפסת.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799430 -זו המדפסת(מן הסתם היה מבצע).

בעבודה יש לי לייזר צבעוני-טונרים עולים 2000ש"ח אבל האיכות מרשימה בהחלט(הדפסתי איתה הזמנות לאירוע של חברים וייצא מעולה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ראיתי השבוע לייזר ביתית שחור-לבן ב-200 ש"ח. המותג לא מוכר לי, אין לי מושג מה היא שווה, אבל עולה פחות מזוג מחסניות להזרקת דיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

+1 לגבי ההמלצה על בארדר.

לאחרונה קניתי מדפסת (משולבת) שלהם, ועלויות הדיו זולות מאוד.

מחסנית עולה 5-10 ש"ח דרך Ebay.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

תודה למגיבים וסליחה על איחור התגובה (היה פאנצ'ר ועבדתי עד 02:00 בלילה :cry: ).

כן - אני צריך שחור-לבן וצבעוני, כמו כן גם סורק.

זהו.

לא צריך פקס וכל השאר (יש בכלל כל השאר?).

אז אני מבין שללכת על לייזר של brother?

ואגב - מה באמת בעניין הדיו של מכונות הלייזר? נוטה להתייבש?

פורסם

אם אתה זקוק להדפסות בכמות לא גדולה בכל זאת עדיפה הזרקת דיו - עלות רכישת ליזר צבעונית גבוה משמעותית ואם אינך מדפיס הרבה ההוצאה מיותרת.

ממליץ לך לרכוש משולבת עם פקס אלא אם יש לך פקס נפרד בבית. השימושיות תתברר לך בהמשך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עיין באשכול המדפסות הקודם וראה המלצתי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

במדפסות לייזר זו אבקה-היא כבר יבשה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

רק לייזר.

הטונר (כמו שApple אמר - אבקה יבשה) לא מתקלקל גם אם לא הדלקת את המדפסת שנתיים.

תחשוב טוב אם אתה צריך בכלל את האפשרות להדפיס בצבע.

אם אתה מדפיס 2 דפי צבע בשנה אז תדפיס אותם בחנות או בעבודה וזהו.

לחלופין קנה מדפסת לייזר צבעונית - אפשר להשיג כאלו בסביבות האלף וקצת ש"ח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לדעתי אם מדובר על שימוש ביתי מועט, אין צורך לרכוש מדפסת לייזר.

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, מדפסת של בראדר בסביבות ה-300 ש"ח תעשה לדעתי את העבודה, ותשתלם יותר (מחסניות חלופיות זולות מאוד).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...